Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet ya ben de unutuyorum
Valla her bebek şahsına münhasır zaten degilmi ikinci çocuğuna birincideki davranamıyorsun degilmi yemesi uyumasi huyu suyu farklı.yani bu işin bir standarti yok onun için kilo dis boy yeme şekli uyku şekli falan hep farklı doktorumuzda kitaptan bebek buyutulmez dedi bize geçen kontrolde bebegin karaktarine ihtiyacina göre bebek büyütülür dedi.

Esim a101 e gitti 4 paket kutu içecek,3 tane çöp poşeti,bir sürüde çubuklu dondurma kornet v.s almış oğlanla kendine ben yiyemiyorum tabi kutu içecekte içemiyorum 73 tl harcamışlar.
Biraz giyisi dolabını düzenledim verilecekleri ayirdim onlarida giyisi kumbarasina gönderdim.Oglum yoğurtlu makarna istedi onu yaptim.Bebesin çamaşırlarını yıkadım bir postada bizimkiler yikandi çok sıcak balkon çamaşır asarken kafama resmen güneş geçti.Valla güneş koruyucu krem sürsem yeri varmış

Oğlumla kızım tamamen farklı bence.
Doktor çok doğru konuşmuş

Eşim de 2 paket almış yedi gün.
Zararlı ama ne yapalım

Kmsl Hnd kossss .
Kolalar a101'de indirime girdi 10 TL üzerine.
2 paket kapmış eşim

Evet canım eminim 24 Haziran’da aldım bu işte
Bu ata lira değil mi
Ben mi yanlış biliyorum

Eklentiler

• 92D7DA23-C3B6-4E77-9528-BFC2B32B7016.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 36
Çocukları doyurdum üstümden yük kalktı. Kıza kabaklı havuclu patatesli pure yapmaya karar verdim tarhana çorbası yerine bir kavanoz arttı buzluğa attım yarın değil öbürgün yemeği hazır tarhana çorbasını yarın yaparım artık içine birazda irmik koyarım daha doyurucu olması için. Ben bu ek gıda konusunu keyifli bulmaya başladım kızlar kreatifligim artiyor. Cok guzel tarifler var aklimda hepsini denemeye çalışacağım

Hahah aynı ben yanlız benim bebe yemiyor şu aralar o ayrı bir durum diş ne alemde sizin

tuce_tuce dış fena durumda bizde dış kasiyici havuç vs hic birsey kâr etmiyor kızın parmağı sürekli ağzında. Henüz patlamadı dişi ama yakında patlar diye düşünüyorum. Şu siralar sıcaklardan olsa gerek sürekli şu içmek istiyor yaninda su içtiğimizde kendinden geçiyor

Hastahaneye gittik 2 yere doktorlarla kavga ettik birde kocamla ben kavga ettim eve geldik oğlana ezogelin çorbası yapmıştım ekmeği çorbaya batırdım bir elime onu diğer eline domatesi verdim rahatladım allahım çok şükür sana bu bebe küçük kalacak 6-9 ay kıyafet giysin dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…