Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memnun oldum gökçe bende 23 yaşındayım kuzum
Selam herkese
aleyküm selam hoş geldin nie kız bak yeni bi ortamdasın bence sıradanlıktan çıktın şuan
hoşbuldum napıyosunuz çay varmı çay :)
pekiiiiçayımız taze bitti yaparız amaa sanaa
olmaz mı hiçççççhoşbuldum napıyosunuz çay varmı çay :)
okuyormusun yoksa magdurmusun benım gibii
oooouw dumanı üstünde çok saollllolmaz mı hiççççç
evliyim ama okula devam ediyorum tatlımokuyormusun yoksa magdurmusun benım gibii
hoşbuldummm evet benimde sıradanlıktan çıkma yöntemim bu kk da takılmak
mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum takma kız... bende mezunken kazandım 2.girişimde :):)
afiyet olsun canımoooouw dumanı üstünde çok saollll
ilköğretim mat öğretmenliği cnm 2 ye gçtm :)ahahahah evettt magduruzzzz hangi bölümü kazandnnn
evliyim ama okula devam ediyorum tatlım
aynen aynen bende öyleyim
ilköğretim mat öğretmenliği cnm 2 ye gçtm :)
pekiiii
bende aöf 3.sınıf maliye okuyorum canım bencede oku bitir yabende aöf adalet okuyordum boşta kalmıyım dedim onuda dondurdum tekrar yenilicem ama sen ne okuyorsun
her yerde matematik çıkıyor karşıma en büyük derdim ooo hepp onun yüzünden kazanamıyorum hiç anlamıyorum çünküü
sedef kız eşinle nasıl tanıştın benim neden karşıma çıkmıyor teklif etmiyor biribende aöf 3.sınıf maliye okuyorum canım bencede oku bitir ya
saol canım çay bahane bu arada ben 25 yaşında evli çocuklu bi hatunum çalışmıyorum evde pineklemekle meşgulümgell gell türk kayfesii yapacammm sanaaa