- Konu Sahibi pure hazel
-
Bereketli olsun insallah
Gece gece ekonomi konusuyoruz ev almadan uyumak yok
inşallaahhh
Insanin degisikliklere ihtiyaci oluyor tabiGunaydin kizlar yazdiklarinizi simdi okudum.ne cok konusmussunuz masallah
Bizde dun esimle avm ye sinemaya gittik.kizima anneannesi bakti. Kizim dogdu dogali sinemaya ilk kez gittim yani nerdeyse 1 senedir gitmiyormusum onu fark ettim
Eve geldigimizde saat 12 yi geciyordu ama cok guzel bir gun oldu bizim icin
Şu yalanda birazda yicen ya yemeyenin malini yiyorlar sonra.. ikinizde fedakarlik yapip calisiyorsunuz sonucta. Insallah olsunn insallahh.. herkesin rızkı bir degilki hemBugun yatsaydi barı şu para araya haftasonu girmeden gram alirdim
Bende peşinat biriktiriyorev olur arsa olur tarla olur artik hangisi uygunsa alicaz
Cok fazla altin yada para olarak kalsin istemiyorum cünku gayrimenkul daha çabuk para ediyor
Birde milletin de baskisi var para hesabi yapiyolar
O kadar maasi napiyosunuz diye
Kendiler asgari ücretle gecinip ev aliyorlarmis memlekette
Tabi oturduklari ev babadan kalma kira yok
Kucuk yer ulasim sıkıntısi yok
E bizim gibi savurganlikta yapmadilar
Alirlar tabiki.
Neyse darisi bize olsun
Cocuga kim bakiyor..Bizde haftasonu firsat bulduğumuzda avm yapicaz yemek te yeriz
Ben ışe geldim ama oglumdan endisekiyim
Gece cok huzursuz uyudu sürekli uyandi
Pek tadi yok bugun
BakiciCocuga kim bakiyor..
Himm anladim:)Bakici
yumuşatıcı yerine beyaz sirke tavsiye ederim ben kullanıyotumUnu da 8 kg lik olanlardan alirim. Zaten pasta böreğe fazla gidiyor
Yumuşatici kullanamiyorum alerji yapiyor
Meyve suyu eve sokmam
Yazdan kiraz ve şeftali kompostolari yaparim 20 kavanoz filan
Limonatayi da elimde yapariz
Bebekten sonra dikkat etmeye başladim
Eskiden hergun 2 litre kola mutlaka alirdik
Yumuşatiyor mu sirke. Havlularda lazim aslinda . Buyuk banyo havlulari bornozlar filanyumuşatıcı yerine beyaz sirke tavsiye ederim ben kullanıyotum
evet yumuşatıyor , renklilerin rengini koruyor , beyazları beyazlatıyor , sirke kokusu da kalmıyor , hem makinenide temizler , kıyafetler daha uzun ömürlü oluyor deterjan lekesi vs kalmıyor ve en önemlisi kımyasalı yok ,Yumuşatiyor mu sirke. Havlularda lazim aslinda . Buyuk banyo havlulari bornozlar filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?