- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.561
kaç aylık canımGünaydın kızlar
Ben de ocean kullanmıyordum gerçi şimdi kullanmıyorum. Arada Imuneks surup kullanıyorum şimdi destekleyici olarak.
Benim kız yaşında 8.300 kg dı
Benim kız 2100 dı kedi yavrusu gibiydi çok zordu tutması yıkaması falan çıt diye kıralacak gibiydi ama bizimkide cin gibi bakınıyordu şimdi 4 yaşında 15 kilo normalAman benimki bir doğdu 2850 minnacık bide benjamin button gibi kırış kırış ilk gün cin gibi bakıyodu şimdi 6.300 falan aman saglıklı olsun toparlar kendini üzüp stres yapma şu anda tvde psikologlar çok cıkıyorya gecen gün denk geldim anneler cocukları için aglıyor üzülüyor ya bebekte aynı senin duygularını hissedermiş o da üzülürmüş senin için.sonra dedim ben güçlü olucam.sende çok iyi bir annesin bazı çocuk gercekten zor oluyor düzelicek yakın dönemde toparlar zaten çok düşük kiloda olsa doktor uyarırdı
MaşallahBenim kız 2100 dı kedi yavrusu gibiydi çok zordu tutması yıkaması falan çıt diye kıralacak gibiydi ama bizimkide cin gibi bakınıyordu şimdi 4 yaşında 15 kilo normal
su an aktif görünüyor sabah girmiş siteyestrawberry_cake yeni üyelik alıp gelsen bari .ne oldu böyle .
okudum canım ancak yazabildimZeynolin44 senin mesajını cevaplamistim altlarda kaldı okumadın galiba.
Mollers kullanıyorum ben canım.
En son 160'lı bir fiyata almıştık yani 150 den aşağı değil diye biliyorum.
Ocean da güzeldi mölers sanki bir tık daha güzel. Balık oranı vs daha fazla
Çok iyi enazindan bir şekilde kandırıyorsun üzme kendini.birde ek gıdaya erken başladım v.s yazdin o ara cevap yazmayı çok istedim ama hep alıntılayıp bir türlü yazamadım bebekten.Bizde 3.5 aylıkken baya sulandırılmış kaşık mamasına geçtik büyük Oğlan da.4 aylıkken meyve yoğurtla 5 aylikkende muhallebi ve çorbalarla devam ettik.sutum vardı sağıp boşa gidiyordu çünkü ben işe başlamak zorunda kaldım 6 saat gidiyordum ise o sirada 1 kez emmeye geliyordu onun dışında aç kalıyordu çünkü emzik biberon mama hiç birisini kabul etmedi aynı abi bebek gibi denemedigimiz mama biberon yöntem kalmadı ama asla almadı.doktorumuz mecburen kaşık mamasına başlattı ama koyu kıvamlı vermiyorduk ve içine formül mama da katıyorduk.onun için bu bebeğime ilk günden beri biberon ve mama veriyorum ilk 4 gün den sonra sütüm olduğu halde.sirf abisi gibi olmasın alışsın biberona ve mamaya diye.buyuk oğlumda her kafadan bir ses çıkıyordu biberon mama verme seni emmez dedi durdu kv.Sonra da almadi işte tabi.Simdide diyorlar sutun akiyor niye mama veriyorsun diyorlar (24 saat icinde 1-2 kez veriyorum) umrumda değil aylarca ben ağladım üzüldüm bişey almıyor diye.Bazende sütümü sağıp biberonla veriyorum delimiyim sağ biberonla ver uğraş sonra maikanayi temizle biberon kaynat v.s niye uğraşayim alır kucağıma emziririm enazindan o esnada da oturmuş olurum ama aci bir tecrübem var işte o yüzden de böyle yapıyorum.Aman neler deniyorum yA eline ekmek veriyorum o onu yemeğe çalışırken bende çorba veriyorumbardaktan su içmek istiyor veriyorum o bardağı yalarken ben yemek veriyorum
Evet canım her gün veriyordum 1 tatlı kaşığı bitirene kadar Bir şişeyi.okudum canım ancak yazabildim
İkisinden birini sipariş edeceğim bugün
Her gün mü verdin
Oğluma ve büyük kızıma da kullanabilirim değilmi
Evet ya ben de unutuyorumÇok iyi enazindan bir şekilde kandırıyorsun üzme kendini.birde ek gıdaya erken başladım v.s yazdin o ara cevap yazmayı çok istedim ama hep alıntılayıp bir türlü yazamadım bebekten.Bizde 3.5 aylıkken baya sulandırılmış kaşık mamasına geçtik büyük Oğlan da.4 aylıkken meyve yoğurtla 5 aylikkende muhallebi ve çorbalarla devam ettik.sutum vardı sağıp boşa gidiyordu çünkü ben işe başlamak zorunda kaldım 6 saat gidiyordum ise o sirada 1 kez emmeye geliyordu onun dışında aç kalıyordu çünkü emzik biberon mama hiç birisini kabul etmedi aynı abi bebek gibi denemedigimiz mama biberon yöntem kalmadı ama asla almadı.doktorumuz mecburen kaşık mamasına başlattı ama koyu kıvamlı vermiyorduk ve içine formül mama da katıyorduk.onun için bu bebeğime ilk günden beri biberon ve mama veriyorum ilk 4 gün den sonra sütüm olduğu halde.sirf abisi gibi olmasın alışsın biberona ve mamaya diye.buyuk oğlumda her kafadan bir ses çıkıyordu biberon mama verme seni emmez dedi durdu kv.Sonra da almadi işte tabi.Simdide diyorlar sutun akiyor niye mama veriyorsun diyorlar (24 saat icinde 1-2 kez veriyorum) umrumda değil aylarca ben ağladım üzüldüm bişey almıyor diye.Bazende sütümü sağıp biberonla veriyorum delimiyim sağ biberonla ver uğraş sonra maikanayi temizle biberon kaynat v.s niye uğraşayim alır kucağıma emziririm enazindan o esnada da oturmuş olurum ama aci bir tecrübem var işte o yüzden de böyle yapıyorum.
