- 5 Ağustos 2019
- 653
- 1.137
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.721
Selamlar
2-3 gündür 1 er TL attım
2-3 gündür 1 er TL attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi çok güzel birikmiş o zamanTatile gideceğiz :) tatil bizim için hop hadi gidelim değil. Maddi anlamda zorlanıyoruz peşin gideceğimiz zaman. En iyisimi kumbara yapalım içindekiyle gidelim dedik şimdi bir tatil paramız birikti sayılır.
Sağlıcakla gelsin inşallahBen bebeğimiz için biriktiriyorum , onun bereketi olsun
Evet ya her geçen gün değer kaybediyor paramız Allah bereketini içinden versinBiz bebeğimiz icin biriktiriyoruz Sonbahar1988
Cikanlrla banka hesabindan altin aliriz diyordum altinin grami 276 oldu. Yilbasina kadar daha da artar. Kumbaradaki para kus oldu resmen
Aminn sağolunSağlıcakla gelsin inşallah
Bu ara atamıyorum ama umutluyum okullar açılınca elime daha çok bozukluk geçicek gündem berbat herkese bi kal geldiNasılsıniz kizlar
Kumbaralar ne alemde bugün
Pazara gidicem bugun bakalim donuste ne kalacak kumbaraya
Hosgeldin aramizaBende kumbara aldım sizlere katıldım:)
Hoşbuldumm bu ara pek atamıyorum ama pes etmek yok. Önceden uzun süre kumbaraya para atmayınca aman zaten birikmiyor deyip bozdum hep ama şimdi bozmuyorum şimdi değilse 1 hafta değilse 10 gün mutlaka atıyorum çünkü. Az bile olsa şimdi o biriken para yeri gelince çok kıymetli oluyorhoş geldin bu arda ben de
burda başladım birikime bakalım 2020 ye kadar ne toplayacağım yazarız hep birlikte dediğin gibi damlaya damlaya göl olur inşallah