Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kuyumcuda herşeyi sordum.
Gram altın 24ayar 390.
Çeyrek 630
Ata lira 2610
22ayar bilezik 359
🌟🎖
Ben ata lirayı dün 2710 dan aldım kuyumcuya dedim niye bu kadar fark var diye bizde hep böyle dedi başkada kuyumcu olmayınca ordan aldım
Daha öncede eşim almıştı o zaman internet ile ardaki fark 40 TL idi şimdi 100 tl
Kazık mı yiyorum bilemedim

çok damdan düşer gibi girdim konuya ama ben uzun zamandır başlığı rakip etmeye çalışıyorum çok öncelerden yazmışlığımda vardı sanırım

Bizimde gazımız çoktu dediğin gibi sürekli veriyoruz yok düzelmiyor hergün duş aldırdım ılık suyla masaj sonra cıkarınca zeytinyagıyla masaj.kiraz cekirdekli kemer ya ısıtılmış havlu koyduk ayagına karnına bide yüzüstü yatırınca cıkarıyodu.geciyor merak etme doktor degiştirdik o sürekli damla verme 3.aya yakın neden ilk bunu vermedin diyeceksin dedi 2.5 aydan sonra rahatladık şükür.kilosu iyiyse sen kaldırma o kalkacak dedi uyandırmıyorum 3 saatte bir kalkıyor zaten gündüz uykusu yok gece kaldırınca iyice sersem oluyor.10da baslıyomuş büyüme hormonu benimki nadir uyuyor ama gece uykusu daha güzel.çok güldüm canım ya mustelanın kreminide verir setinide.birde sen kimyon cayı yapıyor musun o da iyi geliyor.normalde harcamıycagımız parayı bebiş için gözümüzü kırpmadan veriyoruz bende süt artsın diye nelere ne para verdim
Medicabilde mi gidiyorsun çocuk doktoruna canım

Bir yere mi gidiyorsun
Bir yerden mi geliyorsun
Yolda mısın yani😄
Yoksa tatil dönüşünden mi bahsediyorsun
Ne kadar çok soru sordum🤦‍♀️

Hikayeyi basa sarayim..
Tatil donusu cok lokum almisiz evde artti
Birde eve kendime saray helvasi almistim gunduz burada konusmustuk eve geldim ve cok yedim yaa su an cok pismanim:KK70:

Hikayeyi basa sarayim..
Tatil donusu cok lokum almisiz evde artti
Birde eve kendime saray helvasi almistim gunduz burada konusmustuk eve geldim ve cok yedim yaa su an cok pismanim:KK70:
Tamam şimdi anladım uyusaydım da almasaydım diyorsun 😂
Lokum muhabbetini okudum 😄
Ben çikolatalı pişmaniyeye bayılırım😄
İçin yanacak bu gece bol suuuuuuuuu😄😄😄

Medicabilde mi gidiyorsun çocuk doktoruna canım
Biz bu sefer hayat hastanesi ismail beye gittik.medicanada bünyamin beyide çok övdüler.ben dogumu medikabilde yaptım ilk kontrole götürdük neslihan hanım hastaymış haber dahi vermediler neyse çok sinirlendik evdende çıkmış olduk süleyman bey kontrol ettirdik bu kadar kötü bir doktor görmedim bir dahada gitmem zaten.cenk beyi önerdiler genel saglık sigortası olması gerekiyomuş çok geldi ücreti bıraktık zengin olsak onu tercih ederdim😂sen nereye götürüyosun

Kolye almadım benim oğlum çok hareketli korktum açıkçası boğazına birşey takmak istemedim. Aynen diş buğdayı kaynatacağım 🤣🤣 yanlız sabah baktım buğday güvelenmiş attım yenisini alırım
Olsun yenisini alırsın.arkadasım ayak bilegine doluyodu.rabbim kolaylık versin inş bir an önce incileri çıkar.bugday çok süt yapıyor bu arada haslayıp yiyorum ben

Biz bu sefer hayat hastanesi ismail beye gittik.medicanada bünyamin beyide çok övdüler.ben dogumu medikabilde yaptım ilk kontrole götürdük neslihan hanım hastaymış haber dahi vermediler neyse çok sinirlendik evdende çıkmış olduk süleyman bey kontrol ettirdik bu kadar kötü bir doktor görmedim bir dahada gitmem zaten.cenk beyi önerdiler genel saglık sigortası olması gerekiyomuş çok geldi ücreti bıraktık zengin olsak onu tercih ederdim😂sen nereye götürüyosun
Bende jimerde doğum yapmıştım doğuma giren kadına gitmiştik doğum sonrasında ilk kontrolde beni çok bekletip bişey demeden çıkıp gitti bende hastaneye şikayet etmiştim çok sinir olmuştum
Sonra Erdoğan yüzkollara götürdüm acayip memnunum çok şükür

Getir uygulamasını herkese indirdim arasa promasyonda indirim oluyor çok daha uyguna geliyor.oyun halısını şoktan almıştım çok sevemedik.arkadasım bugün kızınınkini getirdi ay bir mutlu oldu minnak.hareketli kitaplar vs getirmiş çok mutlu oluyorum yakın arkadasımın kızı bizimkinden 6 ay büyük herseyi hem deneyimleyebiliyoruz hem kızlarda öbür yıl arkadas olurlar apartmanda büyüyor zaten yavrular güvenilir arkadas bulmak cok zor oluyor.

X