- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.481
Bir yere mi gidiyorsunBende ah o mola verdigimiz yerde uyusaydim diyorum
Ben ata lirayı dün 2710 dan aldım kuyumcuya dedim niye bu kadar fark var diye bizde hep böyle dedi başkada kuyumcu olmayınca ordan aldımKuyumcuda herşeyi sordum.
Gram altın 24ayar 390.
Çeyrek 630
Ata lira 2610
22ayar bilezik 359
🎖
Medicabilde mi gidiyorsun çocuk doktoruna canımBizimde gazımız çoktu dediğin gibi sürekli veriyoruz yok düzelmiyor hergün duş aldırdım ılık suyla masaj sonra cıkarınca zeytinyagıyla masaj.kiraz cekirdekli kemer ya ısıtılmış havlu koyduk ayagına karnına bide yüzüstü yatırınca cıkarıyodu.geciyor merak etme doktor degiştirdik o sürekli damla verme 3.aya yakın neden ilk bunu vermedin diyeceksin dedi 2.5 aydan sonra rahatladık şükür.kilosu iyiyse sen kaldırma o kalkacak dedi uyandırmıyorum 3 saatte bir kalkıyor zaten gündüz uykusu yok gece kaldırınca iyice sersem oluyor.10da baslıyomuş büyüme hormonu benimki nadir uyuyor ama gece uykusu daha güzel.çok güldüm canım ya mustelanın kreminide verir setinide.birde sen kimyon cayı yapıyor musun o da iyi geliyor.normalde harcamıycagımız parayı bebiş için gözümüzü kırpmadan veriyoruz bende süt artsın diye nelere ne para verdim
Bir yere mi gidiyorsun
Bir yerden mi geliyorsun
Yolda mısın yani
Yoksa tatil dönüşünden mi bahsediyorsun
Ne kadar çok soru sordum
Tamam şimdi anladım uyusaydım da almasaydım diyorsunHikayeyi basa sarayim..
Tatil donusu cok lokum almisiz evde artti
Birde eve kendime saray helvasi almistim gunduz burada konusmustuk eve geldim ve cok yedim yaa su an cok pismanim
Bende col seviyorum soğuk bişey yiyemiyorum yoksada ısındı mı krem şanti gibi oluyor.lessie yap 30dk bende hiç dayanamamHer akşam diyorum ki bu akşam dondurma yemicem sonra iç sesim diyor ki amaaaan yeee şurda yaz bitince zaten yemezsin
Yedikten sonrada bin pişman
Bence de no no no noooooBen de cevizli lokuma bayılırım afyondan geçerken kendimi cennete hissediyorum oki taraflı sekerlemeciler lokumlar sucuklar
Tabi bunlar diyetten önceydi şimdi no no nooooo
Tamam şimdi anladım uyusaydım da almasaydım diyorsun
Lokum muhabbetini okudum
Ben çikolatalı pişmaniyeye bayılırım
İçin yanacak bu gece bol suuuuuuuuu
Ben de cevizli lokuma bayılırım afyondan geçerken kendimi cennete hissediyorum oki taraflı sekerlemeciler lokumlar sucuklar
Tabi bunlar diyetten önceydi şimdi no no nooooo
EvetttttKmsl Hnd
Bak şimdi seni irdeliyorum
Büyük kızının adı kumsal küçüğün adı Mina mıydıo zaman seninkide Hande mi
Aaa ciddi misinEvettttt
Ufak bir ayrıntı var küçük kızıma kendi adımı koydum
Hande Mina
Evet canımAaa ciddi misin
Ben Mina ismini çok beğeniyorum ya
Evet kesinlikle çok sempatik sevimli kibar bir isim benceEvet canım
Çok minnoş bir isim dimi
Biz bu sefer hayat hastanesi ismail beye gittik.medicanada bünyamin beyide çok övdüler.ben dogumu medikabilde yaptım ilk kontrole götürdük neslihan hanım hastaymış haber dahi vermediler neyse çok sinirlendik evdende çıkmış olduk süleyman bey kontrol ettirdik bu kadar kötü bir doktor görmedim bir dahada gitmem zaten.cenk beyi önerdiler genel saglık sigortası olması gerekiyomuş çok geldi ücreti bıraktık zengin olsak onu tercih ederdimMedicabilde mi gidiyorsun çocuk doktoruna canım
Arkadaslarımdan kim kızına koyduysa çok dilli kızları oldu senin minada konuşmayı seviyor muEvet canım
Çok minnoş bir isim dimi
Olsun yenisini alırsın.arkadasım ayak bilegine doluyodu.rabbim kolaylık versin inş bir an önce incileri çıkar.bugday çok süt yapıyor bu arada haslayıp yiyorum benKolye almadım benim oğlum çok hareketli korktum açıkçası boğazına birşey takmak istemedim. Aynen diş buğdayı kaynatacağımyanlız sabah baktım buğday güvelenmiş attım yenisini alırım
Bende jimerde doğum yapmıştım doğuma giren kadına gitmiştik doğum sonrasında ilk kontrolde beni çok bekletip bişey demeden çıkıp gitti bende hastaneye şikayet etmiştim çok sinir olmuştumBiz bu sefer hayat hastanesi ismail beye gittik.medicanada bünyamin beyide çok övdüler.ben dogumu medikabilde yaptım ilk kontrole götürdük neslihan hanım hastaymış haber dahi vermediler neyse çok sinirlendik evdende çıkmış olduk süleyman bey kontrol ettirdik bu kadar kötü bir doktor görmedim bir dahada gitmem zaten.cenk beyi önerdiler genel saglık sigortası olması gerekiyomuş çok geldi ücreti bıraktık zengin olsak onu tercih ederdimsen nereye götürüyosun