- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.661
Yaaa saçamala şaka yapıyorumAyyyyyy çok özür diliyorum inanmıyorum şuan tühhhh kendime
Hayatımda hiç diyet yapmadımYaaa saçamala şaka yapıyorum
Kiz istersem bir alo da kapımda çok kolay
Benim diyette Türkan Şoray gibi katı kurallarım yok
Kollarını gördüm yakında kopacaklarHayatımda hiç diyet yapmadım
Göbeğimi de görmüş olmalısınKollarını gördüm yakında kopacaklar
Ahhh tuceeeee ahhh
Çok zayıftım evlenene kadar nasıl bu hallere geldim bilmem
Hiç öyle bişey görmedim vallaGöbeğimi de görmüş olmalısın
Sana resim atarken göbeğimi yine orada gördümHiç öyle bişey görmedim valla
Sende ki göbekse bizde ki ne acaba
Yok valla göbek falan görmedim benSana resim atarken göbeğimi yine orada gördüm
kiz kendini niye bu kadar gömüyon yaa bak rihannaya bak ashley grahama fıstık gibiler illa zayıf olmaya gerek yok yaneeeeHiç öyle bişey görmedim valla
Sende ki göbekse bizde ki ne acaba
46 kg şuan 42 ile hamile kaldımYok valla göbek falan görmedim ben
Tam görmedim ama bence çok zayıfsın
göbek degil o kız iç organların46 kg şuan 42 ile hamile kaldım
Evet katılıyorum buna şuan 46 kg halimi daha çok beğeniyorumkiz kendini niye bu kadar gömüyon yaa bak rihannaya bak ashley grahama fıstık gibiler illa zayıf olmaya gerek yok yaneeeeyaşasın dolgun hatlar
evet canim kilo demiyelim dolgun hatlar diyelimEvet katılıyorum buna şuan 46 kg halimi daha çok beğeniyorum
Dün eşim kp görüntü konuşuyordu bende merhaba dedim kp diyor ki kg almışsınevet canim kilo demiyelim dolgun hatlar diyelim
uff masallah radarlı kantar gibiymişDün eşim kp görüntü konuşuyordu bende merhaba dedim kp diyor ki kg almışsınbende yyooo verdim dedim zorla 2 kg almışsın diyor
Hiç sormauff masallah radarlı kantar gibiymiş
göbek degil o kız iç organların
Ne göz varmış yahuDün eşim kp görüntü konuşuyordu bende merhaba dedim kp diyor ki kg almışsınbende yyooo verdim dedim zorla 2 kg almışsın diyor
Senin kilonu mu takip ediyor çok ilginçKg verdim yanlız
Benimle uğraşıp duruyorlar ya nedense geldiklerinde de tarlada çalışan kadınlar dönmüşsün demiştiSenin kilonu mu takip ediyor çok ilginç