Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın herkesekahvaltı hazırlayacağım daha ama ben bebek salliyorum halasaat 5den beri uyanık 5 dk uyuyor geri uyanıyor.esimle sersem tavuk gibi olduk dönüşümlü uyuduk yarımşar saat arayla.
Bugün A 101 de kutu içecekler indirimdeymis 10 tl üzerine eşim kendisine alacak fazlaca.sicaktan durulmuyor burada da ama ben ne dondurma ne asitli içecek hiç bişey tüketemiyorum.peynir falanda yiyemedigim için kahvaltıdan da zevk almıyorum artık.
Bu arada oğlum 800 tl biriktirmiş ps3 istiyor 1500 falanmış fiyati temmuzda da doğum günü üzerine ekleyip almayı düşünüyoruz.Okuldan da yemek parası geriye iade olacak denildi ama hala bir ses yok.

Üzülme canm bence demekki yapısı öyle zayif olacak annesi gibi belkide.benimde kendimi bildim bileli iştah problemim var.Kucukken annem yemeği ağzıma koyarmış ben saatlerce yanagima alır beketirmisim yutmazmisim.buyuk oğlumu inanmazsın elektirik prizlerini birimiz açıp kapardık diğerimiz ağzına çorba muhallebi verirdik.Elimizde envai çeşit oyuncakla şaklabanlık yaparak balkon odalar v.s geçire geçire geçirdik hep 2 yıl boyunca.krese gidince normal oturarak yemeye başladı.birde malesef bişey yedirmek için baby tv açardık buda B plânımizdi.Orada bebek sarkilari sayılar falan vardi.
Hiç bir zaman elinde hiç bişey yemedi ekmek versek boğazında kaldı.Meyveyi bile hep püre haline getirip yedirdik okadar problemliydi.sende istersen oda değiştirmeyi oyuncak kap kacak v.s ile yedirmeyi falan denesen.

Aman neler deniyorum yA eline ekmek veriyorum o onu yemeğe çalışırken bende çorba veriyorum bardaktan su içmek istiyor veriyorum o bardağı yalarken ben yemek veriyorum

Ben kac tane kundak aldım ilk günlerde sardırmadı eldiven bile takamadık cadıya.ellerinino kadar oynatıyorlaki uykuya dalamıyorlar.keske dursalar esinin dediği gibi.balıkyagı ocean plus 1200 mg balıkyagı 780 mg omega yazıyor.Bizimki hışırtılı kitaplarını seviyor bide şu müzik aletini çok gıcık sesi var .anakucagına koyup mutfaga alıyorum müzik acıyorum dans edip yemek yapıyorum onu içeri koyup gelip tezgahı siliyorum telefona sesimi kaydettim 10dk ben varım sanıyor aglmıyor oyun halısında takılıyor.benimki çok tek durmuyor hep konuşcan zeka kartları 2 kutu tek tek anlatıyorum dinliyor yapıştırınca bakmıyor o kadar uzun.neyse haftaya baslıycam annem onu yola getirir uyusun diye camasır makinesinin önünde azimle 1.5 saat oturdu kadın

Eklentiler

• 20200627_110811.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 33
Alya86 uyku düzeni iyi sayilirdi. Geceleri uyurdu. Karni acikinca uyanirdi.
Ama ben ilk etapta biogaia kullanmadigim icin sancilaniyordu ve korkunc yipratiyordu hem bizi hem kendini. Kullanmaya basladim cok sakinlesti. Karninin sisligi bile indi. Ben alerjiden filan suphelenmistim hatta .
Suan 9 ayligiz . Sukur sikintilar bitti .

tuce_tuce ben ogluma uc yas civari baslamistim balik yagi diye hatirliyorum.
O da yilda 1sise ancak.
Her hafta balik yemege goturuyorduk. Yarim cupra yerdi. Sonra isi bozdu .ne olduysa bir anda sogudu baliktan. Ne evde ne disarda yemiyor artik.
O yuzden kisin bir sise mollers bitirdik.
Simdilerde kara mürver ozutu veriyorum.
5bucuk yasinda 19kg. Cok zayif. Fakat direncli masallah.

