- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
Kesinlikle deneyecegim. Ne kadar koymaliyim yumusati gozuneevet yumuşatıyor , renklilerin rengini koruyor , beyazları beyazlatıyor , sirke kokusu da kalmıyor , hem makinenide temizler , kıyafetler daha uzun ömürlü oluyor deterjan lekesi vs kalmıyor ve en önemlisi kımyasalı yok ,
ben bir çay bardağı ekliyorum çamaşır çoksa iki bardak ekliyorum , bazen beyazları sirke ile ıslatıyorum , genel temizlikte kullanıyorum , yeni alınan koyu renk kıyafeti sirkeli suda bekletip öyle yıkıyorum , renkleri sabitliyor ve solma olmuyor diye ,Kesinlikle deneyecegim. Ne kadar koymaliyim yumusati gozune
Kizim olmadan once surekli sinemadaydik simdi hic gidemiyoruz.1 yil olmus nerdeyse dun fark ettim :))Bende bugün zor gelse de kahvaltımı yine hazırladım evden
Hem sağlıksız yemeyim diye
Hemde harcamayayım diye
Bizde akşam eşimle sinemaya gideceğiz
oğlan ananede olacak inşallah
uzun zamandır bizde gidemedik
Kizim olmadan once surekli sinemadaydik simdi hic gidemiyoruz.1 yil olmus nerdeyse dun fark ettim :))
Sizde gidin acilirsiniz
Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin bnm yari yardimcin Allah razi olsun
Hayırlı olsun. Ben maaşı bekliyorum mecburen. Artık bakalım kaç olur o zamana154ten 7gr aldim
Bereketli olsun uygunada almissin154ten 7gr aldim
Daha da düsuyor. Ben duramiyorum hemen alasim geliyor. Yüklü bir meblağ olmadigi icin inislere cikislara pek dikkat etmiyorumBereketli olsun uygunada almissin
Kola haric iyi bir alusveris olmusmarkete gittim 69 lira ödedim geldim
yarım kilo kıyma
yarım kilo tavuk göğüs
sucuk
zeytin
eritme peyniri
izmir tulum
süt
bulaşık süngeri
kola
Kola haric iyi bir alusveris olmus
Tatlandırıcılı ürünler maalesef daha zararlıevet kola çok zararlı ama seviyorum en azından zero içiyorum
bir nevi guilty pleasure
Yaaaaa bütün gün un helvası sayikladim.Bende malum dönem
Kirk yil düsumsem aklima gelmez canim un helvasi istedi
Videosunu izledim ve göz karari yaptim
Harika olduuuu
İkram ettigim kişiler de bayildi
Senden önce ölürsek helvamizi sen yap diyorlar tövbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?