- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
-
- Konu Sahibi sukufenazz
2,5 ve 3 tl arasında değişiyor yerinr gore.Fiyatlar ucuzlamaya başladı, yaz geldi artık bir zahmet ucuzlasın, markettede düşmüş fiyatlar iyi geldi . Yalniz ramazan pidesini ne kadara alıyorsunuz ?
Ayyy Her kuruşu değerlendirmen güzel ama öte yandan ... ayıklamak acaip zor olacak harbiden ...Merhaba hanımlar eski kumbaramı acmıstım ordan kalan 30tlmi direk kumbaraya attım bugunde 7tl attım kumbarama
Yalnız 5kurusları bile atıyorum ayıklaması ölüm olacak
Hiç haberim yok hep eşim alıyor daFiyatlar ucuzlamaya başladı, yaz geldi artık bir zahmet ucuzlasın, markettede düşmüş fiyatlar iyi geldi . Yalniz ramazan pidesini ne kadara alıyorsunuz ?
Ben 4tl verdim de aldığım marketin fiyatlari genel olarak pahali da evimin hemen altinda diye alip geçeyim dedim ,bana pahali geldi de ondan sordum2,5 ve 3 tl arasında değişiyor yerinr gore.
5 kuruşları ayırmak saymak zor oluyor aynen,ben genelde 1 tl atıyorum,Ayyy Her kuruşu değerlendirmen güzel ama öte yandan ... ayıklamak acaip zor olacak harbiden ...
Ben sadece kağıt atıyorum kumbaram dayanıksız diye
Ama Demir olsa 5 kuruş atmazdım
Bereketli olsun , maşallah kimse boş geçmiyor hergun atılıyor sankiİyi geceler
Dün 12 bugün 10 lira attık kumbaraya. Bereketli olsun
Aynı anda yazmışızGünaydın bugün moralim çok bozuk dişim çok ağrıyor sabaha kadar uyuyamadım
Sağol cnm dişim çürük bayağı ağrı yapıyor salı gününe randevu aldım dişçiye gitcem o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorumAynı anda yazmışızGeçmiş olsun ,20lik falan mi
Diş ağrısı da çok zor olur, oruç da tutuyorsunuz sanırım, ağrı kesici falan alın diyecektim ama ,şuan çok bir öneride bulunamiyorumSağol cnm dişim çürük bayağı ağrı yapıyor salı gününe randevu aldım dişçiye gitcem o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum
Şuan hastayım tutamıyorum. İlaç kullanmakla aram yok pek. Tuzlu gargara yapıyorum. Salı gününü beklicem mecbur.Diş ağrısı da çok zor olur, oruç da tutuyorsunuz sanırım, ağrı kesici falan alın diyecektim ama ,şuan çok bir öneride bulunamiyorum
Bende pek kullanmam ilaç da ağrı kesici bir miktar rahatlatıyor yine de ,çok dayanılmaz olursa aklınızda bulunsunŞuan hastayım tutamıyorum. İlaç kullanmakla aram yok pek. Tuzlu gargara yapıyorum. Salı gününü beklicem mecbur.
Mecbur kalırsam içerim biraz daha dayanmaya çalışacağımBende pek kullanmam ilaç da ağrı kesici bir miktar rahatlatıyor yine de ,çok dayanılmaz olursa aklınızda bulunsun
Günaydın çok geçmiş olsunGünaydın bugün moralim çok bozuk dişim çok ağrıyor sabaha kadar uyuyamadım
Çok teşekkür ederimGünaydın çok geçmiş olsun
Siz zaten bozuk para atmıyorsunuz o yüzden hergun atmasanız da hedefinize ulaşırsınız. Çalışıyor musunuz ?Günaydın
Bugün de para atmadım ama sorun değil
İki kere 20 bi tane 10 atmıştım en son
Günde bir TL den 50 gün eder :)