- Konu Sahibi pure hazel
-
Bizde fırsat var, yer var mesela ama para yok :) ev almadanda onlara girmek istemiyorum. Arsa tarla bekletmek lazım kazanmak içinArsa ve tarla yada işyeri bence çok mantikli
Ama tanidik takip eden yok malesef
Bizde memleketten uzaktayiz
Bi kac kisi abin ablan vs paranizi ortaya koyuyorsunuz benim babam tabi gayrimenkul alaninda uzman biz beraber calistik senelerce.. kelepir daire dukkan.. ya da topraktan daire girdiginizde istanbulda karli fiyata satabiliyorsunuz ve bazen biraz beklenmesi gerekiyor.. bu alsattir uyguna alir acil satan vs kisiden ustune koyup satarsin. Internetten cevreden takip ediceksin. Mesela toki kura yapiyor ya cogu alan emlakci ustune koyup devir ediyor taksitleri odeyemiyor satmak icin aliyor. Yani cok cesitli.. kendi evini arabasini satip yapan bile cok var. Sadece iyi konum iyi fiyat ve kar..Nasil yapiyosunuz
Tavsileriniz var mi
Tabi bekleniyor orasina katiliyorum. Ama bekledigini aliyorsub zaten. Tabi ufak ufak ilerlemek bisey getirmez ama buyuk islerde daire alinabilir ne bilim. Biz beklemek istemiyoruz artk bakalim kismet allah nasip ederse uygun yerlerden ev alip kiraya verip kendini odeyebilirrBizde fırsat var, yer var mesela ama para yok :) ev almadanda onlara girmek istemiyorum. Arsa tarla bekletmek lazım kazanmak için
Oo o kafa kesin lazim zatenBiraz da ticari kafa
Ben de önce memleketten inşaattan alıp inşaat bitince geri satmayı ya da kiraya verebileceğim ev almayı düşündüm hatta emlakçılarda memleketimi gezdim. Ama sonra Ankara da uygun bir fırsat çıktı ev alıp oturduk kısmet tabiHic yasamadigin yer bile olabilir.mesela arkadaslardan konya da ev almis 800 tl kira öduyor kendini.. ev fiyatlari da makul yani 120 bine almis mesela. Simdi istanbulda 400 e alsan 1bucuk anca yerine gore daha fazla ama ev fiyati fazla
Guzel yapmisin ya zaten maksat ev alabilmek. Uygunda cikmissa daha ne olsun. Borca girince bi sekilde odeniyorBen de önce memleketten inşaattan alıp inşaat bitince geri satmayı ya da kiraya verebileceğim ev almayı düşündüm hatta emlakçılarda memleketimi gezdim. Ama sonra Ankara da uygun bir fırsat çıktı ev alıp oturduk kısmet tabi
Kredi isini sevmiyorum biliyormusun diger turlu de zor ama vi secenek daha var hani smdi ev sahibi yapan sistemler var onlarla olur insallah bakalimAyrıca biz ev alırken arkadaslardan 2 bin 3 bin veren oldu ve hemen geri istemediler ve ödeyebildik. Şükür
Katılım bankası düşünüyorum ben. Tabi seneye inşKredi isini sevmiyorum biliyormusun diger turlu de zor ama vi secenek daha var hani smdi ev sahibi yapan sistemler var onlarla olur insallah bakalim
Katilim bankalarininda degisik sistemleri var mesela senin yerine evi aliyor ustunw karıni koyuyor sana satiyor ama pesinat olmali senin yerine aliyor evi vsKatılım bankası düşünüyorum ben. Tabi seneye inş
Evet. Peşinat biriktirmeye çalışıyorum bende. Yeni başlayabildim amaKatilim bankalarininda degisik sistemleri var mesela senin yerine evi aliyor ustunw karıni koyuyor sana satiyor ama pesinat olmali senin yerine aliyor evi vs
Bereketli olsun insallahEvet. Peşinat biriktirmeye çalışıyorum bende. Yeni başlayabildim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?