- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.261
Satıcıya
İnş canım tesekkür ederimGüle güle oturun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım tesekkür ederimGüle güle oturun inşallah
Tesekkür ederimAlya86 hayırlı olsun.
Teşekkür ederim 2 aydır hiç markete gitmedim onun için bilmiyordum daha doğrusu eşim bir ara migros ta maske var dedi ama telli değilmiş galiba hep netten alıyorduk ama şu kargo olayı iyice gerilim sebebi oldu.Migros yada diger 3 markette de var hatta maske de var cogunda
Tamamdır çok teşekkür ederim canm Yarın eşime aldırayım.
Hayırlı olsun canmSatıcıya
İnş canım tesekkür ederim
bende yarin hamburger yapıcam benim hamburgerim iki marulun arasında olacakGünün harcaması 100 tl
60 tl market alışverişi meyve sebze sirke hindi füme yumurta
40 tl sakin bir kafeye gidip oturduk çay kahve soda içtik oğlana dondurma ısmarladık
dönüşte biz eve geldik eşim dövmeciye gitti. Oğlanı duş aldırdım hemen, ben de yemekten sonra yaparım.
akşam yemeği olarak köfte ve karpuz yiyeceğim :)
oğlan da tarhana çorbası ve köfte yiyecek
Başladın mı diyetebende yarin hamburger yapıcam benim hamburgerim iki marulun arasında olacak
akşam eşim menemen istedi ondan iki üç kaşık yedim bi de yogurt yedim bi kase oğluma kremali makarna yapmıştım onu yicem gibi görünüyoBaşladın mı diyete
inşallah canimAnnem yemeğe çağırdı orda yedik aöf sınavına girdim 1 tanesi kötüydü umarım geçerim
Yok yeme su iç bolca mideni doldur :))akşam eşim menemen istedi ondan iki üç kaşık yedim bi de yogurt yedim bi kase oğluma kremali makarna yapmıştım onu yicem gibi görünüyo
demi zaten geç olmus bayaYok yeme su iç bolca mideni doldur :))
nerdeydin bakimBen geldim açılın sahalardan uzak kaldım
Ramazanda yapmıştım ben hem ekmeğini hem köftesini kendim yapmıştım şahane olmuştubende yarin hamburger yapıcam benim hamburgerim iki marulun arasında olacak
Dur 5 dk ya geldimnerdeydin bakim