Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Trump bu süreçte battı zaten, adam bilim kurulunu asla dinlemiyor fantastik fantastik seyler düşünüyor. Kendi yazıp kendi oynuyor

Guney eyaletlerin hali içler acısı. Bizim şansımız cok sıkı önlemler alınması ve bulunduğumuz bölge itibariyle insanların bilincli ve özenli davranması. Mesela su an eyalete giriş yasak.

Bakalım Pure, korkarım uzun süre (birkac yıl) normal olamayacağız ama en azından stresimiz azalsa, duruma biraz adapte olsak...

Kasım seçimlerinde trump'i indirmeye yönelik oyunlar da olabilir diye yazıp çiziliyor.
Ama virüs gerçekten illet birşey.
Tüm insanlığa büyük tehdit

Inşallah bizimde olmaz ağrı ateş.huzursuz olursa direkt calpol veririz zaten.Gaz damlası kullanıyormusun?Biz 4 şişe biogai bitirdik acaba almasak mi diyoruz.12-13 günde bitiyor halbuki günde 5 damla veriyoruz.Ayrica laktoz sindirimi için de relactaz damla kullaniyoruz oda 1 hafta gidiyor.aylik sadece 520 tl bu iki ceşit damlaya veriyoruz.Ayrica yine laktoz dan dolayı ağrısı ve ikinmasi oluyor sindirim esnasında nurse Harveys çömez diye bitkisel bit şurup var ona da 39 tl veriyoruz.esim diyorki eczaci beni görünce gözleri parliyor diyor.Gecen sefer mustelanin pişik kremini hediye etmiş hatta.tabi baktı potansiyel müşteri hep ücretli damlaları aliyor uyku durumu bizimde fena valla sabah 5.30da horozlardan önce bizim oğluş ayakta.gunduz hep kucakta 5 dk yerinde uyumuyor desem yeri var. Ne yemek yiyebiliyorum ne de yemek yapabiliyorum.Gecede 1.5-2 saatte bir emme ve alt değişme için kalkıyoruz.Duzelecek diye diye eşimle birbirimizi avutuyoruz

Bende biogaia kullandım bebeğe ve müthiş rahatlatti.
Gazi uykusu düzene girdi. 8aylik olana kadar kullandim . İlk etapta kullanmamıştım
Bağırsakları da düzenliyor

Bende biogaia kullandım bebeğe ve müthiş rahatlatti.
Gazi uykusu düzene girdi. 8aylik olana kadar kullandim . İlk etapta kullanmamıştım
Bağırsakları da düzenliyor
Biz 15 günlükken başladık nurse harvers i 15 gun once ekledi doktorumuz.Bu akşam son 3 damla cıktı az vermiş olduk deneyeceğiz yarına kadar nurse günde 4 ila 6 kez veriliyor ve relactaz da kullanıyoruz relactaz zaten sindirim ve laktoz parçalama için buda günde 8 kez veriliyor bakalım nasıl olacak.24 saat boyunca sürekli damla veriyorum şimdi sıra hangsindeydi diye.Birde ocean d vitamini var onuda araya sıkıştırmaya calisiyorum bazende unutuyorum kafam çorba gibi oluyor çünkü

Evet yaa sayı çok fazla
Gaz ve bağırsak hareketleri için biogaia
D vitamini ocean
Demir için sidefer.
3tane.
Biogaia yi kestik.
Diğer ikisini de unutuyorum hep. Daha birinci şişeler bitmedi

5 ay sonra ilk kez pazara gittim esim arabada ogluslarla beni bekledi.Bugünun harcaması 75 tl pazarda domates, bahçe biberi,semiz,maydanoz,dereotu,kabak,patates,kiraz,dut,kayisi aldim.digerlerini vardı evde.esimde markete girdi 90 tl harcamış pastırma,et döner, 3tane cips,meysu,probis,,5 tanede tadelle almış.yarin a 101 e gidecekmiş 6'lı kutu icecekler 7.90 a dusuyormus galiba 50 liralık kutu içecek alacakmış ben meysu ve komposto dışında hiç bişey içemiyorum kendisi için alacakmış.

Bizimde gazımız çoktu dediğin gibi sürekli veriyoruz yok düzelmiyor hergün duş aldırdım ılık suyla masaj sonra cıkarınca zeytinyagıyla masaj.kiraz cekirdekli kemer ya ısıtılmış havlu koyduk ayagına karnına bide yüzüstü yatırınca cıkarıyodu.geciyor merak etme doktor degiştirdik o sürekli damla verme 3.aya yakın neden ilk bunu vermedin diyeceksin dedi 2.5 aydan sonra rahatladık şükür.kilosu iyiyse sen kaldırma o kalkacak dedi uyandırmıyorum 3 saatte bir kalkıyor zaten gündüz uykusu yok gece kaldırınca iyice sersem oluyor.10da baslıyomuş büyüme hormonu benimki nadir uyuyor ama gece uykusu daha güzel.çok güldüm canım ya mustelanın kreminide verir setinide.birde sen kimyon cayı yapıyor musun o da iyi geliyor.normalde harcamıycagımız parayı bebiş için gözümüzü kırpmadan veriyoruz bende süt artsın diye nelere ne para verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…