Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel armut kayısı blender yapsan yer mi acaba?
ikisi de evde var canım dün yaptık bir su bardağı içirdim hatta kayısı suyu kendim yaptım.
yok
Mürdüm eriği daha çıkmadı diğer erik de biraz ekşimsi yemiyor
Yarın yasaktan sonra olmazsa Erikli kavanoz maması alacağım

Sizin biraz pahali olmus galiba, kardesim carsamba gunu 2605 e aldi Ata lirayi Istanbul'da, burda da yazmistim. Olsun alinmis alinmistir bereketli olsun.

pure hazel simdi okudum sana da 2710 demisler Ata lira icin, biz nasil 2605 e aldik ki, acaba farkli cesitlerimi var, bizimki tanidik kuyumcu ama bu kadar fark normal gelmedi bana.
Canım gece bı arkadaşın mesajını gördüm.
O kafayla yanlış yazdım .
Tekrar tekrar yanlışlara düştüm bak şimdi
2610 ata lira.
hawar emin misin dün 2710a aldığına.
Zeynep Gulru 2610 ata lira.

Oglan 3200 gr dogdu, onumuzdeki ay 5 olacak, 18 kilo. Yemesi zaten sorunlu ama cok hareketli yerinde durmuyor, kilo da az aliyor.
Kiz 3100 gr dogdu, simdi 1 yasinda, 8.5 kg, yemesi guzel, kan degerleri iyi ve abisi gibi hareketli, koltuklara sandalyeye falan cikiyor durduramiyoruz.
Gelelim analarina, 160 cm boy, 53 kilo, yemek secmem genelde saglikli seyler yerim, hamilelikten once 51 dim, 1-2 kilo daha versem iyi olur.

Zaman ne kadar hızlı geçti bugün.
Kiler dolabımı düzenledim sildim.
Deterjan dolabımı düzenledim sildim.
Stokluk almıştık onları yerleştirildim.
Çok çok uygun fiyata görmeyince artık hiçbir şey almam.
Beni en az 6 ay idare edecek kadar var.

Derin dondurucudaki etleri normal buzluğa yerleştirildim sığdı.
Kelle paçayı pazartesi günu yapayım diyorum.
Suyundan ayirip kızın çorbalarına da katmak istiyorum.
Umarım beğenir tadıni.

Derin dondurucuyu da yarın temizler kapağını açarim.

Benim kız 2100 dı kedi yavrusu gibiydi çok zordu tutması yıkaması falan çıt diye kıralacak gibiydi ama bizimkide cin gibi bakınıyordu şimdi 4 yaşında 15 kilo normal
Canı içinde olsunda ben iri olcak diye hep 0-3 ay aldım tam eski kadınlar gibi çocuk mercimek tanesi gibi oluyodu topladı şükür.oh kocaman olmuş çok fena bakışlar babannem diyo eskiden 2 aylıkken gözünü acardı bu ne yavrum diyo

Kan ilacı kullanmış mıydınız
hayır canım kan değerlerine hep bakıldı anjiyo olacağı için ve alerji döneminde çok iyiydi gerek görmedi dr
Kızım tabiri caizse cin gibi derler ya öyle bir cimcime çok hareketli zamanında yürüdü konuşuyor tek sıkıntımız iştahsız zayıflığını geçtim artık ama beslenmeyince üzülüyorum

An itibari ile memeyi bırakıyoruz uyandı meme istedi bant yapıştırdım istemedi korktu

benim oğlumda tam 5 yaşında 18.5 kilo o iyi
Kızım 8 yasında 32 kilo boyu çok iyi
Bu son numara yerden bitme cıktı

bende buzluğu bitirdim gideceğiz diye
1 poşet kıyma kaldı onuda köfte yaparım pazartesi mangala götürürüm
Fişini çekip temizleyip giderim
Gelince kışlık hazırlıklar başlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…