Bugün ne aldin kaç tl harcadin

gunaydin kızlar
Kızım 21 aylık balık yağı alacagım bugün
Hangi markayı alayım daha öncede konusmustuk ama hatırlayamadım
@Kmsl Hnd tuvalet isini ne yaptınız bende agustos gibi deneyecegim ve memeye iyice yapıstı sürekli emmek istiyor yemek yemiyor bircok arkadasim emmeyi bırakınca yer diyorlar eylül de bıraktırmayı düsunüyorum 2 yasında olacak
Günaydın kızlar
Bende 2 hafta önce doktor tavsiyesiyle möllers aldım çok memnunum balık yagının sıvı olanı faydalıdır kapsül kullanmayın dedi doktor bana

Günaydın kızlar.Oğlana patates kızartıyorum sucuk yapacağım.Bende yerim onlardan biraz😁Yumurta haşlıyorum birazda katmer yemek istiyorum 🤣nasıl kilo verecegım bilmiyorjm😂
Sen zayıftın sanki ya
Biraz kaçamak yapıp sonra telefi edebilirsin az yiyip

Canım ben ilk baş multiver kullandım bitti şimdi sipariş verdi eşimin arkadaşı eczacı möllers ya da ocean getirecek👍👍

Biz bezi bıraktık canım tamamen sadece gece uyurken takıyorum gece 1 defa kaldırıyorum tuvalete altına yapmıyor

Hem memeden hem bezden kesmek ağır gelir çocuğa her birinin arasında 3 ay olmalı bence travma yaşar bence önce birini bıraktır sonra diğerini

Bizde emziği bırakacaz da biraz zaman geçmesini bekliyorum bende
aynı anda bıraktırmam canım eylüle kadar emzireyim diyorum ama bişey yemiyor şimdi mi bıraktırsam acaba bilemiyorum

Bizimde gazımız çoktu dediğin gibi sürekli veriyoruz yok düzelmiyor hergün duş aldırdım ılık suyla masaj sonra cıkarınca zeytinyagıyla masaj.kiraz cekirdekli kemer ya ısıtılmış havlu koyduk ayagına karnına bide yüzüstü yatırınca cıkarıyodu.geciyor merak etme doktor degiştirdik o sürekli damla verme 3.aya yakın neden ilk bunu vermedin diyeceksin dedi 2.5 aydan sonra rahatladık şükür.kilosu iyiyse sen kaldırma o kalkacak dedi uyandırmıyorum 3 saatte bir kalkıyor zaten gündüz uykusu yok gece kaldırınca iyice sersem oluyor.10da baslıyomuş büyüme hormonu benimki nadir uyuyor ama gece uykusu daha güzel.çok güldüm canım ya mustelanın kreminide verir setinide.birde sen kimyon cayı yapıyor musun o da iyi geliyor.normalde harcamıycagımız parayı bebiş için gözümüzü kırpmadan veriyoruz bende süt artsın diye nelere ne para verdim
Bizde gaz için herşeyi denedik😐süt için takviye almıyorum bolca su içmek benim işime yariyor çok şükür.kimyom çayınıda aklıma geldikçe fırsat buldukça yapıyorum hergun düzenli değil Ama.
Gece emmek icin ben uyandirmiyorum kendisi uyanıyor canm.bende doktorun dediği gibi düşünüyorum acikinca kendisi kalkar nasılsa diye ellemiyoruz.Bizim kinin emmesi 5 dk sürdüğü için haliyle çabuk açıkiyor.Anasina çekmiş az az ve sık sık yiyor😆çok sukur başka derdi hastalığı olmasında böyle böyle büyüyecek inşallah.Bugun 2 aylık olduk çok şükür 🙏

Günaydın kizlar
Erken kalktim uykusuz uykusuz😴
Sonra kızı babasina verdim o ilgilenmiş ,oğlanı doyurmus.
9bucuga kadar uyumuşum.
Kalktım, çamaşır katladim.cok birikmiş bir saatimi aldı.
Çamaşır attım.
Evi üstünkörü bir süpürdüm.
Şimdi kahvalti zamanı.

Zeynolin44 Zeynolin44 mollers kullandım çok memnun kaldım. 165 liraydı sanırım. Yani 150 yi geçiyordu.
Ocean da iyi.
Ameliyattan sonra kaç kilo oldu yani iyi geldi mi toparladı mı bebis

gunaydin kızlar
Kızım 21 aylık balık yağı alacagım bugün
Hangi markayı alayım daha öncede konusmustuk ama hatırlayamadım
@Kmsl Hnd tuvalet isini ne yaptınız bende agustos gibi deneyecegim ve memeye iyice yapıstı sürekli emmek istiyor yemek yemiyor bircok arkadasim emmeyi bırakınca yer diyorlar eylül de bıraktırmayı düsunüyorum 2 yasında olacak
Zeyno ocean veya moller miydi o markaya bak .

