Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim kız 2100 dı kedi yavrusu gibiydi çok zordu tutması yıkaması falan çıt diye kıralacak gibiydi ama bizimkide cin gibi bakınıyordu şimdi 4 yaşında 15 kilo normal

Kızım anjıyodan sonra toparladı biraz
Ama yemiyor memeye dadandı iyice bıraktıracagım sanırım 22. Ayında
Balık yagı ve nutrigen üzün çekirdeği ekstresi sipariş edeceğim bugün başlayalım memeyi bırakalım inşallah yeter

Sonra da tuvalet egitimi
Şu an tapınca kaka diyor bilincine varmaya başladı 2 ay sonra bir deneyelim bakalım
pure hazel

okudum canım ancak yazabildim
İkisinden birini sipariş edeceğim bugün
Her gün mü verdin
Oğluma ve büyük kızıma da kullanabilirim değilmi

Aman neler deniyorum yA eline ekmek veriyorum o onu yemeğe çalışırken bende çorba veriyorum bardaktan su içmek istiyor veriyorum o bardağı yalarken ben yemek veriyorum
Çok iyi enazindan bir şekilde kandırıyorsun üzme kendini.birde ek gıdaya erken başladım v.s yazdin o ara cevap yazmayı çok istedim ama hep alıntılayıp bir türlü yazamadım bebekten.Bizde 3.5 aylıkken baya sulandırılmış kaşık mamasına geçtik büyük Oğlan da.4 aylıkken meyve yoğurtla 5 aylikkende muhallebi ve çorbalarla devam ettik.sutum vardı sağıp boşa gidiyordu çünkü ben işe başlamak zorunda kaldım 6 saat gidiyordum ise o sirada 1 kez emmeye geliyordu onun dışında aç kalıyordu çünkü emzik biberon mama hiç birisini kabul etmedi aynı abi bebek gibi denemedigimiz mama biberon yöntem kalmadı ama asla almadı.doktorumuz mecburen kaşık mamasına başlattı ama koyu kıvamlı vermiyorduk ve içine formül mama da katıyorduk.onun için bu bebeğime ilk günden beri biberon ve mama veriyorum ilk 4 gün den sonra sütüm olduğu halde.sirf abisi gibi olmasın alışsın biberona ve mamaya diye.buyuk oğlumda her kafadan bir ses çıkıyordu biberon mama verme seni emmez dedi durdu kv.Sonra da almadi işte tabi.Simdide diyorlar sutun akiyor niye mama veriyorsun diyorlar (24 saat icinde 1-2 kez veriyorum) umrumda değil aylarca ben ağladım üzüldüm bişey almıyor diye.Bazende sütümü sağıp biberonla veriyorum delimiyim sağ biberonla ver uğraş sonra maikanayi temizle biberon kaynat v.s niye uğraşayim alır kucağıma emziririm enazindan o esnada da oturmuş olurum ama aci bir tecrübem var işte o yüzden de böyle yapıyorum.
Sende takma artık kafana inanki geçecek hepsi ve benim gibi sende başkalarına anlatacaksın
Ama suda var ilkinde tecrübenin dibini yaşamış olmama rağmen şimdi sudan cıkmış balık gibiyim sanki ilk çocuk gibi kafam resetlenmis ve sürekli birilerine bişey danışırken buluyorum kendimi

Evet ya ben de unutuyorum

bizim balık yağı bitti yazın ara versem diye düşündüm sonbaharda mi alsam

Döküntü ve konak dışında hepsini yaşadık ve yaşıyoruz ve bizim testimiz pozitif cıktı.Ama onunda kategorileri varmış bizimki laktoz intolarsi cıktı ve 6 aya geçeceğini söylüyor doktorumuz.sut alerjiyle birlikte çoklu gıda alerjisi olan bebeklerde varmış detayını öğrenince halimize bir kez daha şükrettim.

Bende öyle ağladım kendimi yerden yere attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…