- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.601
- Konu Sahibi sukufenazz
yaşasın aybaşıBereketli olsun bende ayın 15inde maaş günü şerefine 20Tl atmıştım ,haziran 15 i beklerim artık bir dahaki 20lik için
Nerde çalışıyorsunuz
Sizde kamudasınız galiba
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşasın aybaşıBereketli olsun bende ayın 15inde maaş günü şerefine 20Tl atmıştım ,haziran 15 i beklerim artık bir dahaki 20lik için
Aynen yasasın ay başı kamudayım aynenyaşasın aybaşı
Nerde çalışıyorsunuz
Sizde kamudasınız galiba
Ne atsak kar kumbaraya 1, 2 aya vergi dilimine gireriz maaşlarda kesinti olur.Aynen yasasın ay başı kamudayım aynen
Aynen öyle, artan oranlı olmasa keşke gelir vergisi,zaten yeterince vergi ödüyoruzNe atsak kar kumbaraya 1, 2 aya vergi dilimine gireriz maaşlarda kesinti olur.
ben mayıs ayında girdim vergiyeAynen öyle, artan oranlı olmasa keşke gelir vergisi,zaten yeterince vergi ödüyoruz
Öyle valla haklısınız.Aynen öyle, artan oranlı olmasa keşke gelir vergisi,zaten yeterince vergi ödüyoruz
Mayis ayında vergiye girdiyseniz maaşınız baya iyi olmalı, bizim kurumda daha giren olmadıben mayıs ayında girdim vergiye
Erken girmişsiniz siz eğer bizde müdürler girdiyse bilmiyorum ama memur yada şeflerden giren yokben mayıs ayında girdim vergiye
Şef ve müdür maliyede çalışıyoruz sankiErken girmişsiniz siz eğer bizde müdürler girdiyse bilmiyorum ama memur yada şeflerden giren yok
yok maliye değil ama baya şef var bizde çok gereksiz bir şekildeŞef ve müdür maliyede çalışıyoruz sanki
Şefler her yerde meşhur, bir de eski yeni memur ayrımı. Çok zor şartlarda girmiş onlarda güya. A grubundaki süreçten geçmiş insanlarla kendilerini kıyaslayabiliyorlar. Emeklilik şartları iyileşse de gitseleryok maliye değil ama baya şef var bizde çok gereksiz bir şekilde
Ay bizde de var o eski yeni memur muhabbeti.Şefler her yerde meşhur, bir de eski yeni memur ayrımı. Çok zor şartlarda girmiş onlarda güya. A grubundaki süreçten geçmiş insanlarla kendilerini kıyaslayabiliyorlar. Emeklilik şartları iyileşse de gitseler
Şeflik önceden sınavla oluyormuş bizde ,sonra kaldırılmış şimdi servis koordinatörü olarak geçiyor ,sınavsız oluyor ,idare kimi uygun görürse artık, kıdeme bakarak yapıyorlar. Çekilecek dert değil hayatta istemem zaten maddi getirisi de yokAy bizde de var o eski yeni memur muhabbeti.
İnanın gitmezler onlar anca 65 de yaş haddinden olurlar.
Allahtan bizim kurum da yeni dönem de şeflik, şube müdürlüğü gibi sınavı açılakmış da inş. kadroları gençleştiririz.
Ben kendim kremin dış karton kutusundan salladımkızlar kumbaralarınızı evde kendiniz mi yaptınız yoksa hazır mi aldınız :) metal açılmayan kutu sordum 9 lira dediler fiyatını
Hergün atmak durumunda değiliz zaten ,elime ne geçerse atıyorum bende. 200 e kıyamam siz de kıymayın benceİyi akşamlar
Kumbaraya para vermedim ama özellikle değil zaten kağıt atıcam anca dolar.10-20 atıyorum genelde
5 atmama kararım var şimdilik
Bugün atmadım
Sanırım atmayacağım
Çünkü geçen 20 atmıştım
10 ve 20 ler dengeliyor
Zaten çantamda sadece Demirler ve 5 TL ler var
İstesem de atamam
Kutu dayanıklı olmadığından Demir atmıyorum
Bir de 200 bütünüm var en sevdiğim ama o kalsın tabi ....
Hergün atmak durumunda değiliz zaten ,elime ne geçerse atıyorum bende. 200 e kıyamam siz de kıymayın bence
Günaydın Bereketli olsun birikimleriniz ekliyorum listeye.günaydın kızlar epeydir yazamadım.Benimde Hedefim 500 TL. bugün 2 tl ile başlıyorum inş