- 25 Aralık 2016
- 5.329
- 11.768
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
Ya ben de çok seviyorum ama bir kaç gün önce eşimde harcamalarından şikayet etti önümü görmek istiyorum dedi taksitlere maaş zor yetiyor doğalgaz da belimizi büktü benzin de. Ben de birikmiş para ile kredi kartımı kapattım ve bugün kredi kartımı eşim geri verdi verince de saksı alıp hırsımı çıkardım ama pişman olur gibi oldum ama sonra dedim ya bitseydi ve ben alamasaydım üzülürdüm diye avundum ve sizlere günah çıkardımBende gereksiz çok şey aldım kıyafet olarak. Dolabımda bir kez bile giymediğim çok şey var. Arada kardeşlerime veriyorum. Artık almayacağım ama. Özellikle ayakkabı delisiydim. Senelerce ayakkabı almasam yeri yani :)
Evet kira almış başını gidiyor. Ev fiyatları uçmuş. Evin peşinatını bile 1 senede biriktiremeyebilirim :) 200 binlik bir eve 40bin gerek diyorlar. Evler 250 300 bin yaniMesai filan ek iş yapiyolar herhalde. İstanbul iszmir gibi büyuk sehirlerde yasanmaz
Ben de zorlanıyorum şöyle mart ayına kadar bir aksesuar dahi almazsak alışırıZ biraz da altın biriktirirsek hoşumuza da gider ve birikim düzenli olurO yüzden şimdi almama pehrizinde çol zorlanmıyorum
Biriktirdikce insan güdüleniyor zatenBen de zorlanıyorum şöyle mart ayına kadar bir aksesuar dahi almazsak alışırıZ biraz da altın biriktirirsek hoşumuza da gider ve birikim düzenli olur
Afedersin ama çok vermişsin beyaz eşya alırmışsın o fiyata :) yanlış anlama bi ev aksesuarına o kadar para hiç bi zaman vermemYa ben de çok seviyorum ama bir kaç gün önce eşimde harcamalarından şikayet etti önümü görmek istiyorum dedi taksitlere maaş zor yetiyor doğalgaz da belimizi büktü benzin de. Ben de birikmiş para ile kredi kartımı kapattım ve bugün kredi kartımı eşim geri verdi verince de saksı alıp hırsımı çıkardım ama pişman olur gibi oldum ama sonra dedim ya bitseydi ve ben alamasaydım üzülürdüm diye avundum ve sizlere günah çıkardım
Ben her zaman söylerdim, söylüyorum da çalışan genç kızlara. Hiç olmadı bir gram alın diyeArkadaslarim tutumluydu
Birisi de çikipta sen napiyosun kendine gel diyip birkac öneride bulunmadi
Bir saf benmişim ıçlerinde
İnşaattan 240 bine 2+1 alıp inşaat 7 ay sonra bitince 300 E sattı bir arkadaşımın ablası. Ama şu şekilde kadın ve kadının görümcesi ortak aldılar . Sizin de birikim olunca varsa kardeşiniz ya da kaynınız akrabanız güvenilir. Bu şekilde yapabilirsiniz. 7 ayda kimse 25 bin TL kazanmıyor.Evet kira almış başını gidiyor. Ev fiyatları uçmuş. Evin peşinatını bile 1 senede biriktiremeyebilirim :) 200 binlik bir eve 40bin gerek diyorlar. Evler 250 300 bin yani
Benimkiler asla hicccBen her zaman söylerdim, söylüyorum da çalışan genç kızlara. Hiç olmadı bir gram alın diye
Çok güzel fikir ama işte para lazım :Sİnşaattan 240 bine 2+1 alıp inşaat 7 ay sonra bitince 300 E sattı bir arkadaşımın ablası. Ama şu şekilde kadın ve kadının görümcesi ortak aldılar . Sizin de birikim olunca varsa kardeşiniz ya da kaynınız akrabanız güvenilir. Bu şekilde yapabilirsiniz. 7 ayda kimse 25 bin TL kazanmıyor.
