• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Kumbaraya Ne Kadar Attın?

Selam kızlar. Bende aranıza katılmaya karar verdim. Aslında daha önce de bi kumbara yapmıştım mart ayında başlayıp ağustos ayında patlattım :KK70: 400 tl çıkmıştı içinden, tatilde hunharca harcadım :KK70: Şimdi tekrar bi kumbara yaptım, hamileyim bebeğimin doğumuna kadar biriktirmeyi düşünüyorum doğum zamanı herhangi bi ihtiyaç olursa açarım olmazsa da yaza kadar devam ederim diye düşündüm :) 1 hafta oldu biriktirmeye başlayalı, 65 tl attım kenara. İnşallah artarak devam eder :))
Hayırlı olsun canım bence çok iyi düşünmüşsün

Selam kızlar. Bende aranıza katılmaya karar verdim. Aslında daha önce de bi kumbara yapmıştım mart ayında başlayıp ağustos ayında patlattım :KK70: 400 tl çıkmıştı içinden, tatilde hunharca harcadım :KK70: Şimdi tekrar bi kumbara yaptım, hamileyim bebeğimin doğumuna kadar biriktirmeyi düşünüyorum doğum zamanı herhangi bi ihtiyaç olursa açarım olmazsa da yaza kadar devam ederim diye düşündüm :) 1 hafta oldu biriktirmeye başlayalı, 65 tl attım kenara. İnşallah artarak devam eder :))

Hos geldiniz birikimleriniz bereketli olsun 🧿
Kumbaraya attıkça buraya yazıyoruz teşvik oluyor :)
Bizim kumbaralarımız açılmıyor yılbaşında açacağız inşallah 😊

Hos geldiniz birikimleriniz bereketli olsun 🧿
Kumbaraya attıkça buraya yazıyoruz teşvik oluyor :)
Bizim kumbaralarımız açılmıyor yılbaşında açacağız inşallah 😊
Doğumum yılbaşına denk geliyor inşallah :)) Bereketli olsun birikimlerimiz inşallah :) Bu sabah da 1,25 attım kumbaraya erken başladım bugün :D

Foto paylaşayım Teşvik olsun size de 😊

Eklentiler

• 4F2A9D9C-FF0C-441B-BF11-214D766DDF44.jpeg
    4F2A9D9C-FF0C-441B-BF11-214D766DDF44.jpeg
    128,2 KB · Görüntüleme: 29
Back