- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Dolarsa bizde erken açarız kumbaraları bakarız duruma göreEvet dolabilir yıl basından önce, biz eşimle aynı büyüklükte kumbarayı 3 ayda doldurduk. Gerçi şimdi tek başıma yaptım kumbarayı. Duruma göre bakariz
Hadi bakalım bereketli olsunDolarsa bizde erken açarız kumbaraları bakarız duruma göre
AminnHadi bakalım bereketli olsun
Hoşgeldiniz...Kizlar Merhabalar bende geldim aranıza insAllah yarından itibaren basliycam hatta kendi kumbarami kendim hazırlamayı dusunuyorum
Hoş geldiniz. Nasıl yapacaksınız kumbarayıKizlar Merhabalar bende geldim aranıza insAllah yarından itibaren basliycam hatta kendi kumbarami kendim hazırlamayı dusunuyorum
Hosbuldum canım :)Hoşgeldiniz...
HoşgeldinizKizlar Merhabalar bende geldim aranıza insAllah yarından itibaren basliycam hatta kendi kumbarami kendim hazırlamayı dusunuyorum
Hosbuldum canımHoş geldiniz. Nasıl yapacaksınız kumbarayı
Teşekkür ederim kuzum inşAllah hepimziimHoşgeldinizBirikimleriniz hayırlı ve daim olsun
Bende meraklıyım öyle şeylere ama benim için esas olan açılmaması kumbaranınHosbuldum canımnetten baktim da yine bakcam susleme yaomislar çok video var kavanoza suslemisler örgü cuzdanda yaomislar aslında öyle biseyde olabilir istersen burayada atabilirim video
Haha değil mi :)) ama örgü cuzdan çok tatlıBende meraklıyım öyle şeylere ama benim için esas olan açılmaması kumbaranınyoksa harcanıyor açılırsa. Atarsanız sevinirim ,akşam izlerim
Canım bence bakkallar bu konuda çok iyi niyetli :))Kızlar para biriktirmesi güzel de bütünlemesi sıkıntı. En azından benim için. Çünkü yıllar önce bir gün lise zamanlarımda arkadaşlarımla bir markete uğradık. Çikolata aldım ama elimde çok bozuk vardı onu vereyim dedim. 5 kuruş, 10 kuruş falan ama kasiyer benimle kasada dalga geçince utandım.Arkamda müşteriler de vardı. O gün bugün kasada bozuk para verince bir tuhaf oluyorum. Şimdi bozukları nasıl bütünletecem ?
Sorma canım ya hem arkadaşlarıma hem de diğer müşterilere rezil olmuştum.Canım bence bakkallar bu konuda çok iyi niyetli :))
Oda ne varmış ki dalga gecmis millet bozuk para arar bu da bi değişikmis
Ne kadar saçma bir tepki vermiş kasiyer,var öyle hadsizler, marketler genelde almak için can atar ama. Benim çalıştığım kurumda çay ocağındakiler alıyor onlara bütünletiyorum, olaki almazlarsa kurumda vezne var zaten giderim onlar bütünler. Sizde büyük marketlere verebilirsiniz bim , şok ,a101 vs. Adım başı var zaten hepsinden maşallahKızlar para biriktirmesi güzel de bütünlemesi sıkıntı. En azından benim için. Çünkü yıllar önce bir gün lise zamanlarımda arkadaşlarımla bir markete uğradık. Çikolata aldım ama elimde çok bozuk vardı onu vereyim dedim. 5 kuruş, 10 kuruş falan ama kasiyer benimle kasada dalga geçince utandım.Arkamda müşteriler de vardı. O gün bugün kasada bozuk para verince bir tuhaf oluyorum. Şimdi bozukları nasıl bütünletecem ?
TeşekkürlerBakıp bulayim atayım canım
Utana sıkıla gidicem bütünletmeye maalesefNe kadar saçma bir tepki vermiş kasiyer,var öyle hadsizler, marketler genelde almak için can atar ama. Benim çalıştığım kurumda çay ocağındakiler alıyor onlara bütünletiyorum, olaki almazlarsa kurumda vezne var zaten giderim onlar bütünler. Sizde büyük marketlere verebilirsiniz bim , şok ,a101 vs. Adım başı var zaten hepsinden maşallah
Utanmaniza gerek yok ,bedava para vermiyorlar size ve onların işine yarayacak bir şey emin olun. Şöyle yapın her zaman gittiğimiz bir markette bir seyler alip ödeme yaparken kasiyere sorun" bozuk paralarim var rica etsem ,yarin getirsem onları bütünleyebilir misiniz "diye. Hem sormadan yük etmezsiniz yanınızda hem de kasiyere emri vaki olmaz.Utana sıkıla gidicem bütünletmeye maalesef