- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.701
Hi onlari bilmiyorum bizde herşey resmi yönetmeliğe göre o masraflar da çok sinir bozucu neyse bişey olmasında yıldırım tehlikeliYok ztn ev sahibi vericek ama kiraci az evsahipleri de itiraz etmis
Kendi evimiz olsaydida farkli davranmazdik
Bizde sadece 40 lira
Yonetici cimleri kesiyor birde elektrik parasi var.
Guvenlik kamerasi elektrikli kapi var o kdr
Yapılan iş ne canım?Kizlar birsey soracagim
Sitelerde bloklar icin yapilan masraflar ortakmidir yoksa sadece o bloga mi aittir sizce
Bahce ve binadaki ortak alanlari haric tutuyorum
Ayyy afiyet olsun sırf o peynir için oralara geleceğim Elazığ da nerden alınır bu peynirErzincan tulumu canım
Ben bu paraları öderken tansiyonum düşebilirKızlar bizimde geçtiğimiz hafta neredeyse hiç harcamamız olmadi ama yarin yuklu harcamamız olacak10 kg yemeklik tereyağı sipariş etmiştik eşim onu alacakmış 500 tl birde 5 kilo dilim peyniri alacak peynirde en az 100 tl tutar. 10 kg da tulum peyniri sipariş etmiş o da gelir yakında 400/450 falanda o tutar. 5 kg kahvaltılık tereyağınıda ayrı bir yerden sipariş edeceğiz 250 tl de o tutarsa şekerlemeler hariç kahvaltılık ana malzemelerimiz hazır demektir pekmezi her sene 3 kilo alirdik ama ev yapimi pekmez iyi degil denildigi icin artik soguk sıķım almayi tercih ediyorum. Reçel yapmak isterdim ama iki bebeyle kendimi zora sokmayacağım. Zaman bulursam yaparım bulmazsam hazir organik reçel alırım
Hi onlari bilmiyorum bizde herşey resmi yönetmeliğe göre o masraflar da çok sinir bozucu neyse bişey olmasında yıldırım tehlikeli
Yapılan iş ne canım?
Ben hic duymamistim bizim icin problem yoktu ama sitede sorun cikmis odememisler
Binanin catisini zillerini ve uydularini kendi binalari yaptirmis
Evet canım gördüm şimdi.Normalde sadece o bloğa aittir ama yıldırım düşmesi çok farklı bir durum.Orda sigortası olan ev yokmudur acaba?çünkü bir çok ev sigortası ortak alanlarıda kapsar.Birde belediyede çalışıyordun galiba, paratoner çevrede yoksa sorun var zaten.Belediyenin fen işleri bölümüyle irtibata geçmenizi öneririm.Sonuçta yıldırım düşmesi ekstrem bir durum, o bloğa düşmese diğerine düşebilirdi.ortak hesaptan ödenmesi daha doğru olur bu durumda benceSonraki msjlarda ayrintilar var extrem bir durum
Evet canım gördüm şimdi.Normalde sadece o bloğa aittir ama yıldırım düşmesi çok farklı bir durum.Orda sigortası olan ev yokmudur acaba?çünkü bir çok ev sigortası ortak alanlarıda kapsar.Birde belediyede çalışıyordun galiba, paratoner çevrede yoksa sorun var zaten.Belediyenin fen işleri bölümüyle irtibata geçmenizi öneririm.Sonuçta yıldırım düşmesi ekstrem bir durum, o bloğa düşmese diğerine düşebilirdi.ortak hesaptan ödenmesi daha doğru olur bu durumda bence
Teşekkür ederimAyyy afiyet olsun sırf o peynir için oralara geleceğim Elazığ da nerden alınır bu peynir
HahahaBen bu paraları öderken tansiyonum düşebilir
Buzluğa mı atıcaksınız tereyağı peyniri
Öyle tabi geçmiş olsun, can kaybı yada yaralı olmamış şükür100 mt otede Belediye binasi var
Ayrica toprak sahibi yakinimizdi paratoner var biliyormus
Ama sitede bir karisiklik var biz yoktuk geldigimizde ortalik karismisti
Ben bir tarafa gecemedim cunku cok kotu bir durum sonuclari sukredecegimiz bir durum zor bir durum banane ya demek icime sinmezdi sanirim
Ztn anlasmislar kendileri odemis ben fikir almak istedim
Krediyle alırken bankalar zorunlu sigorta yapıyor canım biliyorsun, yada bazen insanlar kendileri yaptırıyor.Hatta eşyalı yaptırmak daha iyi oluyor,Allah korusun böyle durumlarda işte baya yük alıyor sigorta olmasıBizde deprem sigortasi var ama baska bir sigorta oldugunu dusunmuyorum