- Konu Sahibi pure hazel
-
Nasıl bir saksı o öylee :) altından mı :) çiçeğe hiç merakım yok benimBugün eşimin yemek kartı ile kahvaltıya gittik izinli evde eşim. Öğlen yemedik akşam da annem de yedik ama internetten saksı aldım 556tl ödedim tam bir sıçış oldu yanı çok gereksizdi içine canlı Kocaman Çiçek alacağım o da vardır 200 TL . Kredi kartım patladı artık batan balık yan bile gitmiyor ipin ucu kaçtı
Kocaman 50cm çapında taşNasıl bir saksı o öylee :) altından mı :) çiçeğe hiç merakım yok benim
Evet markette 35 40 arası. Kilosu 30du marketlerde yakın zamanda. Çok kısa sürede herşeye zam geldi aldığımız zammı anlayamıyoruz maalesefTereyag pazarda 30
Marketlerde 40a yakin
Evet matketten akıllıca liste yapıp alacaklarımı almalıyım yoksa çarçur olacak ya da seneye devretmeyecek multinetŞu yemek kartı çok iyi ya. Kullanan arkadaşlar var tüm ihtiyacını alıyorlar marketten
Ayakkabılara 9,89tl gizli zam geldi ben 339tl ye almıştım şimdi 349tlEvet markette 35 40 arası. Kilosu 30du marketlerde yakın zamanda. Çok kısa sürede herşeye zam geldi aldığımız zammı anlayamıyoruz maalesef
Ekmeğe zam yokAyakkabılara 9,89tl gizli zam geldi ben 339tl ye almıştım şimdi 349tl
Devretse iyiymiş. Annen filan yakındaysa onunla çık onada al birşeyler. kendine fazlaysa tutarEvet matketten akıllıca liste yapıp alacaklarımı almalıyım yoksa çarçur olacak ya da seneye devretmeyecek multinet
Para biriktirmek para harcamaktan daha zevkli inaninBen kıyafet ayakkabı alışverişini tamamladım artık. Eğer sizlerden gaza gelirsem ve öğrenirsem para tutmayı hiç bir şeye ihtiyacım yok bir sene aklıma her bir şey almak geldiğinde kenara 50 TL koyacağım ve bir sene sonra birikimime bakacağım . Hedefim bu yönde başarmak istiyorum artık
Bende gereksiz çok şey aldım kıyafet olarak. Dolabımda bir kez bile giymediğim çok şey var. Arada kardeşlerime veriyorum. Artık almayacağım ama. Özellikle ayakkabı delisiydim. Senelerce ayakkabı almasam yeri yani :)Ben kıyafet ayakkabı alışverişini tamamladım artık. Eğer sizlerden gaza gelirsem ve öğrenirsem para tutmayı hiç bir şeye ihtiyacım yok bir sene aklıma her bir şey almak geldiğinde kenara 50 TL koyacağım ve bir sene sonra birikimime bakacağım . Hedefim bu yönde başarmak istiyorum artık
Belki devreder diyor eşim. Ben de ı Zaman keyif çatayım mutfak batmasın dışarda yiyelim demeye başladım çok utanıyorum yazarken inanın alan var alamayan var aç açıkta olan var kapıda savaş var artık tasarruf etmek farz oldu . Gram altın biriktirmiştim 4gr . Ama komşuların düğün sünnet ve doğumu olunca onlara dağıttım kalmadı elde bir şey. Henüz anne değilim doğum fiyatları uçmuş sağlık sigortası için para biriktirmeye başlayacağım ve zaten kilo alacağım için ayakkabı kıyafet almamalıyım. Allahım inş bana hayırlı sağlıklı evlat ve hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin ve benim gibi düşünen herkese versin ve hayırlı Zaman'da versin inşallahDevretse iyiymiş. Annen filan yakındaysa onunla çık onada al birşeyler. kendine fazlaysa tutar
Mesai filan ek iş yapiyolar herhalde. İstanbul iszmir gibi büyuk sehirlerde yasanmazAsgari ücretli napıyor düşünmeden edemiyorum. Biz düşünüyoruz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?