Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya ben de çok seviyorum ama bir kaç gün önce eşimde harcamalarından şikayet etti önümü görmek istiyorum dedi taksitlere maaş zor yetiyor doğalgaz da belimizi büktü benzin de. Ben de birikmiş para ile kredi kartımı kapattım ve bugün kredi kartımı eşim geri verdi verince de saksı alıp hırsımı çıkardım ama pişman olur gibi oldum ama sonra dedim ya bitseydi ve ben alamasaydım üzülürdüm diye avundum ve sizlere günah çıkardım

Mesai filan ek iş yapiyolar herhalde. İstanbul iszmir gibi büyuk sehirlerde yasanmaz
Evet kira almış başını gidiyor. Ev fiyatları uçmuş. Evin peşinatını bile 1 senede biriktiremeyebilirim :) 200 binlik bir eve 40bin gerek diyorlar. Evler 250 300 bin yani

Afedersin ama çok vermişsin beyaz eşya alırmışsın o fiyata :) yanlış anlama bi ev aksesuarına o kadar para hiç bi zaman vermem

Evet kira almış başını gidiyor. Ev fiyatları uçmuş. Evin peşinatını bile 1 senede biriktiremeyebilirim :) 200 binlik bir eve 40bin gerek diyorlar. Evler 250 300 bin yani
İnşaattan 240 bine 2+1 alıp inşaat 7 ay sonra bitince 300 E sattı bir arkadaşımın ablası. Ama şu şekilde kadın ve kadının görümcesi ortak aldılar . Sizin de birikim olunca varsa kardeşiniz ya da kaynınız akrabanız güvenilir. Bu şekilde yapabilirsiniz. 7 ayda kimse 25 bin TL kazanmıyor.

Çok güzel fikir ama işte para lazım :S

Afedersin ama çok vermişsin beyaz eşya alırmışsın o fiyata :) yanlış anlama bi ev aksesuarına o kadar para hiç bi zaman vermem
Biz evlenirken sadece salon ve yatak odası eşyası almıştık onları da çok uygun fiyata almaya çalıştık düğün borcumuz olmadı. Ve ben bir çöp dahi eve aksesuarı geçin çamaşır sepeti bile almadım. Ev satın aldık ve şimdi herşeyin en güzelini almaya çalışıyorum tabi bir taksit bitip diğer eşyanın taksitine başlayarak . İNANIN ÇAMAŞIR SEPETİ ALDIĞIMDA ACAYİP MUTLU OLMUŞTUM. Ve iki gün önce galiba balık tavası aldım ona bile sevindim. İnanmayacaksınız belki ama ev aldıktan bir sene sonra evimize yeni salon takımı aldık. Bir sene bomboş sadece avizesi olan salonumuz vardı

Eviniz hayirli uğurlu olsun
En kalitelisini en güzeli alirsiniz insallah
Evi yine de cok tıkış tıkış yapmamak lazim . Bu benim fikrim tabi
Ama taşinma kayginiz yok eşyalar temiz kalir

İnanırım canım brnim. Bende ucuza kaçmak zorunda kaldım. Çünkü pek birikimimiz olmadan eşimle ikimiz ödedik atıyorum en kaliteli beyaz eşya değilde yerli başka marka aldık. Memnunum çok şükür ama daha çok olsaydı elimde daha farklı alırdım. Şu an çok başka döşerdim yani. Ama dedim bunları sonra ikimiz ödicez çok uçmadım. Tabi içine sineni almak başka. En azından ara ara alda çok yüklü meblağlar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…