Bugün İncelmek İçin Naptın??

Ben de katılmak istiyorum. Hafta sonlarım dahil çok yoğunum. :KK66:Bildirim düzenli yapamasam da arada yazabilirim olur mu? Şeker topiğine de katılmak isterdim de o da na mümkün şimdilik.:KK72: İki ay sonra kardeşimin düğünü var. Göbeği eritmeliyim.Bize ödev versen kuzu? şu hareket günde şu kadar yapılsın diye.:KK76: Oklavayı görürsek yaparız belkim:sinirli:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba C cranial ben de düzenli egzersiz yapmaya çalışıyorum katılmak istiyorum. Bebek olduğu için ancak bu saatte yaptım :)
20 dk zumba 1 saat callenetics ve tibetin 5 hareketine başladım.

Merhaba kızlar bende aranıza katılabilirim. Bende de basen problemi var Her gün yarım saat bisiklete biniyorum 10 dk Squat egzersizleri ve de iç bacak hareketleri yapıyorum

kizlar hepiniz hosgeldiniz biraz hastayim iyilesince aranizda olacagim insallah
canım geçen tartıldım. benim kilo düşündüğümden fazlaymış. takıma girdim. biraz vereyim. sonra bölgesel için gelirim. gün aşırı açık hava yürüyüş ve leslie yapıyorum.

Unutmam insallah her gun bildirimi... ben de suraya hatirladiklarimdan attirayim bir iki tane..
@NEFSSEMS
L Live_Your_Life
ahiyyy beni de unutmamıs minnoş yaaa :)):KK68:
kızlar merhaba.nasılsınız bakalım..eskı postta cok ıyı gelmıstı bana yaptıgımız egzersızler..
ben yazdan sonra ıyıce saldım kendımı yenıden aldım basenden kıloları..
bı bılsenız nasıl vıcdan azabı cekıyorum hapur hupur yer ıcerken:):skandal:
spora da gıdemıyorum salonu bı surelıgıne kapattılar pofff ıs basa dustu..:110:
varsa alırım bı dal motıvasyon gazıEn Büyük KK:spor:

X