- 18 Temmuz 2008
- 697
- 2.186
- 44
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Günaydın
Valla şimdiye kadar hiç 15binlik acil harcamamız olmadı
Bir de iki kişilik aileydik şimdiye kadar o yüzdendir belki
Bankada acil durum parası tutuyoruz. İlk başta 5bindi. Sonra 3bine kadar indi. uzun zamandır 3bin lirayı nakitte tutuyoruz. İhtiyaç olunca kullanıyoruz sonra tekrar yerine koyuyoruz
Bir de taksitli alışveriş yapmamak çok güzel bir şey. Düzenli ödeyecek borcum olunca mutsuz hissediyorum kendimi
Umarım hedeflerine ulaşabilirsinMutlaka etkilidir 2 çocuklu aileyiz ama biz çocuksuz ikende kartsız değildik: )))
Çocukların okul parasını hemen çıkartııp nakit ödediğimi düşünemiyorum: ))) Ne zenginlik ve ne rahatlıktır, düşünmesi bile ferahlatıyor beni.
Ben de bir tane kart bırakma hedefindeyim. Eşimin 3 kartı vardı, geçen ay birini kapattık. Hedefim diğer 2 kartı da kapatmak yıl sonuna kadar ve yüklü harcamalar dışında kart kullanmamak.
Tabii kartları birikimimden kısmadan kapatma niyetindeyim : )
Bereketli olsun ,yıl sonu gelmeden dolacak sanki kumbaralar ,iyi gidiyoruzBugün 5 lira 15 kuruş attım kumbaraya
Dün bende öyle dedim eşime bu kumbara yetmeyecek dedim yarısı dolduBereketli olsun ,yıl sonu gelmeden dolacak sanki kumbaralar ,iyi gidiyoruz
Dolsun dolsun benimde ağırlaşmaya başladı kumbaram, 110 tl oldu ama dahaDün bende öyle dedim eşime bu kumbara yetmeyecek dedim yarısı doldu
Ben hiç bilmiyorum tamamen sürpriz olacakDolsun dolsun benimde ağırlaşmaya başladı kumbaram, 110 tl oldu ama daha
Açmadığım için sabrediyorum zaten, bir de ne kadar çıkacak diye merak edip sabretmesem olurBen hiç bilmiyorum tamamen sürpriz olacakMerak da ediyorum aslında bu sayede sabretmeyi de öğreniyorum
Normalde çok sabırsız ve meraklıyımdır ama bu kumbara işi beni fena sardı sabrı öğretti.Açmadığım için sabrediyorum zaten, bir de ne kadar çıkacak diye merak edip sabretmesem olurzaten bu bile sabır gerektiriyor benim için
Bende elime geçen parayı atıyorum ayıklaması zor olacak ama yapacak birşey yok birikim olsun yeterMerhaba hanımlar eski kumbaramı acmıstım ordan kalan 30tlmi direk kumbaraya attım bugunde 7tl attım kumbarama
Yalnız 5kurusları bile atıyorum ayıklaması ölüm olacak
Fiyatlar ucuzlamaya başladı, yaz geldi artık bir zahmet ucuzlasın, markettede düşmüş fiyatlar iyi geldi . Yalniz ramazan pidesini ne kadara alıyorsunuz ?Bugün pazara gittim bayağı uygundu çok fazla harcama yapmadım param da arttı. 27 tl 25 kuruş attım kumbaraya