Benimde oğlanın olacağı o işte
Benimki hep önden gidiyodu son haftalarda kilo almadı dr dedi minyon tipli olucak ortalamanın üstünde olsun yeter kilo anneye cekiyomuş sende yapılı değilsin mas güçlü yediği yarıyor demekki.küçükken çok topluymuşum sonra kilo vermek işkence oluyor

Verdiğin takviyeler işe yarıyor o zaman püre .

Minik biraz benimki de ağladım filan ama tabi bunlar çözüm getirmedi. Gönlüm rahat çünkü elimden gelenin fazlasını yapıyorum . 5.5 aydır çocuk uyurken üzerine eğilip emziriyorum sadece 1 ay kucağımda bebek emzirdim. Şimdi ek gıda başladı her öğüne yemek ayarlıyorum mama ayarlıyorum. Gece beslenmesini kesti doktor kesebilir dedi . Diş için doktora gittiğimizde ağladım doktora. 5 aylıktı mama sandalyesine oturttum içine yastık koydum ki çocuğu tutsun diye . Şimdi dik oturuyor dengede durmak için 3 gündür kollarını açıyor çok komik durumda

Elimdeki birikimi yeniden degerlendirecegim ben hic Türk Lirasi biriktirmem hep birseylere cevirdim fakat niyet ve enerji etkilermis. Bir kac kisma ayirmak istiyorum onume dökup ismiyle miktariyla not alacagim. Yine Tl de kalmam ama ne oldugunu bileyim cantamda hep dokunmadigim 200 250 tl disinda fazla birakmam oda 300 e ciktimi altin aldim

evet pure hazel 1 yaşında 8.300 du. Şimdi 3 yaş 9 aylık 16.5.kg

O gün 4 yaş aşısı muhabbeti olduğunda oğlumun gelişim kartını buldum o da 26 aylıkken 17.060 gr mış sonra zayıfladı tabı. iki çocukta benim ama ikisi de apayrıydı. Yapıları yemek zevkleri de farklı olabilir. Kilo alırlar da verirler de tüm çocuklar sağlıklı olsun.

Aman benimki bir doğdu 2850 minnacık bide benjamin button gibi kırış kırış ilk gün cin gibi bakıyodu şimdi 6.300 falan aman saglıklı olsun toparlar kendini üzüp stres yapma şu anda tvde psikologlar çok cıkıyorya gecen gün denk geldim anneler cocukları için aglıyor üzülüyor ya bebekte aynı senin duygularını hissedermiş o da üzülürmüş senin için.sonra dedim ben güçlü olucam.sende çok iyi bir annesin bazı çocuk gercekten zor oluyor düzelicek yakın dönemde toparlar zaten çok düşük kiloda olsa doktor uyarırdı

Ay ben bir uyumadıgı için kaygılıyım onun beslenmesi kadar uyumaya ihtiyacı var sen süt alerjisinden mi şüpheleniyodun.9 ay bile bana cok büyük geliyor prenses ne güzel büyüdü

Ay ben bir uyumadıgı için kaygılıyım onun beslenmesi kadar uyumaya ihtiyacı var sen süt alerjisinden mi şüpheleniyodun.9 ay bile bana cok büyük geliyor prenses ne güzel büyüdü
Evet canım süt enerjisinden şüpheleniyordum.
yani süt alerjisinde de çok karnında şişkinlik olurmuş gaz sancısını çok çekermiş vs.
Ama doktor siz de öyle bir şey yok dedi test falan yapmadı hatta.
Vücutta döküntüler, kakada mukus ,kaşlarda kafada konaklanma ,aşırı gaz sancısı ,çığlık çığlığa ağlamalar bunlar alerji belirtisi olabilirmiş kesin değil ama.

Çok zor o yakınlarımda çok fazla cıkıyor diyet yaparken annede cok zor durumda kalıyor sütünün besin degeri azalıyor.dün arkadasım geldi hiç duymamıştım kız annelerinin bilgisi olsun diye söyleyeyim dra kontrole götürüyolar genital bölgedeki dudaklar yapışmış ve operasyon gerekiyomuş bize dr kaka bulalmadıysa gerek yok yıkamaya demişti demekki hergün kontrol edilmeli

Evet vajinal yapışıklık onu bende duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…