- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.681
Hatırlıyorum bunu çok sinir olmuştumBenimle uğraşıp duruyorlar ya nedense geldiklerinde de tarlada çalışan kadınlar dönmüşsün demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlıyorum bunu çok sinir olmuştumBenimle uğraşıp duruyorlar ya nedense geldiklerinde de tarlada çalışan kadınlar dönmüşsün demişti
Hakkı oldu artık karışık alacakHatırlıyorum bunu çok sinir olmuştum
Arkandayız söyle gitsinHakkı oldu artık karışık alacak
Sitenin bütçesinden yapılır yani ortak oluyorKizlar birsey soracagim
Sitelerde bloklar icin yapilan masraflar ortakmidir yoksa sadece o bloga mi aittir sizce
Bahce ve binadaki ortak alanlari haric tutuyorum
Sitenin bütçesinden yapılır yani ortak oluyor
Yani sizde sistem nasıl bilmiyorum aylık aidat toplanır calisanların para sigorta masraflar düşer kalan para kasada kalırBen hic duymamistim bizim icin problem yoktu ama sitede sorun cikmis odememisler
Binanin catisini zillerini ve uydularini kendi binalari yaptirmis
Guvenlik kameralari ortak olmus
Yani sizde sistem nasıl bilmiyorum aylık aidat toplanır calisanların para sigorta masraflar düşer kalan para kasada kalır
Ev sahibi verir sen değil kalıcı bişey yapıldıysaYildirim dustu cok masraf cikmisti bu ani cikan bir durum anlasmazlik cikmis ben bi tarafa gecemedim acikcasi ztn kiraciyim topluluga uyduk
Ev sahibi verir sen değil kalıcı bişey yapıldıysa
Bizim orta bokun asansörleri değişti aidatlarını yapıldı ama bizde iyi para topluyorlar 250.lira
Ayyy o tunceli tulumu mu çok güzeldi ev arkadaşım hep getirdidiKızlar bizimde geçtiğimiz hafta neredeyse hiç harcamamız olmadi ama yarin yuklu harcamamız olacak 10 kg yemeklik tereyağı sipariş etmiştik eşim onu alacakmış 500 tl birde 5 kilo dilim peyniri alacak peynirde en az 100 tl tutar. 10 kg da tulum peyniri sipariş etmiş o da gelir yakında 400/450 falanda o tutar. 5 kg kahvaltılık tereyağınıda ayrı bir yerden sipariş edeceğiz 250 tl de o tutarsa şekerlemeler hariç kahvaltılık ana malzemelerimiz hazır demektir pekmezi her sene 3 kilo alirdik ama ev yapimi pekmez iyi degil denildigi icin artik soguk sıķım almayi tercih ediyorum. Reçel yapmak isterdim ama iki bebeyle kendimi zora sokmayacağım. Zaman bulursam yaparım bulmazsam hazir organik reçel alırım
Erzincan tulumu canımAyyy o tunceli tulumu mu çok güzeldi ev arkadaşım hep getirdidi