Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nasil yapiyosunuz
Tavsileriniz var mi
Bi kac kisi abin ablan vs paranizi ortaya koyuyorsunuz benim babam tabi gayrimenkul alaninda uzman biz beraber calistik senelerce.. kelepir daire dukkan.. ya da topraktan daire girdiginizde istanbulda karli fiyata satabiliyorsunuz ve bazen biraz beklenmesi gerekiyor.. bu alsattir uyguna alir acil satan vs kisiden ustune koyup satarsin. Internetten cevreden takip ediceksin. Mesela toki kura yapiyor ya cogu alan emlakci ustune koyup devir ediyor taksitleri odeyemiyor satmak icin aliyor. Yani cok cesitli.. kendi evini arabasini satip yapan bile cok var. Sadece iyi konum iyi fiyat ve kar..

Bizde fırsat var, yer var mesela ama para yok :) ev almadanda onlara girmek istemiyorum. Arsa tarla bekletmek lazım kazanmak için
Tabi bekleniyor orasina katiliyorum. Ama bekledigini aliyorsub zaten. Tabi ufak ufak ilerlemek bisey getirmez ama buyuk islerde daire alinabilir ne bilim. Biz beklemek istemiyoruz artk bakalim kismet allah nasip ederse uygun yerlerden ev alip kiraya verip kendini odeyebilirr

Ben de aynı örneği verdim kadın görümcesi ile inşaattan ortak alıp bina tamamlanınca sattılar . Mesela kardeşler anne baba ve kayın peder kayın valide herkes 20-30 bin verse alınır . Ankara'da aldı benim tanıdığın kadın yanı arkadaşımın ablası.

Hic yasamadigin yer bile olabilir.mesela arkadaslardan konya da ev almis 800 tl kira öduyor kendini.. ev fiyatlari da makul yani 120 bine almis mesela. Simdi istanbulda 400 e alsan 1bucuk anca yerine gore daha fazla ama ev fiyati fazla

Kredi çekerseniz hem kredi hem de ev kiranızı ödeyebilecek şekilde çekin ve ortak alacağınız akrabanız da anlayışlı olsun pat diye ben sıkıştım deyip para istemesin. 6-7 ay hem kira hem kredi ödersiniz ama sonra evi satıp paranızı alır kredinizi kapatır karınızı alırsınız hatta arabanız varsa satıp evi devralırsınız kiraya verirsiniz vs vs vs bu tamamen hayatın o andaki yönlendirmesi ile olur basıp dediğimiz şey iştw

Hic yasamadigin yer bile olabilir.mesela arkadaslardan konya da ev almis 800 tl kira öduyor kendini.. ev fiyatlari da makul yani 120 bine almis mesela. Simdi istanbulda 400 e alsan 1bucuk anca yerine gore daha fazla ama ev fiyati fazla
Ben de önce memleketten inşaattan alıp inşaat bitince geri satmayı ya da kiraya verebileceğim ev almayı düşündüm hatta emlakçılarda memleketimi gezdim. Ama sonra Ankara da uygun bir fırsat çıktı ev alıp oturduk kısmet tabi

Reactions: H M
Ne bilim kismet hersey kismetin nispetinde gelir ne yaparsan yap. Rabbim yürü yaa Kulum dicek sende yuruyeceksin birde para parayi cekiyor paran olcak cekicek. Nasibimiz varsa olur insallah hersey

Guzel yapmisin ya zaten maksat ev alabilmek. Uygunda cikmissa daha ne olsun. Borca girince bi sekilde odeniyor

Kızlar önce bir sene para biriktirebildiğiniz kadar biriktirin Sonra 3-5 bin borç verip beş sene istemeyecek akrabalarınız varsa isteyin ne kadar borç bulursanız o kadar az kredi çekersiniz ve önce 2+1 alın eşyanız sığmazsa ucuz 3+1 bulmaya çalışın ve inanın kredi öderken bir yandan da küçük borçları ödemeye çalışın biz de araba kredisi için anneme 30 bin vermiştik ve araba kredisi de çekti hem kredi ödüyor hem de biriktirdikçe 500tl -800tl bize ödüyor

Kayinbabamin evi var gelin oturun diyor da insan kendi de bos durmak istemiyor.
Ankara yolu bizede gozukcek gibi soradan göćmenlik nere koyar bizi bilemem:))

Hem kredi ödeyip hem 500 TL kira ödeyecekmiş gibi hesap yapıp önce uygun ev alınabilir en azından kredisi bitene kasar oturtulabilecek. Ya da inşaattan alıp evi satıp borç aldığınız arkadaşlarınıza geri ödeyebilirsiniz

Reactions: H M
Ayrıca biz ev alırken arkadaslardan 2 bin 3 bin veren oldu ve hemen geri istemediler ve ödeyebildik. Şükür
Kredi isini sevmiyorum biliyormusun diger turlu de zor ama vi secenek daha var hani smdi ev sahibi yapan sistemler var onlarla olur insallah bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…