- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Canım bişey sorabilir miyim Kuyumcuya gidip dolar mi alcam diyorsunuzGünaydınlar
Topiği canlandırayım hemen
Dün eşim 10 dolar verdi kumbara için. Ama kumbaram yanımda değil eve gidince atıcam
Bende biriktiriyorum çok bişiy yok ama akmasada damliyorMerhabalaarrr hanımlarrrSelamün Aleyküm. Öncelikle birikimleriniz hayırlı olsun buradaki amacımız birikim yaparak kumbaraya para atarak birbirimize gaz vermek. Biriktikçe daha çok meraklanıyor insan. Öncelikle kendimize bir açılmayan kumbara alıyoruz. Yılbaşına kadar açmıyoruz. Elimize ne geçerse içine atıyoruz ve attığımız miktarı buraya yazıyoruz. Var mı kumbarada para biriktirmek isteyen? O halde buyrun.Topiğimiz hayırlı olsun. İlk ben başlıyorum miktar az ama 3,5 tl.
Kuyumcudan hiç almadk canım ya dövizciden alıyoruz hepCanım bişey sorabilir miyim Kuyumcuya gidip dolar mi alcam diyorsunuz
Maşallah bereketli olsunGünaydınlar
Topiği canlandırayım hemen
Dün eşim 10 dolar verdi kumbara için. Ama kumbaram yanımda değil eve gidince atıcam
HoşgeldinizBende biriktiriyorum çok bişiy yok ama akmasada damliyor
Teşekkür ederim canım peki dovizci derken banka gibi mi canimKuyumcudan hiç almadk canım ya dövizciden alıyoruz hep
10 dolar istiyorum 50 Euro istiyorum diyorsun o saatteki kura göre satıyor sana
Damlaya damlaya göl olur birikime devam.
Hosgeldin canımBende biriktiriyorum çok bişiy yok ama akmasada damliyor
Döviz bürosu canım yazıyor tabelasında dövizci diyeTeşekkür ederim canım peki dovizci derken banka gibi mi canim
Pek almadım daha önce bozdurmustum oda kuyumcuydu ama hiç almadım
Babam Yurt dışından getiryodu onum dışında almadığım için bilemedim
Anladım canım acaba ilçe olduğumuz için mi hiç rast gelmedim bi arastirayimDöviz bürosu canım yazıyor tabelasında dövizci diye
Ayrı bir büro
Banka ya da kuyumcu değil
A evet olabilir. Bankadan da alabilirsin dövizi. Gişe işlemlerindenAnladım canım acaba ilçe olduğumuz için mi hiç rast gelmedim bi arastirayim
Hoşbulduk cnmHosgeldin canım
SüpersinizBirazdan öğle arasında çıkıp 10 $ alıcam akşamda hemen kumbaraya atıcam inş fena gaza geldim
Ondan demekkiA evet olabilir. Bankadan da alabilirsin dövizi. Gişe işlemlerinden
Ohh maşAllah maşAllahBirazdan öğle arasında çıkıp 10 $ alıcam akşamda hemen kumbaraya atıcam inş fena gaza geldim
Ay sonuna kadar elimde bi 50 tl kalıyordu kumbaraya atacaktım zaten 14 tl daha ekledim 10 $ aldım 61,40 a aldım. Zaten kumbarayı yılbaşında açıyoruz iyi olduSüpersiniz
Ay sonuna kadar elimde bi 50 tl kalıyordu kumbaraya atacaktım zaten 14 tl daha ekledim 10 $ aldım 61,40 a aldım. Zaten kumbarayı yılbaşında açıyoruz iyi olduSüpersiniz
Aynen yıl sonunda bakalım kim daha çok birikim yapmış olacak. Kenara ne koysak kâr dırAy sonuna kadar elimde bi 50 tl kalıyordu kumbaraya atacaktım zaten 14 tl daha ekledim 10 $ aldım 61,40 a aldım. Zaten kumbarayı yılbaşında açıyoruz iyi oldu