Sende takma artık kafana inanki geçecek hepsi ve benim gibi sende başkalarına anlatacaksın
Ama suda var ilkinde tecrübenin dibini yaşamış olmama rağmen şimdi sudan cıkmış balık gibiyim sanki ilk çocuk gibi kafam resetlenmis ve sürekli birilerine bişey danışırken buluyorum kendimi
bizim balık yağı bitti yazın ara versem diye düşündüm sonbaharda mi alsam@Alya86 uyku düzeni iyi sayilirdi. Geceleri uyurdu. Karni acikinca uyanirdi.
Ama ben ilk etapta biogaia kullanmadigim icin sancilaniyordu ve korkunc yipratiyordu hem bizi hem kendini. Kullanmaya basladim cok sakinlesti. Karninin sisligi bile indi. Ben alerjiden filan suphelenmistim hatta .
Suan 9 ayligiz . Sukur sikintilar bitti .
tuce_tuce ben ogluma uc yas civari baslamistim balik yagi diye hatirliyorum.
O da yilda 1sise ancak.
Her hafta balik yemege goturuyorduk. Yarim cupra yerdi. Sonra isi bozdu .ne olduysa bir anda sogudu baliktan. Ne evde ne disarda yemiyor artik.
O yuzden kisin bir sise mollers bitirdik.
Simdilerde kara mürver ozutu veriyorum.
5bucuk yasinda 19kg. Cok zayif. Fakat direncli masallah.
Döküntü ve konak dışında hepsini yaşadık ve yaşıyoruz ve bizim testimiz pozitif cıktı.Ama onunda kategorileri varmış bizimki laktoz intolarsi cıktı ve 6 aya geçeceğini söylüyor doktorumuz.sut alerjiyle birlikte çoklu gıda alerjisi olan bebeklerde varmış detayını öğrenince halimize bir kez daha şükrettim.Evet canım süt enerjisinden şüpheleniyordum.
yani süt alerjisinde de çok karnında şişkinlik olurmuş gaz sancısını çok çekermiş vs.
Ama doktor siz de öyle bir şey yok dedi test falan yapmadı hatta.
Vücutta döküntüler, kakada mukus ,kaşlarda kafada konaklanma ,aşırı gaz sancısı ,çığlık çığlığa ağlamalar bunlar alerji belirtisi olabilirmiş kesin değil ama.
Eylül gibi başlayacağım canım.bizim balık yağı bitti yazın ara versem diye düşündüm sonbaharda mi alsam
Bende o zaman başlayım canimEylül gibi başlayacağım canım.
Bağışıklık güçlendirici takviyeler e de başlayacağım.
Bu yıl maalesef olağandisi bir süreç geçiriyoruz
Bende öyle ağladım kendimi yerden yere attımÇok iyi enazindan bir şekilde kandırıyorsun üzme kendini.birde ek gıdaya erken başladım v.s yazdin o ara cevap yazmayı çok istedim ama hep alıntılayıp bir türlü yazamadım bebekten.Bizde 3.5 aylıkken baya sulandırılmış kaşık mamasına geçtik büyük Oğlan da.4 aylıkken meyve yoğurtla 5 aylikkende muhallebi ve çorbalarla devam ettik.sutum vardı sağıp boşa gidiyordu çünkü ben işe başlamak zorunda kaldım 6 saat gidiyordum ise o sirada 1 kez emmeye geliyordu onun dışında aç kalıyordu çünkü emzik biberon mama hiç birisini kabul etmedi aynı abi bebek gibi denemedigimiz mama biberon yöntem kalmadı ama asla almadı.doktorumuz mecburen kaşık mamasına başlattı ama koyu kıvamlı vermiyorduk ve içine formül mama da katıyorduk.onun için bu bebeğime ilk günden beri biberon ve mama veriyorum ilk 4 gün den sonra sütüm olduğu halde.sirf abisi gibi olmasın alışsın biberona ve mamaya diye.buyuk oğlumda her kafadan bir ses çıkıyordu biberon mama verme seni emmez dedi durdu kv.Sonra da almadi işte tabi.Simdide diyorlar sutun akiyor niye mama veriyorsun diyorlar (24 saat icinde 1-2 kez veriyorum) umrumda değil aylarca ben ağladım üzüldüm bişey almıyor diye.Bazende sütümü sağıp biberonla veriyorum delimiyim sağ biberonla ver uğraş sonra maikanayi temizle biberon kaynat v.s niye uğraşayim alır kucağıma emziririm enazindan o esnada da oturmuş olurum ama aci bir tecrübem var işte o yüzden de böyle yapıyorum.
Sende takma artık kafana inanki geçecek hepsi ve benim gibi sende başkalarına anlatacaksın
Ama suda var ilkinde tecrübenin dibini yaşamış olmama rağmen şimdi sudan cıkmış balık gibiyim sanki ilk çocuk gibi kafam resetlenmis ve sürekli birilerine bişey danışırken buluyorum kendimi
A101 in avakadosu nasıl ben bir kaç sefer şoktan aldım çöp olduA101'de indirim varmış, eşimi yolladım
Sucuk, gezen tavuk yumurtası, selpak havlu, 7 gün, ekmek, ıslak mendil ,avakado almış. kendine de sigara almış 141 lira harcamış