- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.641
Aaaa benimki de bidonun üzerine atlıyor soda içmek istiyortuce_tuce dış fena durumda bizde dış kasiyici havuç vs hic birsey kâr etmiyor kızın parmağı sürekli ağzında. Henüz patlamadı dişi ama yakında patlar diye düşünüyorum. Şu siralar sıcaklardan olsa gerek sürekli şu içmek istiyor yaninda su içtiğimizde kendinden geçiyor
Hayırdır tuce ne oldu kiHastahaneye gittik 2 yere doktorlarla kavga ettik birde kocamla ben kavga ettim eve geldikoğlana ezogelin çorbası yapmıştım ekmeği çorbaya batırdım bir elime onu diğer eline domatesi verdim rahatladım allahım çok şükür sana bu bebe küçük kalacak 6-9 ay kıyafet giysin dursun
Oğlana kan ve idrar tahlili yaptırmak istedimHayırdır tuce ne oldu ki
Alıştık biz bu diyeteBöyle şansaaaaaa gördüm gördüm görmez miyim ama diyetteyim onun yerine icetea aldık
Welcome to SiirtOğlana kan ve idrar tahlili yaptırmak istedimbunu yapacak kapasitede doktor ve hastane olmadığını anlayıp eve geri geldik . Özel hastaneye gittik acil doktoru tam bir gerizekalıydı eldivensiz çocuğa dokunuyor azarlıyor beni filan kavga ettik diyor ki boğazı da kızarık. Çiş yaparken ağlıyor mu diyor yA şaka gibi diyor ki diş huzursuzluk ateş iştahı da olmaz sanki ben bilmiyorum bunu . Dün çocuk doktoru Boğaz’ına kulağına filan baktı tertemiz dedi . Oradan devlete gittik çocuk acile Boğazına bakın diyorum bana virüs var bakamayız diyor . Tahlil için poşet verdi benim bebe arabada çiş yapmadı emzirdim su içirdim yok . Eşimle gerildik şuan ateşi filan yok gidip geliyor ateş . Sorun şu eğer enfeksiyon varsa müdahale edilsin istiyorum
Haklısın canım her anne gibi endişelisin ama bu zamanda her yerde düzgün birilerine denk gelmek çok zor artıkOğlana kan ve idrar tahlili yaptırmak istedimbunu yapacak kapasitede doktor ve hastane olmadığını anlayıp eve geri geldik . Özel hastaneye gittik acil doktoru tam bir gerizekalıydı eldivensiz çocuğa dokunuyor azarlıyor beni filan kavga ettik diyor ki boğazı da kızarık. Çiş yaparken ağlıyor mu diyor yA şaka gibi diyor ki diş huzursuzluk ateş iştahı da olmaz sanki ben bilmiyorum bunu . Dün çocuk doktoru Boğaz’ına kulağına filan baktı tertemiz dedi . Oradan devlete gittik çocuk acile Boğazına bakın diyorum bana virüs var bakamayız diyor . Tahlil için poşet verdi benim bebe arabada çiş yapmadı emzirdim su içirdim yok . Eşimle gerildik şuan ateşi filan yok gidip geliyor ateş . Sorun şu eğer enfeksiyon varsa müdahale edilsin istiyorum
Bir sürü param var ama çocuğuma istediğim tahlili yaptıracak hastane yokHaklısın canım her anne gibi endişelisin ama bu zamanda her yerde düzgün birilerine denk gelmek çok zor artık
Fark ettin mi çok sinirliyimWelcome to Siirt
Eğer ateş yüzde daha fazlaysa distir evham yapma zaten gerildik burda kalarak
Önceden tolere edebildiğim şeyleri artık edemiyorumHer harfinde hissettikk
Ben ice tea hiç sevmem
Sevmem zaten kıza aldımmm
Bende hiç sevmiyorum ya çok değişik geldi bir defa tatmıştımBen ice tea hiç sevmem
Bende geçen gün kola içtim ay severim yABende hiç sevmiyorum ya çok değişik geldi bir defa tatmıştım
Ama kola içmeyi özledim bee
Bizim yerimizede ye tuce afiyet olsunŞu saat oldu birşey yemedik daha kızlar eşim traşa gitti asker gitmiş yerine biri gelene kadar böyle dışarıda olacak. Çay koydum pike takımını değiştim bebek uyudu . Gelirken çiğ köfte alacak balkonda oturacağız sıcak zaten gerildik biraz dinlenelim
Ayyyyyy çok özür diliyorum inanmıyorum şuan tühhhh kendimeBizim yerimizede ye tuce afiyet olsun
görmedim duymadım bilmiyorum hiç canım istemedi ki