- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
-
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.141
Yok canım onu demek istemedim. Ben de birikim yapmak istiyorum diye mesaj atmış arkadaşlar ama bir daha uğramamışlar topiğe. Bildirim yapmamışlar. Tek mesajda kalmış yani. Onu demek istemiştimVallahi sabah bakıyorum
öğle arası bakıyorum yada akşam mesai bitimi
dairede elime tel alsam iş çıkıyor yada vatandaş geliyor
vakit oldukça girmeye çalışıyorum.
Çok teşekkür ederimYok canım onu demek istemedim. Ben de birikim yapmak istiyorum diye mesaj atmış arkadaşlar ama bir daha uğramamışlar topiğe. Bildirim yapmamışlar. Tek mesajda kalmış yani. Onu demek istemiştim
Bu arada kolay gelsin
Topiğe başlayanlar hamile olduğunu öğreniyor.. kendimden şüphe etmeye başladım kızlarrrrO arkadaslardan biride benim sanirimHamis oldugumu ogrendim birkac gundur onunla ugrasiyorum: ) ama artik devamli gelirim cunku bebisim icin biriktirmeye basliycam:)
Hayırlı olsun sağlıkcajla kucağına alırsın inşallah bebeğini kucağınaO arkadaslardan biride benim sanirimHamis oldugumu ogrendim birkac gundur onunla ugrasiyorum: ) ama artik devamli gelirim cunku bebisim icin biriktirmeye basliycam:)
O arkadaslardan biride benim sanirimHamis oldugumu ogrendim birkac gundur onunla ugrasiyorum: ) ama artik devamli gelirim cunku bebisim icin biriktirmeye basliycam:)
Çok yaşayın valla çok güldüm.Topiğe başlayanlar hamile olduğunu öğreniyor.. kendimden şüphe etmeye başladım kızlarrrr
Çok teşekkür ederim
Çok haklısınız katılım olmayınca kimse attığını yazmayınca teşvikte olmuyor ben bir etiketliyim gelmeyenleri belki unutmuşlardır buraları
Hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla mutlulukla gelsinO arkadaslardan biride benim sanirimHamis oldugumu ogrendim birkac gundur onunla ugrasiyorum: ) ama artik devamli gelirim cunku bebisim icin biriktirmeye basliycam:)
ben birikime devam ediyorum epey yazamadım forma ama telaşlarım var.Haftasonu tüp bebek transferim var dua edin :)memurhanim Ceteris paribus Selenofil nery83 10nazen
arkadaşlar birikimleriniz nasıl gidiyor.Biz hala birikime devam ediyoruz sayfamıza bekliyoruz
Henüz çocuğum yok ama korkmaya başladım akşama test alayım diyorumÇok yaşayın valla çok güldüm.
Var mı çocuğunuz.
Henüz çocuğum yok ama korkmaya başladım akşama test alayım diyorum
Oyy inşallah hayırlısı ile hamile kalırsınızben birikime devam ediyorum epey yazamadım forma ama telaşlarım var.Haftasonu tüp bebek transferim var dua edin :)
Hiç belli olmaz bebek varsa bende terk ediyorum buraları
valla öyle oldu burda dimi hep bebek haberleri okuduk.
Benimde bir kızım var 3 buçuk yaşında 2. yi daha düşünmüyorum.
Heral de ben hamile değilimdir.