- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
-
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.081
Yarın direk 5lik at miktar çogalsınBugün gene 3.5 attım. Her gün her gün aynı miktar çıkıyor
Kumbara uygulaması varmış eğer önce attıklarınızı hatırlıyorsanız ya da sayfaları gezinerek hesaplayın isterseniz uygulamadan günlük takip edilebiliniyormuşKumbaramda ne kadar var çok merak ediyorum
Hesap açtırmayı mı altın nasıl aldığımızı mı soruyorsunuz ?Hepinizin birikimleri bereketli olsun :) kizlar bu Altin hesabi nasil oluyor bilenler bir aciklar mi actirmayi dusunuyorum:)
Hesap actirmayi:) ucret odeniyor mu actirmaya yada Altin alinca kesinti oluyor mu :) tesekkurler cevaptiniz icinHesap açtırmayı mı altın nasıl aldığımızı mı soruyorsunuz ?
A bakayım bi nasilmisKumbara uygulaması varmış eğer önce attıklarınızı hatırlıyorsanız ya da sayfaları gezinerek hesaplayın isterseniz uygulamadan günlük takip edilebiliniyormuş
Ben hesap açtırırken herhangi bir ücret ödemedim önce normal hesap açıyorlar sonra altın açıyorlar tek hesap oluyor Altınıda bankanın mobil uygulamasından kendim alıyorum. Kesinti olmadı hiçHesap actirmayi:) ucret odeniyor mu actirmaya yada Altin alinca kesinti oluyor mu :) tesekkurler cevaptiniz icin
Anladim tesekkur ederim cevapladiginiz icinBen hesap açtırırken herhangi bir ücret ödemedim önce normal hesap açıyorlar sonra altın açıyorlar tek hesap oluyor Altınıda bankanın mobil uygulamasından kendim alıyorum. Kesinti olmadı hiç
Aslında uygulama çok güzel ama heyecanı kalmaz kumbaranındaKumbara uygulaması varmış eğer önce attıklarınızı hatırlıyorsanız ya da sayfaları gezinerek hesaplayın isterseniz uygulamadan günlük takip edilebiliniyormuş
Hayırlı bereketli olsun hoşgeldiniz7tl ile başladım kumbaraya