- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- Konu Sahibi sukufenazz
Evet maşallah çok güzel bir topik oldu burasıBereketli olsun , maşallah kimse boş geçmiyor hergun atılıyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet maşallah çok güzel bir topik oldu burasıBereketli olsun , maşallah kimse boş geçmiyor hergun atılıyor sanki
Geçmiş olsun Diş ağrısı fena Bir parol içsen mi acaba. En azından 6 saat rahat ederdinGünaydın bugün moralim çok bozuk dişim çok ağrıyor sabaha kadar uyuyamadım
Çok teşekkür ederim ilaç içmeyi sevmiyorum daha doğrusu ilaç kullanmamaya çalışıyorum doğal yollarla geçirmeyi çalışıyorum ama dayanamazsam mecbur içerim salı günü dişçi ye gidicem.Geçmiş olsun Diş ağrısı fena Bir parol içsen mi acaba. En azından 6 saat rahat ederdin
Bende haftaya ne atsam kar artık,9 gün tatilde atamayacağım2 lira attım kumbaraya bakalım eşim ne atacak akşam
Bayramda tatile gidiyoruz. O ara bir şey atamayız kumbaraya. Şimdi ne atarsak kâr
EvetSiz zaten bozuk para atmıyorsunuz o yüzden hergun atmasanız da hedefinize ulaşırsınız. Çalışıyor musunuz ?
Ama böyle sayınca insanın merakı kalmıyor yaKumbaram ağırlaşmaya başladı kızlar, 122 tl olmuş ama daha ya
Açılmayan kumbara benim ,uygulama var hergun attığımı yazıyorum, böyle daha zevkli geliyor bana ,3 aylık yapmıştım bundan önce, o zaman beklerken çok merak ettim, sıkıldımAma böyle sayınca insanın merakı kalmıyor ya
Tatilde bende atamayacağım, bu hafta ne atsam kâr10 lira attım bugün kumbaraya
Döviz de atsam keşke bayram tatiline gitmeden. Yoksa içim rahat etmeyecek
Gereksiz şeylere harcama yapılır illa tatilde. Onun yerine kumbaraya atsak daha iyi