Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende markete gittim bazı alacaklarımı aldım yerel bir marketten. Şok, bim gibi yerlerde bakliyatlar ithal. Bakliyatı almıyorum o yüzden. 34.35 lira harcadım çoğu abur cubur :) k.mercimek, şehriye, pirinç, reçel aldım. Yarında şok marketten alacaklarım var 5 6 kalem. Tereyağ çok pahalandı :( yarında evdeyim. Cumartesi nöbet var. Pazar günüde kvalide gelir.

Bugün eşimin yemek kartı ile kahvaltıya gittik izinli evde eşim. Öğlen yemedik akşam da annem de yedik ama internetten saksı aldım 556tl ödedim tam bir sıçış oldu yanı çok gereksizdi içine canlı Kocaman Çiçek alacağım o da vardır 200 TL . Kredi kartım patladı artık batan balık yan bile gitmiyor ipin ucu kaçtı
Nasıl bir saksı o öylee :) altından mı :) çiçeğe hiç merakım yok benim

Ben kıyafet ayakkabı alışverişini tamamladım artık. Eğer sizlerden gaza gelirsem ve öğrenirsem para tutmayı hiç bir şeye ihtiyacım yok bir sene aklıma her bir şey almak geldiğinde kenara 50 TL koyacağım ve bir sene sonra birikimime bakacağım . Hedefim bu yönde başarmak istiyorum artık

Ben kıyafet ayakkabı alışverişini tamamladım artık. Eğer sizlerden gaza gelirsem ve öğrenirsem para tutmayı hiç bir şeye ihtiyacım yok bir sene aklıma her bir şey almak geldiğinde kenara 50 TL koyacağım ve bir sene sonra birikimime bakacağım . Hedefim bu yönde başarmak istiyorum artık
Para biriktirmek para harcamaktan daha zevkli inanin:KK200:

Bende gereksiz çok şey aldım kıyafet olarak. Dolabımda bir kez bile giymediğim çok şey var. Arada kardeşlerime veriyorum. Artık almayacağım ama. Özellikle ayakkabı delisiydim. Senelerce ayakkabı almasam yeri yani :)

Devretse iyiymiş. Annen filan yakındaysa onunla çık onada al birşeyler. kendine fazlaysa tutar
Belki devreder diyor eşim. Ben de ı Zaman keyif çatayım mutfak batmasın dışarda yiyelim demeye başladım çok utanıyorum yazarken inanın alan var alamayan var aç açıkta olan var kapıda savaş var artık tasarruf etmek farz oldu . Gram altın biriktirmiştim 4gr . Ama komşuların düğün sünnet ve doğumu olunca onlara dağıttım kalmadı elde bir şey. Henüz anne değilim doğum fiyatları uçmuş sağlık sigortası için para biriktirmeye başlayacağım ve zaten kilo alacağım için ayakkabı kıyafet almamalıyım. Allahım inş bana hayırlı sağlıklı evlat ve hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin ve benim gibi düşünen herkese versin ve hayırlı Zaman'da versin inşallah

Back