Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun yatsaydi barı şu para araya haftasonu girmeden gram alirdim
Bende peşinat biriktiriyorev olur arsa olur tarla olur artik hangisi uygunsa alicaz
Cok fazla altin yada para olarak kalsin istemiyorum cünku gayrimenkul daha çabuk para ediyor
Birde milletin de baskisi var para hesabi yapiyolar
O kadar maasi napiyosunuz diye
Kendiler asgari ücretle gecinip ev aliyorlarmis memlekette
Tabi oturduklari ev babadan kalma kira yok
Kucuk yer ulasim sıkıntısi yok
E bizim gibi savurganlikta yapmadilar
Alirlar tabiki.
Neyse darisi bize olsun

Gunaydin kizlar yazdiklarinizi simdi okudum.ne cok konusmussunuz masallah
Bizde dun esimle avm ye sinemaya gittik.kizima anneannesi bakti. Kizim dogdu dogali sinemaya ilk kez gittim yani nerdeyse 1 senedir gitmiyormusum onu fark ettim
Eve geldigimizde saat 12 yi geciyordu ama cok guzel bir gun oldu bizim icin

Bizde haftasonu firsat bulduğumuzda avm yapicaz yemek te yeriz
Ben ışe geldim ama oglumdan endisekiyim
Gece cok huzursuz uyudu sürekli uyandi
Pek tadi yok bugun

Reactions: H M
Insanin degisikliklere ihtiyaci oluyor tabi

Şu yalanda birazda yicen ya yemeyenin malini yiyorlar sonra.. ikinizde fedakarlik yapip calisiyorsunuz sonucta. Insallah olsunn insallahh.. herkesin rızkı bir degilki hem

günaydın millet

dün toplamda 8 lira harcadım. günlerdir ilk defa 10 tlnın altında bir harcamam olduğu için sevindim. a 101 de domestosla cif her yerde ikili paketi vardı, baktım baktım almadım. amaaaan didim evde çamaşır sulu cif, krem cif, cif banyo, cif mutfak var, zaten cif he yerde

Bende domestosu sivi elsabununu deterjani bulaşik deterjanini indirimli olunca buyuk litrelik yada kiloluk aliyorum
Hem uygun hemde uzun süre gidiyor daha bereketli oluyor sanki

Unu da 8 kg lik olanlardan alirim. Zaten pasta böreğe fazla gidiyor
Yumuşatici kullanamiyorum alerji yapiyor
Meyve suyu eve sokmam
Yazdan kiraz ve şeftali kompostolari yaparim 20 kavanoz filan
Limonatayi da elimde yapariz
Bebekten sonra dikkat etmeye başladim
Eskiden hergun 2 litre kola mutlaka alirdik

yumuşatıcı yerine beyaz sirke tavsiye ederim ben kullanıyotum

Yumuşatiyor mu sirke. Havlularda lazim aslinda . Buyuk banyo havlulari bornozlar filan
evet yumuşatıyor , renklilerin rengini koruyor , beyazları beyazlatıyor , sirke kokusu da kalmıyor , hem makinenide temizler , kıyafetler daha uzun ömürlü oluyor deterjan lekesi vs kalmıyor ve en önemlisi kımyasalı yok ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…