Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yarın yasak saat kaça kadar acaba sabah eşim hastaneye bebeğin idrar örneğini götürecek kap aldım inşallah diştir 😞yasak bitince orduevinde akşam yemeği yiyeceğiz bu ay mutfak bütçem iyi gitmiş hesapladım da . Bebeğin bütçesinden para var ama bez alınır biter o para yine çocuğa altın alamadım

Selam kızlar
Günün harcaması 13 tl
Şok markete dondurma kalıbı gelmişti 4lü paket 5 tl idi. 2 tane aldım.

3 tl de oğlan birşey gördü istedi onu aldım.

Oğlan da çok seviyor dondurma biz de. Artık evde Sağlıklısını yapacağım eşimi tatmin etmez tabi ama biz yeriz oğlumla.

evi süpürdüm sildim, toz aldım.
yatak çarşaf değiştirdim bir makine çamaşır yıkandı astım

yarına tek işim yemek yapmak olur.

akşam yemeği semizotu salatası ve sade mantar sote yedim

Ben hic duymamistim bizim icin problem yoktu ama sitede sorun cikmis odememisler
Binanin catisini zillerini ve uydularini kendi binalari yaptirmis
Guvenlik kameralari ortak olmus
Yani sizde sistem nasıl bilmiyorum aylık aidat toplanır calisanların para sigorta masraflar düşer kalan para kasada kalır

Ekonomi-finans topiklerinin hepsini okuyorum,bu konular ilgimi çekiyor ama asla doğru düzgün bir birikim yapamıyorum.Sizleri tebrik ediyorum tüm birikim topiklerini🥳
Peki ben neden beceremedim su işi, yaptığım maddi planları gerceklestiremiyorum.
Var mı bana yol gösterecek olan a dostlar..

Kızlar bizimde geçtiğimiz hafta neredeyse hiç harcamamız olmadi ama yarin yuklu harcamamız olacak 🤣 10 kg yemeklik tereyağı sipariş etmiştik eşim onu alacakmış 500 tl birde 5 kilo dilim peyniri alacak peynirde en az 100 tl tutar. 10 kg da tulum peyniri sipariş etmiş o da gelir yakında 400/450 falanda o tutar. 5 kg kahvaltılık tereyağınıda ayrı bir yerden sipariş edeceğiz 250 tl de o tutarsa şekerlemeler hariç kahvaltılık ana malzemelerimiz hazır demektir 😀 pekmezi her sene 3 kilo alirdik ama ev yapimi pekmez iyi degil denildigi icin artik soguk sıķım almayi tercih ediyorum. Reçel yapmak isterdim ama iki bebeyle kendimi zora sokmayacağım. Zaman bulursam yaparım bulmazsam hazir organik reçel alırım 😍

Yildirim dustu cok masraf cikmisti bu ani cikan bir durum anlasmazlik cikmis ben bi tarafa gecemedim acikcasi ztn kiraciyim topluluga uyduk
Ev sahibi verir sen değil kalıcı bişey yapıldıysa
Bizim orta bokun asansörleri değişti aidatlarını yapıldı ama bizde iyi para topluyorlar 250.lira

Ev sahibi verir sen değil kalıcı bişey yapıldıysa
Bizim orta bokun asansörleri değişti aidatlarını yapıldı ama bizde iyi para topluyorlar 250.lira

Yok ztn ev sahibi vericek ama kiraci az evsahipleri de itiraz etmis
Kendi evimiz olsaydida farkli davranmazdik
Bizde sadece 40 lira
Yonetici cimleri kesiyor birde elektrik parasi var.
Guvenlik kamerasi elektrikli kapi var o kdr

Kızlar bizimde geçtiğimiz hafta neredeyse hiç harcamamız olmadi ama yarin yuklu harcamamız olacak 🤣 10 kg yemeklik tereyağı sipariş etmiştik eşim onu alacakmış 500 tl birde 5 kilo dilim peyniri alacak peynirde en az 100 tl tutar. 10 kg da tulum peyniri sipariş etmiş o da gelir yakında 400/450 falanda o tutar. 5 kg kahvaltılık tereyağınıda ayrı bir yerden sipariş edeceğiz 250 tl de o tutarsa şekerlemeler hariç kahvaltılık ana malzemelerimiz hazır demektir 😀 pekmezi her sene 3 kilo alirdik ama ev yapimi pekmez iyi degil denildigi icin artik soguk sıķım almayi tercih ediyorum. Reçel yapmak isterdim ama iki bebeyle kendimi zora sokmayacağım. Zaman bulursam yaparım bulmazsam hazir organik reçel alırım 😍
Ayyy o tunceli tulumu mu çok güzeldi ev arkadaşım hep getirdidi

X