- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.781
Kızzz senin kocan tankçı mıZaten 6yıldir ben kullanıyorum eşim dağda orada buradaEşim ufak tefek benim büyük araçlarda kayboluyor içinde 1.68 boyunda 64 kilo
Özelden yazdımKızzz senin kocan tankçı mıufak tefek
Aynen canım 1.5 turboDüzeltmeEşim diyor ki 1.5 turboysa eğer onun fiyatı öyleymiş yani siz normal almissnz bizim baktigimz 1.6 Eco elagance bu baskaymis
Aslında biliyordum amaÖzelden yazdım
Dün haberlerde gördüm ama birazda yeseymiş yaaaaa p kadar parası var ama bişey yememiş böyle insanlara gıcık oluyorumKızlar
Kütahya'da yaşlı bir kadını soymuslar.
Kadının 800 bin değerinde altinlari gitmiş.
Kadın bu zamana kadar bir kg et yemedim, üzerimdeki etek 20yillik diye ağlıyor.
Yemeyenin parasımi yerler denir ya yazık olmuş.caldirnasaydi ölünce torunları cocuklari yiyecekti şimdi de hırsızlarKızlar
Benim alyansim diisnda altinim yokKızlar evde yüklü bir altınım yok ama bu hırsızlık olayları korkutuyor benim ne zorluklarla biriktiriyoruz sizler bankaya mi koyuyorsunuz eve mi?
Bende öyle insanları anlamam hic ,birikim daha iyi standartlarda yaşamak için yapılır,yaşam kalitesini bu kadar düşürdukten sonra kilolarca altını olsa mezara mi götürecek ,yazık valla o kadar altının olsun ama 20 yıllık etek giy durO kadar proteinsiz kalırsa öyle olur
Maşallah o kadar altını ne için biriktirir insan.Tövbe yarabbi ya.Dengeyi kurmak önemli, ben doya doya yeyip giymedikten sonra elalem için ne para biriktircem.Yemeyenin malını yerler işte öyleKızlar
Bu gidişle enflasyonu sıfır çıkaracaklar.Bu ay zam ne olur acaba?Hersey çok pahalandı para yetecek gibi değil
Kızlar