-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.721
Cevap için teşekkür ederim püre,
Bence araba alın arabayla başlayın işe arabanında kar getirisi güzel.Cevap için teşekkür ederim püre,
Ben öğretmenim,eşim de müdür yardımcısı Şimdilik(görevlendirme),bir oğlumuz var.
Hiç borcumuz yok kredi kartı dahil .
Eşim hic hesap yapmayı sevmez hergun markete en az bir kere uğrar ve ne var ne yok alır,ailesine arkadaşlarına harcamayı sever.
Bir maaşı tamamen biriktirip diğeri ile geçinme kararı aldık ama bu "karar" olarak kaldı, uygulama sıkıntısı oldu,altın hesabım var bazen aliyorm ama sürekli değil.
Eşim su aralar sıfır araba almak istiyor bunu hic istememe rağmen sırf birikim olsun diye onaylasam mi diye düşünüyorum, araba aradan çikinca da hemen fiziki altına geçmek istiyorum ancak öyle parayı tutacagiz gibi.
Çünkü altın inip çıkıyor arabayi degistrsek kısa vadede belki zarar ederiz diye kendimizi kandırıp altın da alamıyoruz
Gerçekten de öyle şimdi değilse ne zaman bu birikim zaten ,sıfır araçlara bakalım boyle bir borca girip ödeyelim ,her gün ailesi ile ilgili para harcanacak bişey çıkıyor bu halde elimizde birşey kalmayacak . Müsaadenizle bende arada buraya yazmak istiyorumS Salty aslında tam birikim yapılacak zaman.
Herhangi bir yere borç yok, çocuk küçük..
Maaşlar da düşük değil.
İlk adım olarak eşini ikna etmeye bak.
Bu erkekler illa ki kötü bir deneyim yaşayacak ,akillanacak. yani bazıları öyle.
Yoksa farkına varmıyorlar.
İnşallah sen tatlı bir dille halledersin.
Araba almak eğer ki birikim yapamıyorsa tabii ki mantıklı.
Araç değer kaybetmiyor .
Yatırım, birikim olmuş olur hem.
Benim Babam mesela hiç kenara para koyamıyordu.
Gitmiş bankadan kredi çekmiş.
5000 dolar almış dolar fiyatı uygunken.
Şimdi hesaplayınca doların getirdiği kâr çektiği kredinin faizini bile kapatıyor.
Yani bazı adamlar borçlanarak birikim yapabiliyor.
Bu şekilde başlar ileride altın döviz şeklinde kenara koyarsiniz.
Tabii ki.Gerçekten de öyle şimdi değilse ne zaman bu birikim zaten ,sıfır araçlara bakalım boyle bir borca girip ödeyelim ,her gün ailesi ile ilgili para harcanacak bişey çıkıyor bu halde elimizde birşey kalmayacak . Müsaadenizle bende arada buraya yazmak istiyorum ❤
Sen rahat olunca oğlunda uysal oluyor farkında mısın bizim gerginliğimiz onlara yansıyorBenim oğlan ilk kez kendi başına yastığını aldı kanepeye uzandi üzerine örtüp uyudu ben şokçocuk iki gündür melek gibi şirinlik yapıp duruyor içindeki tazmanya canavarı kaybolmuş vallahi
Benim oğlan ilk kez kendi başına yastığını aldı kanepeye uzandi üzerine örtüp uyudu ben şokçocuk iki gündür melek gibi şirinlik yapıp duruyor içindeki tazmanya canavarı kaybolmuş vallahi
Eşinin gitmesini bekliyorlarmış çocuklar , demekki kötü enerji eşimdeymişBenim oğlan ilk kez kendi başına yastığını aldı kanepeye uzandi üzerine örtüp uyudu ben şokçocuk iki gündür melek gibi şirinlik yapıp duruyor içindeki tazmanya canavarı kaybolmuş vallahi
Aynen ya bundan sonra kimse için germeyeceğim kendimi hem cocuklarim için hem kendim için mutlu bir insan olacagim.Sen rahat olunca oğlunda uysal oluyor farkında mısın bizim gerginliğimiz onlara yansıyor