Ne kadara taktiriyosunuz acaba bol şans bu aradaHerkese merhaba. 25 yaşında hayatının hiç bir zaman diliminde asla zayıflayamamış bir bayan olarak bugün bu konuyu balonu taktıracağım hastanenin bahçesinden açıyorum :)) Arkadaşlar malesef ben boğazımı tutamıyorum tüm cesaretimi toplayıp bugün taktırmaya karar verdim.. daha önce taktırmış olanlarda süreçte yardımcı olurlarsa çok sevinirim.. boy 164 kilo:90
Buraya her gün genel durumu güncelleyeceğim..
Şans diyeyin
Çok geçmiş olsun. Günden güne kolaylaşıyor diyorlar ama komplikasyonu çok oluyor bu tarz ameliyatların. Kilonuz da çok aşırı değil aslında boyunuz kaçİki üç günüm gerçekten çok zor geçti hiçte kolay değilmiş, hala yediklerimi çıkarıyorum, mide yanması ve ağrısı çekiyorum, uyurken zorlanıyorumaçlık hissetmedim aksine sanki sofradan tıka basa doyup kalkmış gibiyim. Ama tabi bu yememe ve içmemenin getirdiği halsizliğide yaşıyorum iğneler yaptırarak toparlanmaya çalışıyorum
Güncel kilo: 87,70
Bu arada ben 1 haftada 100 gram anca verdim verdigim kilo ilk 11 12 gunde.durakladim suan.diyetisyen 3 kilo daha vermen gerekiyor demisti 75 iken 3 haftada 10 gune kadar gidecegim ama kilo da durdu listenin de disina cikmiyorum.ama hareket sifir nerdeyse bendeÇok geçmiş olsun güzel kilo vermişsiniz benimde bugün 8. Günüm 90.5 ile başladım 85.5 şuan
Bende ilk üç dört gün çok kötüydüm sonraki 3 günümde rahat geçti ama dün gece galiba biraz fazla kaçırmışım dünden beri bulantı ve ağrım var
Bende hareket etmiyorum şuan bir kaç gün sonra başlayacağım inşallah yürüyüşe falan ama sizin ilk haftada 100 gram vermeniz tuhafıma gitti. Tuvalete çıkaracak çaylar için ödem tutmuş olabilir vücudunuz zaten şuan benimde verdiğim vücutta tutulan sudur bence.. yeşilçay, kiraz sapı ve kayısı çayı öneririm.. inşallah kısa sürede veririz hep birlikteBu arada ben 1 haftada 100 gram anca verdim verdigim kilo ilk 11 12 gunde.durakladim suan.diyetisyen 3 kilo daha vermen gerekiyor demisti 75 iken 3 haftada 10 gune kadar gidecegim ama kilo da durdu listenin de disina cikmiyorum.ama hareket sifir nerdeyse bende
Yo yanlis anlasildim ben ilk 12 gunde kilo verdim sonra durdu kilo vermem..bugun 21 gun son 10 gunde durdum.son 10 gunde 100 gram anca verdim demek istemistim.Bende hareket etmiyorum şuan bir kaç gün sonra başlayacağım inşallah yürüyüşe falan ama sizin ilk haftada 100 gram vermeniz tuhafıma gitti. Tuvalete çıkaracak çaylar için ödem tutmuş olabilir vücudunuz zaten şuan benimde verdiğim vücutta tutulan sudur bence.. yeşilçay, kiraz sapı ve kayısı çayı öneririm.. inşallah kısa sürede veririz hep birlikte
Aslinda balon ciktiktan sonraki sureci de merak ediyorum.su orucunu duydum ama nasil bilmiyorum canim.balon ciktiktan sonra eger guzel kilo verirsek kiloyu korumak adina bu tarz seyler yapabiliriz.is yerinde iki arkadas aralikli oruca basladilar bi ilac da aldilar ama zayiflamak adina da zaten denemedigim sey kalmadi gibi.su orucu nasilHa şimdi anladım pardon
Çok normal aslında canım hatta iyi birşey de denilebilir. Birden kilo vermekte çok kötü sarkma yapabilir.. zaten senin öyle abartılacak kadar bir kilonda yok.. Bu arada su orucunu araştırdın mı hiç? Ben yapacağım galiba
Benimde durdu canımBugun 1 ayim bitti 6.5 kilo verdim ilk 10 gunde sonrasi durdu.halen durmus vaziyette.diyete yuzde 90 sadik kaldigim halde