Bizde gaz için herşeyi denedik😐süt için takviye almıyorum bolca su içmek benim işime yariyor çok şükür.kimyom çayınıda aklıma geldikçe fırsat buldukça yapıyorum hergun düzenli değil Ama.
Gece emmek icin ben uyandirmiyorum kendisi uyanıyor canm.bende doktorun dediği gibi düşünüyorum acikinca kendisi kalkar nasılsa diye ellemiyoruz.Bizim kinin emmesi 5 dk sürdüğü için haliyle çabuk açıkiyor.Anasina çekmiş az az ve sık sık yiyor😆çok sukur başka derdi hastalığı olmasında böyle böyle büyüyecek inşallah.Bugun 2 aylık olduk çok şükür 🙏
Oh çok şükür geciyomuş o nazlı günleri bende tek baktım ilk olmasına ragmen alıştık çok yorgundum ilk zamanlar esime kızıyodum hiç yardımcı olmuyor diye zamanla düzeldi dediğin gibi bebişin verdiği güçle oluyor hersey kimsenin evladının ayagına tas degmesin.bizimki çok velet tek bırakamıyosun hop dönüyor balık yağından mı bu kızın bir tarafı durmuyor

Günaydın kizlar
9bucuga kadar uyumuşum.
Çamaşır attım.
Şimdi kahvalti zamanı.

Zeynolin44 Zeynolin44 mollers kullandım çok memnun kaldım. 165 liraydı sanırım. Yani 150 yi geçiyordu.
Ocean da iyi.
Püre arkadaşım mollers in 1 yaşından sonra verilebileceğini söyledi ben araştırmadım bilgin var mı

Oh çok şükür geciyomuş o nazlı günleri bende tek baktım ilk olmasına ragmen alıştık çok yorgundum ilk zamanlar esime kızıyodum hiç yardımcı olmuyor diye zamanla düzeldi dediğin gibi bebişin verdiği güçle oluyor hersey kimsenin evladının ayagına tas degmesin.bizimki çok velet tek bırakamıyosun hop dönüyor balık yağından mı bu kızın bir tarafı durmuyor
Evet aynen öyle bende kendi oğlum için aynı şeyi düşünüyorum ben çok balık yağı kullandım ve hala kullanıyorum sütten geçtiğini düşünüyorum çünkü ve asla durduramıyorum bebeği . Bir kez yataktan sallandı hala gözümün önünde bağıra bağıra ağladım korkumdan

Günaydın kizlar
9bucuga kadar uyumuşum.
Çamaşır attım.
Şimdi kahvalti zamanı.

Ocean da iyi.
[/QUOTE
Bebişin uyku düzeni ne zaman oturuyor pure nasıl rutin oluşturulmalı

Evet aynen öyle bende kendi oğlum için aynı şeyi düşünüyorum ben çok balık yağı kullandım ve hala kullanıyorum sütten geçtiğini düşünüyorum çünkü ve asla durduramıyorum bebeği . Bir kez yataktan sallandı hala gözümün önünde bağıra bağıra ağladım korkumdan
Benim doktorum gerek yok dedi balıkta cok tüketiyoduk hamilelikte.ben senin konuşmalarını okumuştum öyle oayladım tesekkür ederim 2.5 aylıkken tam dönüyodu kafasını çok güzel dik tutuyor kollarıyla kalkıp bakıyor bende onu taklit ediyorum kopuyor gülmekten.ay allah korusun yatak sabit mi asansörlü ise biraz daha indir senin supermanda durmuyor.birde sürekli oku mas nazarlardan korusun rabbim.annem çocugu parka cıkarıyorum küçük kuranı var ayetel kürsü cevsen hepsini takın diyo mescit gibi tasıyom çocugu😂

Ne kullanıyorsun balık yagi biz ocean D3 kullanıyoruz.Bizimkide hareketli çok maşallah onun içinde uykuya dalmasi zor oluyor kipirdanmaktan uyutamiyoruz eşim muslini getiriyor ellerini kollarını sar birde öyle uyutalim diye ama ben kıyamıyorum 🤩oyun halısı da aldık 5 dk piyonasuna ayaklarıyla vuruyor sonra sıkılıyor. Kartlarimiz var 5 dk kartları asıyorum onlara bakıyor.Ama taktiği buldum pusete koyuyorum her odada 10 dk etraf inceliyor bende elimden geldiğince aynı odada konuşa konuşa etraf toplamaya calisiyorum 😁

Benim doktorum gerek yok dedi balıkta cok tüketiyoduk hamilelikte.ben senin konuşmalarını okumuştum öyle oayladım tesekkür ederim 2.5 aylıkken tam dönüyodu kafasını çok güzel dik tutuyor kollarıyla kalkıp bakıyor bende onu taklit ediyorum kopuyor gülmekten.ay allah korusun yatak sabit mi asansörlü ise biraz daha indir senin supermanda durmuyor.birde sürekli oku mas nazarlardan korusun rabbim.annem çocugu parka cıkarıyorum küçük kuranı var ayetel kürsü cevsen hepsini takın diyo mescit gibi tasıyom çocugu😂
Aynı benim oğlan işte doğdu kafasını tutuyor bana kafa atıyordu birileri gelince elimle kafasına basıyordum ki kaldırmasın diye 😃 gücüne yetişemiyoruz. Maşallah bebeklerimize 🧿 tek sorunumuz kg bizim sınırın altına düşmedi ama üzülüyorum ben buna . Ama kg almaz biliyorum saniye durduramıyorum çünkü

X