Biz evlenirken sadece salon ve yatak odası eşyası almıştık onları da çok uygun fiyata almaya çalıştık düğün borcumuz olmadı. Ve ben bir çöp dahi eve aksesuarı geçin çamaşır sepeti bile almadım. Ev satın aldık ve şimdi herşeyin en güzelini almaya çalışıyorum tabi bir taksit bitip diğer eşyanın taksitine başlayarak . İNANIN ÇAMAŞIR SEPETİ ALDIĞIMDA ACAYİP MUTLU OLMUŞTUM. Ve iki gün önce galiba balık tavası aldım ona bile sevindim. İnanmayacaksınız belki ama ev aldıktan bir sene sonra evimize yeni salon takımı aldık. Bir sene bomboş sadece avizesi olan salonumuz vardıAfedersin ama çok vermişsin beyaz eşya alırmışsın o fiyata :) yanlış anlama bi ev aksesuarına o kadar para hiç bi zaman vermem
İnsana iyi arkadaş lazım valla. Benim arkadaşım sayılıdır onlarada kardeş gibi güvenirim. Gelgeç arkadaşlıklar kurmam pek.Benimkiler asla hiccc
Sonradan ogrendim nasil birikim yaptiklarini
Eviniz hayirli uğurlu olsunBiz evlenirken sadece salon ve yatak odası eşyası almıştık onları da çok uygun fiyata almaya çalıştık düğün borcumuz olmadı. Ve ben bir çöp dahi eve aksesuarı geçin çamaşır sepeti bile almadım. Ev satın aldık ve şimdi herşeyin en güzelini almaya çalışıyorum tabi bir taksit bitip diğer eşyanın taksitine başlayarak . İNANIN ÇAMAŞIR SEPETİ ALDIĞIMDA ACAYİP MUTLU OLMUŞTUM. Ve iki gün önce galiba balık tavası aldım ona bile sevindim. İnanmayacaksınız belki ama ev aldıktan bir sene sonra evimize yeni salon takımı aldık. Bir sene bomboş sadece acizcesi olan salonumuz vardı
İnşallah teşekkür ederim Allah olmayana da nasip etsin borcunu da ağız tadıyla ödetsin herkeseEviniz hayirli uğurlu olsun
En kalitelisini en güzeli alirsiniz insallah
Evi yine de cok tıkış tıkış yapmamak lazim . Bu benim fikrim tabi
Ama taşinma kayginiz yok eşyalar temiz kalir
Aminİnsana iyi arkadaş lazım valla. Benim arkadaşım sayılıdır onlarada kardeş gibi güvenirim. Gelgeç arkadaşlıklar kurmam pek.
İnanırım canım brnim. Bende ucuza kaçmak zorunda kaldım. Çünkü pek birikimimiz olmadan eşimle ikimiz ödedik atıyorum en kaliteli beyaz eşya değilde yerli başka marka aldık. Memnunum çok şükür ama daha çok olsaydı elimde daha farklı alırdım. Şu an çok başka döşerdim yani. Ama dedim bunları sonra ikimiz ödicez çok uçmadım. Tabi içine sineni almak başka. En azından ara ara alda çok yüklü meblağlar olmasınBiz evlenirken sadece salon ve yatak odası eşyası almıştık onları da çok uygun fiyata almaya çalıştık düğün borcumuz olmadı. Ve ben bir çöp dahi eve aksesuarı geçin çamaşır sepeti bile almadım. Ev satın aldık ve şimdi herşeyin en güzelini almaya çalışıyorum tabi bir taksit bitip diğer eşyanın taksitine başlayarak . İNANIN ÇAMAŞIR SEPETİ ALDIĞIMDA ACAYİP MUTLU OLMUŞTUM. Ve iki gün önce galiba balık tavası aldım ona bile sevindim. İnanmayacaksınız belki ama ev aldıktan bir sene sonra evimize yeni salon takımı aldık. Bir sene bomboş sadece avizesi olan salonumuz vardı
Bende göcmen kuşBiz göćmen kuşlar gibinn :)
Hic esya olmasin derken gene evi toplarken bi ton esya cikiyor bende anlam veremiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?