Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar 😍 ortalık karıştırmaya bayılan bir kaç şahıs yüzünden banlandım yazamadım kac gun. Nasilsiniz? Esim bir kac gunlugune olmayacak çocuklarla baş başa kaldık 🤣 havalar asiri isindi oturdugumuz yerden terliyoruz. Allahtan balkonumuz havadar orda biraz rahat ediyoruz. Oğlan yatıyor kiz uyumak üzere bende kalkıp yemek yapacağım. Dünden türlü var kıza tarhana çorbası oglanada sebzeli makarna yapacağım ne zamandır çok iştahsız belirli şeyler dışında birşey yemiyor.

Selam kızlar 😍 ortalık karıştırmaya bayılan bir kaç şahıs yüzünden banlandım yazamadım kac gun. Nasilsiniz? Esim bir kac gunlugune olmayacak çocuklarla baş başa kaldık 🤣 havalar asiri isindi oturdugumuz yerden terliyoruz. Allahtan balkonumuz havadar orda biraz rahat ediyoruz. Oğlan yatıyor kiz uyumak üzere bende kalkıp yemek yapacağım. Dünden türlü var kıza tarhana çorbası oglanada sebzeli makarna yapacağım ne zamandır çok iştahsız belirli şeyler dışında birşey yemiyor.
Sıcaktan tuhaflaştı çocuklar istahsizliklar baslar

Aynen ya çok şükürki meyve sebzeyle arası iyide ordan alıyor vitaminlerini yoksa halden düşecek benim oğlan.
Benimki yemek yemeyi hiç sevmiyor artık.
🙄☹️
O yüzden hiç kimselere güvenemem yani hadi gitsin anneannesinde kalsın diyemem.
Çünkü ısrar etmeyince yemez halden düşer çok kötü olur, öyle bir çocuk.

Buzlukta iki poşet geçen yazdan kalma doğranmış biber vardı attım onları.
Bu yaz sadece porsiyonluk menemen için koyacağım.
Yemeklerde kullanamiyorum
pure bende bir sene dogradım koydum attım çöpe begenmedim

Geçen sene domatesi biberi yıkadım bütün poşetledim kaldırdım yapacağım zaman 10 dk dışarıda bekletip buzu tam cözülmeden doğradım kullandım süperdi

Lahmacunlukta bu şekilde kullandım attım dograyıcıya yarı buzlu çektim kullandım 👍

Oglan 3200 gr dogdu, onumuzdeki ay 5 olacak, 18 kilo. Yemesi zaten sorunlu ama cok hareketli yerinde durmuyor, kilo da az aliyor.
Kiz 3100 gr dogdu, simdi 1 yasinda, 8.5 kg, yemesi guzel, kan degerleri iyi ve abisi gibi hareketli, koltuklara sandalyeye falan cikiyor durduramiyoruz.
Gelelim analarina, 160 cm boy, 53 kilo, yemek secmem genelde saglikli seyler yerim, hamilelikten once 51 dim, 1-2 kilo daha versem iyi olur.
Kilon çok iyi canım👍👍👍
benim oğlumda tam 5 yaşında 18.5 kilo o iyi
Kızım 8 yasında 32 kilo boyu çok iyi
Bu son numara yerden bitme cıktı 😅😅😅
3. Numaralar cadı oluyorlar kendimden biliyorum küçükken çok fenaydım🤪🤪🤪
Gayet uyguna gelmiş.
Bence de eczaneler pahalı satıyor
Yq bana eczacı netten genelde son kullanma tarihine yakın ucuza veriyorlar demişti bilmiyorum
Bu çocukların iştahsızlığı annelerin çok zamanını alıyor gerçekten

Artık kızıma karışım yapmayıda bırakıyorum otursun bizimle kaşıkla çatalla yesin yediği kadar alışsın öffff kendimi biraz rahatlamış hissediyorum aldığım kararlar doğrultusunda 😄😄😄😄
Ben büyük kızıma hep karışım yaptım yeme özürlü
Küçüğüme karışım yapmadım şimdilik normal yiyor❤️❤️❤️

Kilon çok iyi canım👍👍👍

3. Numaralar cadı oluyorlar kendimden biliyorum küçükken çok fenaydım🤪🤪🤪

Yq bana eczacı netten genelde son kullanma tarihine yakın ucuza veriyorlar demişti bilmiyorum

Ben büyük kızıma hep karışım yaptım yeme özürlü
Küçüğüme karışım yapmadım şimdilik normal yiyor❤️❤️❤️
canım birebir aynısı geldi üretim ve son kullanma tarihlerine kadar aynıydı sonra hep netten aldım bir site var hep ordan alıyorum godermo

Son düzenleme:
canım birebir aynısı geldi üretim ve son kullanma tarihlerine kadar aynıydı sonra hep netten aldım bir site var hep ordan alıyorum goderma
Yaaaaaaa bende bakayım bakalım eşimin arkadaşı eczacı bakalım o ne kadar diyecek fiyatına ona göre netten bakarım

X