Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aaaa benimki de bidonun üzerine atlıyor soda içmek istiyor

Hayırdır tuce ne oldu ki

Hayırdır tuce ne oldu ki
Oğlana kan ve idrar tahlili yaptırmak istedim bunu yapacak kapasitede doktor ve hastane olmadığını anlayıp eve geri geldik . Özel hastaneye gittik acil doktoru tam bir gerizekalıydı eldivensiz çocuğa dokunuyor azarlıyor beni filan kavga ettik diyor ki boğazı da kızarık. Çiş yaparken ağlıyor mu diyor yA şaka gibi diyor ki diş huzursuzluk ateş iştahı da olmaz sanki ben bilmiyorum bunu . Dün çocuk doktoru Boğaz’ına kulağına filan baktı tertemiz dedi . Oradan devlete gittik çocuk acile Boğazına bakın diyorum bana virüs var bakamayız diyor . Tahlil için poşet verdi benim bebe arabada çiş yapmadı emzirdim su içirdim yok . Eşimle gerildik şuan ateşi filan yok gidip geliyor ateş . Sorun şu eğer enfeksiyon varsa müdahale edilsin istiyorum

Welcome to Siirt
Eğer ateş yüzde daha fazlaysa distir evham yapma zaten gerildik burda kalarak

Haklısın canım her anne gibi endişelisin ama bu zamanda her yerde düzgün birilerine denk gelmek çok zor artık

Şu saat oldu birşey yemedik daha kızlar eşim traşa gitti asker gitmiş yerine biri gelene kadar böyle dışarıda olacak. Çay koydum pike takımını değiştim bebek uyudu . Gelirken çiğ köfte alacak balkonda oturacağız sıcak zaten gerildik biraz dinlenelim

Bizim yerimizede ye tuce afiyet olsun
görmedim duymadım bilmiyorum hiç canım istemedi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…