Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İnanırım canım brnim. Bende ucuza kaçmak zorunda kaldım. Çünkü pek birikimimiz olmadan eşimle ikimiz ödedik atıyorum en kaliteli beyaz eşya değilde yerli başka marka aldık. Memnunum çok şükür ama daha çok olsaydı elimde daha farklı alırdım. Şu an çok başka döşerdim yani. Ama dedim bunları sonra ikimiz ödicez çok uçmadım. Tabi içine sineni almak başka. En azından ara ara alda çok yüklü meblağlar olmasın
Ya bir sinirle kredi kartımın taksitlerini topluca ödedim ama o para bankada dursa getirisi olacaktı. Eşimde biraz sinirlendi ama sesini çıkaramadı.ağustosa kadar kredi kartım artı bakiye olacak diye saksıyı da göstere göstere inat yapıp aldım. Ama kesemize olan oldu. Artık kredi kartını hiç kullanmazsam ekonomi yapmış olacağız eşim de ben de bu gereksiz harcamalarımdan kurtuluruz inşallah

Ya bir sinirle kredi kartımın taksitlerini topluca ödedim ama o para bankada dursa getirisi olacaktı. Eşimde biraz sinirlendi ama sesini çıkaramadı.ağustosa kadar kredi kartım artı bakiye olacak diye saksıyı da göstere göstere inat yapıp aldım. Ama kesemize olan oldu. Artık kredi kartını hiç kullanmazsam ekonomi yapmış olacağız eşim de ben de bu gereksiz harcamalarımdan kurtuluruz inşallah
Evet aslında kredi kartına güvenmesen almazdın belkide. Onun yerine çok beğendiğin birşey için para biriktirip alsan daha iyi olur sanırım. O süre zarfı içinde onu gerçekten almak isteyip istemediğini de değerlendirirsin. Seni soğutmayayım aldığın şeyden :) umarım çoook beğenirsin, çok yakışır evine.

Ya altin almak iyi de sizce karlımi? Ben evlendigimde ceyrek 140 ti simdi gram 140 i gecti yani bide onu tutmasi var banka da kira istiyor

En iyisi dolara yatirmak gibi geliyor oda surekli takip istiyor :)

Back