- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.501
O hangi hastanede?ay bende edicektim esim engel oldu.doktora biley soruyosun daha sonra konuşuruz diyor.çocuğun sarılık degerleri artmış sürekli aglıyor bu dr ultrasonlada bakalım diyorBende jimerde doğum yapmıştım doğuma giren kadına gitmiştik doğum sonrasında ilk kontrolde beni çok bekletip bişey demeden çıkıp gitti bende hastaneye şikayet etmiştim çok sinir olmuştum
Sonra Erdoğan yüzkollara götürdüm acayip memnunum çok şükür
Bereketli olsun pürecim
Kocama göre ben günde 100 mekik çekmeliydim
Kocama göre ben günde 100 mekik çekmeliydimkendine söylesem hem abi bebeğe bakıp hem 100 çekemez sana da 100 diyorum
Diyarbakırda bir doğal taşçıya gittik tesadüf orada adam boynuna olacak yoksa bir anlamı yok dedi banaOlsun yenisini alırsın.arkadasım ayak bilegine doluyodu.rabbim kolaylık versin inş bir an önce incileri çıkar.bugday çok süt yapıyor bu arada haslayıp yiyorum ben
Silme benceSende cok acimasiz ciktin ya..
Bi sifir silsek?
Öyle canım çok zor..Ya kıyamam ben onaikiniz için de çok zor olmalı. Kolay değil, onun eli ayağı gözü her seyi sensin annesi. İkinize de bol bol sabır diliyorum.
Canım cokkk pardon.Ben ata lirayı dün 2710 dan aldım kuyumcuya dedim niye bu kadar fark var diye bizde hep böyle dedi başkada kuyumcu olmayınca ordan aldım
Daha öncede eşim almıştı o zaman internet ile ardaki fark 40 TL idi şimdi 100 tl
Kazık mı yiyorum bilemedim
çok damdan düşer gibi girdim konuya ama ben uzun zamandır başlığı rakip etmeye çalışıyorum çok öncelerden yazmışlığımda vardı sanırım
Ayyyyyy sevmez olur mu hiç susmuyor kiArkadaslarımdan kim kızına koyduysa çok dilli kızları oldu senin minada konuşmayı seviyor mu
Günaydın zeynocum ben mollers kullanıyorum çok memnunum yazın hergün vermiyorum 3 güne 1 veriyorumgunaydin kızlar
Kızım 21 aylık balık yağı alacagım bugün
Hangi markayı alayım daha öncede konusmustuk ama hatırlayamadım
Kmsl Hnd tuvalet isini ne yaptınız bende agustos gibi deneyecegim ve memeye iyice yapıstı sürekli emmek istiyor yemek yemiyor bircok arkadasim emmeyi bırakınca yer diyorlar eylül de bıraktırmayı düsunüyorum 2 yasında olacak
Kac aylık canım seninkiGünaydın zeynocum ben mollers kullanıyorum çok memnunum yazın hergün vermiyorum 3 güne 1 veriyorum
Carlson portakalli da çok iyi çok rahat içiyorlar
Benim 19 aylık benim ki günün den istahsil 10 kilo daha.iştahı çok etkilemedi ama maşallah iki kızımda kızın hasta olmadı bağışıklığa çok iyi geldiKac aylık canım seninki
Istah arttırır mı
Canım ben ilk baş multiver kullandım bitti şimdi sipariş verdi eşimin arkadaşı eczacı möllers ya da ocean getirecekgunaydin kızlar
Kızım 21 aylık balık yağı alacagım bugün
Hangi markayı alayım daha öncede konusmustuk ama hatırlayamadım
Kmsl Hnd tuvalet isini ne yaptınız bende agustos gibi deneyecegim ve memeye iyice yapıstı sürekli emmek istiyor yemek yemiyor bircok arkadasim emmeyi bırakınca yer diyorlar eylül de bıraktırmayı düsunüyorum 2 yasında olacak