- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 50
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.101
Teşekkür ederim,Hayırlı bereketli olsun hoşgeldiniz
Hepimize bereketli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim,Hayırlı bereketli olsun hoşgeldiniz
Bereketli olsun7tl ile başladım kumbaraya
Günaydın...
kızlar altınıda attım kumbaraya
Oh oh birikimler hayırlı olsun bugün uctu gitti fiyatlar ben bekledikçe yükseliyorGünaydın...
kızlar altınıda attım kumbaraya
Bereketli olsun
Ooo Sarı kız en sevdiğim Bereketli olsun
çok teşekkür ederim hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallahGünaydın kızlar altın aldı başını yürüsü
Oh oh birikimler hayırlı olsun bugün uctu gitti fiyatlar ben bekledikçe yükseliyor
Teşekkür ederim bu aralar kumbara ile hiç alakam yok hiçbir şekilde atamadım bayramdan sonra. Dün hamile olduğumu öğrendim
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla gelsin bebişTeşekkür ederim bu aralar kumbara ile hiç alakam yok hiçbir şekilde atamadım bayramdan sonra. Dün hamile olduğumu öğrendim
Çok teşekkür ederim canım sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişiniHayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla gelsin bebiş
oyyy cok sevindim sağlıkla mutlulukla gelsin bebişiniz.Teşekkür ederim bu aralar kumbara ile hiç alakam yok hiçbir şekilde atamadım bayramdan sonra. Dün hamile olduğumu öğrendim
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederimoyyy cok sevindim sağlıkla mutlulukla gelsin bebişiniz.
Hayırlı uğurlu olsun, sizi göremeyince merak etmiştik güzel haberle geldiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahTeşekkür ederim bu aralar kumbara ile hiç alakam yok hiçbir şekilde atamadım bayramdan sonra. Dün hamile olduğumu öğrendim
Teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun güzel yürekli arkadaşlarımHayırlı uğurlu olsun, sizi göremeyince merak etmiştik güzel haberle geldiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin canım benim inşallah. Topiğimi özlemişimHayırlı olsun hanımlar bebişleriniz sağlıkla doğar inşallah :)
Maaşallah, hayırlı olsun canımTeşekkür ederim bu aralar kumbara ile hiç alakam yok hiçbir şekilde atamadım bayramdan sonra. Dün hamile olduğumu öğrendim