- 22 Ağustos 2015
- 29.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.386
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
Ama surekli 3+1 eve düştüm hep bana tam yetti :)( kendi evim olursa merak ediyorum kac odali olurBende göcmen kuş
Ya bir sinirle kredi kartımın taksitlerini topluca ödedim ama o para bankada dursa getirisi olacaktı. Eşimde biraz sinirlendi ama sesini çıkaramadı.ağustosa kadar kredi kartım artı bakiye olacak diye saksıyı da göstere göstere inat yapıp aldım. Ama kesemize olan oldu. Artık kredi kartını hiç kullanmazsam ekonomi yapmış olacağız eşim de ben de bu gereksiz harcamalarımdan kurtuluruz inşallahİnanırım canım brnim. Bende ucuza kaçmak zorunda kaldım. Çünkü pek birikimimiz olmadan eşimle ikimiz ödedik atıyorum en kaliteli beyaz eşya değilde yerli başka marka aldık. Memnunum çok şükür ama daha çok olsaydı elimde daha farklı alırdım. Şu an çok başka döşerdim yani. Ama dedim bunları sonra ikimiz ödicez çok uçmadım. Tabi içine sineni almak başka. En azından ara ara alda çok yüklü meblağlar olmasın
Umarım gönlünüze göre olur her şeyAma surekli 3+1 eve düştüm hep bana tam yetti :)( kendi evim olursa merak ediyorum kac odali olur
Insallah herkrsin oyle olsun Hepimizin evi olsun insallahh hayirlisiylaUmarım gönlünüze göre olur her şey
Evet aslında kredi kartına güvenmesen almazdın belkide. Onun yerine çok beğendiğin birşey için para biriktirip alsan daha iyi olur sanırım. O süre zarfı içinde onu gerçekten almak isteyip istemediğini de değerlendirirsin. Seni soğutmayayım aldığın şeyden :) umarım çoook beğenirsin, çok yakışır evine.Ya bir sinirle kredi kartımın taksitlerini topluca ödedim ama o para bankada dursa getirisi olacaktı. Eşimde biraz sinirlendi ama sesini çıkaramadı.ağustosa kadar kredi kartım artı bakiye olacak diye saksıyı da göstere göstere inat yapıp aldım. Ama kesemize olan oldu. Artık kredi kartını hiç kullanmazsam ekonomi yapmış olacağız eşim de ben de bu gereksiz harcamalarımdan kurtuluruz inşallah
Aminnn inşaallahInsallah herkrsin oyle olsun Hepimizin evi olsun insallahh hayirlisiyla
Altın hesabı en temizi. Hesap kesim ücreti filan yok istediğin zaman tl ye çevirebilirsin. Gram olarak alıyorsun. Al sat kuyumcu farkı yokYa altin almak iyi de sizce karlımi? Ben evlendigimde ceyrek 140 ti simdi gram 140 i gecti yani bide onu tutmasi var banka da kira istiyor
Hesap actirabilirsin. Kasaya gerek yokYa altin almak iyi de sizce karlımi? Ben evlendigimde ceyrek 140 ti simdi gram 140 i gecti yani bide onu tutmasi var banka da kira istiyor
Altin hsbmz vr evet..Altın hesabı en temizi. Hesap kesim ücreti filan yok istediğin zaman tl ye çevirebilirsin. Gram olarak alıyorsun. Al sat kuyumcu farkı yok
Al sat yapip kâr yapmayi planlamiyorsaniz takibe gerek yok. Atiyorum ocak ayinda 300 dolar subat 200 mart 500 alip koyacaksiniz . Bir iki yil ici de iyi kâr yaparEn iyisi dolara yatirmak gibi geliyor oda surekli takip istiyor :)
Gayrimenkulde iyi para var ama.. guvenilir arkadaslar ve bi rehberle karli işler gercektenAl sat yapip kâr yapmayi planlamiyorsaniz takibe gerek yok. Atiyorum ocak ayinda 300 dolar subat 200 mart 500 alip koyacaksiniz . Bir iki yil ici de iyi kâr yapar
Arsa ve tarla yada işyeri bence çok mantikliGayrimenkulde iyi para var ama.. guvenilir arkadaslar ve bi rehberle karli işler gercekten
Biz babamla ailemle yapiyoruz biraz zamanda alabiliyor ama yine karlı oluyorArsa ve tarla yada işyeri bence çok mantikli
Ama tanidik takip eden yok malesef
Bizde memleketten uzaktayiz
Nasil yapiyosunuzBiz babamla ailemle yapiyoruz biraz zamanda alabiliyor ama yine guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?