- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Teşekkürler fasulyeyi akşamdan yaptım pilav vardı. Bir çorba salata kaldı. :)Afiyet olsun . Ben oruç tutmadım bugün, eşim tuttu, ne yapsam bilemedim
Aynen çok iyi yapmışsınız önceden bir kısmını hazırlayarak.Çalışınca önceden ayarlamak lazım ben dünden nohutlarımı haşladım, Çorbamı da akşam yaptım pilavımı yapacam etlerimi düdüklüde hemen pişirecem
Mercimek çorbası
Bulgur pilavı
Nohut haşlamıştım vardı dolapta etli nohut
Salata
Kumbarada iyi gidiyoruz sanki
Hepimizin ki aynı zamanda dolarsa açarız belki duruma bağlı. Aynı anda açıp yeniden 0 dan başlarız birikime o da olabilir.Umay- sayfa 1 de kumbara fotosu paylaşmış benimde resimden gördüğüm kadarıyla birazcık cık diyorum büyük
hepsi dolarsa açmadan ek kumbaraya geçeriz.
Tabi daha güzel olur alışkanlık haline de gelir hemHepimizin ki aynı zamanda dolarsa açarız belki duruma bağlı. Aynı anda açıp yeniden 0 dan başlarız birikime o da olabilir.
Aynen keşke daha önceden alsaymışım açılmayan kumbara kimbilir ne kadar birikirdiTabi daha güzel olur alışkanlık haline de gelir hem
Evet dolabilir yıl basından önce, biz eşimle aynı büyüklükte kumbarayı 3 ayda doldurduk. Gerçi şimdi tek başıma yaptım kumbarayı. Duruma göre bakarizBana da uyar da
yıl sonundan önce dolar bence kumbaralar
Aynen büyük kumbara iyi oluyor merakla bekliyorum bakalım.kumbaram uygulamasına aklıma gelenleri ekledim şimdi de günlük ekleme yapıyorum 34tl olmuş
Evet birlikte daha iyi oluyor, arada yazarsak birbirimize hatırlatmış oluruzOlsun her şey de bir hayır vardır
Ve geç değil ki
hem beraber biriktirmiş oldu böylesi daha güzel oldu
Aynen öyle inşallah devamlı olur.Olsun her şey de bir hayır vardır
Ve geç değil ki
hem beraber biriktirmiş oldu böylesi daha güzel oldu