Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cankusunannesi
Alya86
Kızlar aklıma geldiniz umarım sizlerde bebişlerinizde iyisinizidir
Ben çoğu kez biraz okuyorum yazmaya fırsat kalmıyor.uykusuz şirinle geçiriyoruz günleri.kacıncı sayfada kaldıgımı bilmiyorum umarım herkes iyidir.bu aralar ev aradık şükür bulduk bir yer bugün kredi için basvurduk 10güne kesinleşir herhalde bu iş bitsin birde araba alalım inş.haftaya işe başlıyorum bizdeki gelişmeler bunlar

Bizim yerimize öp uykusuz şirini
Hayırlı olsun eviniz süper haber
Ne taraftan baktınız evi nilüfer tarafından mı yine

Bizim yerimize öp uykusuz şirini
Hayırlı olsun eviniz süper haber
Ne taraftan baktınız evi nilüfer tarafından mı yine
Beşevlerde belki bilirsin cumartesi pazarının orada yeri çok güzel.bir sürü çocuk var apartmanda park vs yakın.içimize sindi bizim işimede yakın.minnak ne hareketli dönmeye basladı çıglık atıyor kahkaha atıyor teyzesi.öperim tabiki çok tatlı olduk artık.eteklerüni acıp gülüyor babasını görünceher anı mutluluk çocugun

Maşallah yaaa
Yeri çok güzel her yere yakın merkezi
Sur yapı carfoursa ve en sevdiğim mihraplı parkına çok yakın
Cumartesi pazarını gezmeyide severim
Benimde çok hoşuma gitti 5 katlı zaten bina bahceli falan.evdede mutfak çok geniş her yönüyle sevdik çocuga yakın olsun çok istedik şükür ilk ilan verildi hemen aradık.esim olmadanda rahat gezeriz dedik

Günün harcaması 100 tl

60 tl market alışverişi meyve sebze sirke hindi füme yumurta

40 tl sakin bir kafeye gidip oturduk çay kahve soda içtik oğlana dondurma ısmarladık

dönüşte biz eve geldik eşim dövmeciye gitti. Oğlanı duş aldırdım hemen, ben de yemekten sonra yaparım.

akşam yemeği olarak köfte ve karpuz yiyeceğim :)

oğlan da tarhana çorbası ve köfte yiyecek

Kısmet işi ama gerçekten bişey beğendiğini belli edersen hiç indirim yapmıyorlar üstüne müşterisi çok varmış gibi davranıp çabuk olmazsanız bu satılır tarzında konuşuyorlar sonra çok pişman oluyorum aldığıma onların o tavırlarına nasıl kandım diye arkadaşında çok haklı yüz yüze ve pazarlıktan anlayan biriyle gitmek lazım

Herkese merhabalar şuraya yorgun bir anne bırakıyorum.bitmeyen ev işi ve mutfak işi yapmışlar
Bugün harcama olacak ama eşim daha markete gidemedi.oglumun arkadaşı var onu bırakmaya gidince uğrayacak markete.pure eldiveni nerden aldın ve kaç adet vardi evde azaldı eldiven markete giderken mutlaka eldiven takip giriyoruz onun için çok gidiyor.

Migros yada diger 3 markette de var hatta maske de var cogunda

Kizlar bisey okudum forumda kör oldum

Adam esini ariyor aksama misafir var diye.
Kadin yemegi hazirliyor.
Adam sokaktan kimsesiz evsiz birini almis getirmis. Para vermis ama ev yemegi yesin diye de eve almis. Yemek yemisler çay icmisler adam dus almis.

Allahim ablami çağırırken hala dusunuyorum tanimadigim adamin banyomda ne isi var korona olmasa bile

Duyar kasan 1adet cahill
Ne işi var . Nasıl güveniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…