- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.621
ondandır canımNeden bu kadar çok yaaaaaaaa biraz klima yaktık ama tamamen yaksak napacaz
Zaten ben ne zaman dikkat etsem fazla gelmesin desem hem fazla geliyor bundan sonra dikkat etmicemondandır canım
Bende fırın çok açtım hem poğaça pasta kurabiye türü çok yaptım hemde ekmek
Bu ay çok açmadım bakalım
Ayyyy bende yaaaaaaa kız uyusun istiyorumAkşam olsun hava kararsın artik diyorum bende
Valla her bebek şahsına münhasır zaten degilmi ikinci çocuğuna birincideki davranamıyorsun degilmi yemesi uyumasi huyu suyu farklı.yani bu işin bir standarti yok onun için kilo dis boy yeme şekli uyku şekli falan hep farklı doktorumuzda kitaptan bebek buyutulmez dedi bize geçen kontrolde bebegin karaktarine ihtiyacina göre bebek büyütülür dedi.Evet ya ben de unutuyorum
Oğlumla kızım tamamen farklı bence.Valla her bebek şahsına münhasır zaten degilmi ikinci çocuğuna birincideki davranamıyorsun degilmi yemesi uyumasi huyu suyu farklı.yani bu işin bir standarti yok onun için kilo dis boy yeme şekli uyku şekli falan hep farklı doktorumuzda kitaptan bebek buyutulmez dedi bize geçen kontrolde bebegin karaktarine ihtiyacina göre bebek büyütülür dedi.
Eşim de 2 paket almış yedi gün.Esim a101 e gitti 4 paket kutu içecek,3 tane çöp poşeti,bir sürüde çubuklu dondurma kornet v.s almış oğlanla kendine ben yiyemiyorum tabi kutu içecekte içemiyorum73 tl harcamışlar.
Biraz giyisi dolabını düzenledim verilecekleri ayirdim onlarida giyisi kumbarasina gönderdim.Oglum yoğurtlu makarna istedi onu yaptim.Bebesin çamaşırlarını yıkadım bir postada bizimkiler yikandi çok sıcak balkon çamaşır asarken kafama resmen güneş geçti.Valla güneş koruyucu krem sürsem yeri varmış
Evet canım eminim 24 Haziran’da aldım bu işteCanım gece bı arkadaşın mesajını gördüm.
O kafayla yanlış yazdım .
Tekrar tekrar yanlışlara düştüm bak şimdi
2610 ata lira.
hawar emin misin dün 2710a aldığına.
@Zeynep Gulru 2610 ata lira.
Evet canim bu ata lira.Evet canım eminim 24 Haziran’da aldım bu işte
Bu ata lira değil mi
Ben mi yanlış biliyorum
Böyle şansaaaaaa gördüm gördüm görmez miyim ama diyetteyim onun yerine icetea aldıkEşim de 2 paket almış yedi gün.
Zararlı ama ne yapalım
Kmsl Hnd kossss .
Kolalar a101'de indirime girdi 10 TL üzerine.
2 paket kapmış eşim
Canım bende bunu diyorum öncedeyse almıştım ama arada 20-30 TL fark oluyordu
Hahah aynı ben yanlız benim bebe yemiyor şu aralar o ayrı bir durum diş ne alemde sizinÇocukları doyurdum üstümden yük kalktı. Kıza kabaklı havuclu patatesli pure yapmaya karar verdim tarhana çorbası yerine bir kavanoz arttı buzluğa attım yarın değil öbürgün yemeği hazırtarhana çorbasını yarın yaparım artık içine birazda irmik koyarım daha doyurucu olması için. Ben bu ek gıda konusunu keyifli bulmaya başladım kızlar kreatifligim artiyor. Cok guzel tarifler var aklimda hepsini denemeye çalışacağım