Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok ztn ev sahibi vericek ama kiraci az evsahipleri de itiraz etmis
Kendi evimiz olsaydida farkli davranmazdik
Bizde sadece 40 lira
Yonetici cimleri kesiyor birde elektrik parasi var.
Guvenlik kamerasi elektrikli kapi var o kdr
Hi onlari bilmiyorum bizde herşey resmi yönetmeliğe göre o masraflar da çok sinir bozucu neyse bişey olmasında yıldırım tehlikeli

Ben bu paraları öderken tansiyonum düşebilir
Buzluğa mı atıcaksınız tereyağı peyniri

Ben hic duymamistim bizim icin problem yoktu ama sitede sorun cikmis odememisler
Binanin catisini zillerini ve uydularini kendi binalari yaptirmis
Sonraki msjlarda ayrintilar var extrem bir durum
Evet canım gördüm şimdi.Normalde sadece o bloğa aittir ama yıldırım düşmesi çok farklı bir durum.Orda sigortası olan ev yokmudur acaba?çünkü bir çok ev sigortası ortak alanlarıda kapsar.Birde belediyede çalışıyordun galiba, paratoner çevrede yoksa sorun var zaten.Belediyenin fen işleri bölümüyle irtibata geçmenizi öneririm.Sonuçta yıldırım düşmesi ekstrem bir durum, o bloğa düşmese diğerine düşebilirdi.ortak hesaptan ödenmesi daha doğru olur bu durumda bence

100 mt otede Belediye binasi var
Ayrica toprak sahibi yakinimizdi paratoner var biliyormus
Ama sitede bir karisiklik var biz yoktuk geldigimizde ortalik karismisti
Ben bir tarafa gecemedim cunku cok kotu bir durum sonuclari sukredecegimiz bir durum zor bir durum banane ya demek icime sinmezdi sanirim
Ztn anlasmislar kendileri odemis ben fikir almak istedim

Ayyy afiyet olsun sırf o peynir için oralara geleceğim Elazığ da nerden alınır bu peynir
Teşekkür ederim elazigda kapalicarsida bulabilirsin tulum peynirini ama herkesinki yenmiyor mekanını tam bilmek lazım. Oyle bir niyetin varsa haberim olsun kayinbabamlarin tulum peyniri satın aldığı sabit bir yer vardı onlardan öğrenirim almışken temiz bir yerden al

Ben bu paraları öderken tansiyonum düşebilir
Buzluğa mı atıcaksınız tereyağı peyniri
Hahaha haklisin canım ama biz her sene yagi ve peyniri toplu aliyoruz. Toplu alındığı için daha bereketli oluyor gibi :) Guvendigimiz kisilerden koylerden siparis ediyoruz en azından kahvaltımız organik olsun mantigindayız :)) gerçi bu sene kışlıklarda organik olacak inşallah. Yemeklik yağı eritip buzdolabına bırakıyorum uzun sure gidiyor kahvaltılık yağı ve peyniride poşetleyip buzluğa atiyorum.

Öyle tabi geçmiş olsun, can kaybı yada yaralı olmamış şükür

Bizde deprem sigortasi var ama baska bir sigorta oldugunu dusunmuyorum
Krediyle alırken bankalar zorunlu sigorta yapıyor canım biliyorsun, yada bazen insanlar kendileri yaptırıyor.Hatta eşyalı yaptırmak daha iyi oluyor,Allah korusun böyle durumlarda işte baya yük alıyor sigorta olması

İyi geceler kızlar,

Sabah kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktık, eşimin bir süredir istediği bir viski vardı yol üstünde bir dükkandan onu aldı $60 ödemiş.

Dün aksam saçıma percem kesmiştim bu sabah da kaş bıyık, manikür pedikür oje işlerimi yaptım.

Esim işe gitti. Ben de kızımı yıkadım. Ona mercimek çorbası, kendimize de brokolili tavuk, bulgur pilavı, cacık yaptım.

Kızımı uyuttum şimdi biraz kitap okuyacağım. Sonra 'anne with an e' nin son sezonuna başlayacağım.

pure hazel Trump böyle oyunlarla gidecek gibi değil. Her durumdan kendine avantaj sağlamayı başarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…