- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
-
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.121
Çok teşekkür ederim canım benimMaaşallah, hayırlı olsun canım
Büyük paralarla döviz alıp küçük paraları kumbaraya atabilirsin meselaKızlar 5.10tl attım bir 50tlm var sizce dolar alıpta mı atayım kumbaraya direk mi atayım ne dersiniz bilemedim
Teşekkürler 50ile malum 10dolar bile alınmıyo ya sinir ediyorBüyük paralarla döviz alıp küçük paraları kumbaraya atabilirsin mesela
Sende 50 lira var bende 48 liraTeşekkürler 50ile malum 10dolar bile alınmıyo ya sinir ediyor
Koooş hemen nimet ablayaOğlumu gezdirirken üzerime kuş pisledi bu bir işaret kızlar
Bencede şu ara biraz düşebilir gibi geliyor tlde tutabilirsiniz yada gelecek ayla birleştirip gram alın :)Sende 50 lira var bende 48 liraBozukları tümlettim anca bu kadar çıktı 3 haftada. Ayın sonunda bir 60 65 olsa alıcam
Temmuz ayında da dövizin durumuna göre sadece tl birikimi yapmak istiyorum. Hedefimde 500tl de varmış unutmuşum ben onu.
10 TL daha biriktirip 10 dolar alabilirsinKızlar 5.10tl attım bir 50tlm var sizce dolar alıpta mı atayım kumbaraya direk mi atayım ne dersiniz bilemedim
Günaydın...Günaydınn kızlarrr
Çok teşekkür ederim güzel gidiyor çok şükür. Mide bulantılarımda başlamadı henüz.Günaydın...
Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik.
Çok sevindim inşallah hiç olmaz su gibi bir hamilelik geçirirsiniz.Çok teşekkür ederim güzel gidiyor çok şükür. Mide bulantılarımda başlamadı henüz.
Amin çok sağolun. Evet 14 aylık bir kızım var. Beraber büyürler arkadaş gibi :)Çok sevindim inşallah hiç olmaz su gibi bir hamilelik geçirirsiniz.
Kızınız vardı dimi çok şanslı beraber büyüyeceği arkadaş gibi kardeşi olacak.
Kumbaraya 2 tl daha girdi ona isaretmisKoooş hemen nimet ablaya
Büyük paralar için foseptik çukuruna mı düşmemiz lazımKumbaraya 2 tl daha girdi ona isaretmis
Yok aman istemez parası BatsınBüyük paralar için foseptik çukuruna mı düşmemiz lazım
Vallahi sabah bakıyorumGünaydın herkese
Bugün kumbaraya 8 lira attım
Bu millet nerede ya. Bir kere selam verip gidiyorsunuz bir daha gelmiyorsunuz topiğeÜç beş kişi kaldık burda