- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.601
Gayet uyguna gelmiş.Ocean ve nutrigen üzüm çekirdeği ekstresi sipariş ettik 88 tl kargo dahil
Nutrigen sadece eczanede 75 tl almıştık internet çok uygun ve birebir aynısı geliyor nutrigeni 4 kez istedim iyi gelmişti
Sıcaktan tuhaflaştı çocuklar istahsizliklar baslarSelam kızlarortalık karıştırmaya bayılan bir kaç şahıs yüzünden banlandım yazamadım kac gun. Nasilsiniz? Esim bir kac gunlugune olmayacak çocuklarla baş başa kaldık havalar asiri isindi oturdugumuz yerden terliyoruz. Allahtan balkonumuz havadar orda biraz rahat ediyoruz. Oğlan yatıyor kiz uyumak üzere bende kalkıp yemek yapacağım. Dünden türlü var kıza tarhana çorbası oglanada sebzeli makarna yapacağım ne zamandır çok iştahsız belirli şeyler dışında birşey yemiyor.
Aynen ya çok şükürki meyve sebzeyle arası iyide ordan alıyor vitaminlerini yoksa halden düşecek benim oğlan.Sıcaktan tuhaflaştı çocuklar istahsizliklar baslar
Yirim onubenim oğlumda tam 5 yaşında 18.5 kilo o iyi
Kızım 8 yasında 32 kilo boyu çok iyi
Bu son numara yerden bitme cıktı
Benimki yemek yemeyi hiç sevmiyor artık.Aynen ya çok şükürki meyve sebzeyle arası iyide ordan alıyor vitaminlerini yoksa halden düşecek benim oğlan.
pure bende bir sene dogradım koydum attım çöpe begenmedimBuzlukta iki poşet geçen yazdan kalma doğranmış biber vardı attım onları.
Bu yaz sadece porsiyonluk menemen için koyacağım.
Yemeklerde kullanamiyorum
Kilon çok iyi canımOglan 3200 gr dogdu, onumuzdeki ay 5 olacak, 18 kilo. Yemesi zaten sorunlu ama cok hareketli yerinde durmuyor, kilo da az aliyor.
Kiz 3100 gr dogdu, simdi 1 yasinda, 8.5 kg, yemesi guzel, kan degerleri iyi ve abisi gibi hareketli, koltuklara sandalyeye falan cikiyor durduramiyoruz.
Gelelim analarina, 160 cm boy, 53 kilo, yemek secmem genelde saglikli seyler yerim, hamilelikten once 51 dim, 1-2 kilo daha versem iyi olur.
3. Numaralar cadı oluyorlar kendimden biliyorum küçükken çok fenaydımbenim oğlumda tam 5 yaşında 18.5 kilo o iyi
Kızım 8 yasında 32 kilo boyu çok iyi
Bu son numara yerden bitme cıktı
Yq bana eczacı netten genelde son kullanma tarihine yakın ucuza veriyorlar demişti bilmiyorumGayet uyguna gelmiş.
Bence de eczaneler pahalı satıyor
Ben büyük kızıma hep karışım yaptım yeme özürlüBu çocukların iştahsızlığı annelerin çok zamanını alıyor gerçekten
Artık kızıma karışım yapmayıda bırakıyorum otursun bizimle kaşıkla çatalla yesin yediği kadar alışsın öffff kendimi biraz rahatlamış hissediyorum aldığım kararlar doğrultusunda
canım birebir aynısı geldi üretim ve son kullanma tarihlerine kadar aynıydı sonra hep netten aldım bir site var hep ordan alıyorum godermoKilon çok iyi canım
3. Numaralar cadı oluyorlar kendimden biliyorum küçükken çok fenaydım
Yq bana eczacı netten genelde son kullanma tarihine yakın ucuza veriyorlar demişti bilmiyorum
Ben büyük kızıma hep karışım yaptım yeme özürlü
Küçüğüme karışım yapmadım şimdilik normal yiyor
Yaaaaaaa bende bakayım bakalım eşimin arkadaşı eczacı bakalım o ne kadar diyecek fiyatına ona göre netten bakarımcanım birebir aynısı geldi üretim ve son kullanma tarihlerine kadar aynıydı sonra hep netten aldım bir site var hep ordan alıyorum goderma
bu ay bizede 150 geldi rekor faturamız bu olduEve geldik marketten
Icetea,,, çikolata,,, cips,,,, ekmek,,,, pastırma,,,, hindi füme,,,,hazır makarna aldık toplamda 60 tl gitti
1 haftadır evde yokum elektrik faturası 160 gelmiş nasıl iş anlamadım yaaaa
godermo ya bak canım karşılaştır benim aldığım ürünler yarı fiyatından bile daha uygun geldiYaaaaaaa bende bakayım bakalım eşimin arkadaşı eczacı bakalım o ne kadar diyecek fiyatına ona göre netten bakarım
Neden bu kadar çok yaaaaaaaa biraz klima yaktık ama tamamen yaksak napacazbu ay bizede 150 geldi rekor faturamız bu oldu
Tamma canım o ordan bakarımgoderma ya bak canım karşılaştır benim aldığım ürünler yarı fiyatından bile daha uygun geldi