benı temızlık bugun bıtmez,yarında ben sana arkadaş olurum yaparık:)şu an iş yerimdeyim. maalesef yarın benimda başıma gelecek senin başına gelenin aynından
kalk hadı kalk,valla ınsanın yattıkca yatası gelıyor.gozumda buyudu ışler benımde.pskolojık olarak detek olalım:)Ay bende aynı durumdayım dün kv çat diye geldi rezil oldumÜtü yapmam gerek yataktan kalkasım yok
yok kız daha neler:)sadece ben su ısı yapıcam dıcem sen sunu bıtırcem bugun dıceksın herkes ıse koyulacak:)bı kaç saat sonra da yaptıklarımızı yazarız mesela.tabı once pc basından kalkmam lazım:) :)Nasıl olacak buradan temizlik arkadaşlığı sen cam silerken haber vereceksin görüntülü mü görüşüp sileceksiniz anlamadım
aynen:)ya inş.oturtucam bu temızlık olayını.mıllet dedıgın gıbı sabahtan evını pırıl pırıl yapıo,oğleden sonra gezmelere gıdıolar,al işte benım temızlığe baslamam bıle 3 u buluor.gun bıttı zatenAma saat 3 e geliyor. Bu saate kadar neden bekledin. Karar vermen bile 3 ümü buldu.
ayy alemsiniz yaa:)biz sizle kardeş olabilirmiyiz benim annemde hep aynı cümleyi söylerdelaaaa,
Önce bi besmele çek.
Sonra ortalığı topla, Süpür, tozları al , sil. En başta yıkanacak varsa makinanı çalıştır.
Banyo ,wc cifle çamaşır sula. Mutfakta bulaşık yoktur herhalde varsa onlarıda makinaya doldur. Bir güzel duşunu al ve en son üstüne bir türk kahvesi.
Annemin bir lafı vardır sen işten korkacağına iş senden korksun. Nasıl olsa sen yapacaksın. At şu tembelliği üstünden. Bir başla sonu gelir.
(Hayır da ne güzel akıl veriyorum. işte olunca ben hep evde olsam şimdi cam silerdim , ayy kapılarımı silerim yada ayakkabılığı düzenlerdim diyorum. Ama evde olunca hiç canım istemiyor :) )
En son şunuda ekleyim bari el ein eşeğini türkü çağıra çağıra ararmış .
aynı ben işte,pislikten rasız olan ama temizlik yapmaktanda hoşlanmayan biri daha:)temizlik yapmaktan nefret ediyorum ama bitince temiz evde oturmayada bayılıyorum.yarın bebde yapcam temizlik.hafta sonum gidecek
ayy alemsiniz yaa:)biz sizle kardeş olabilirmiyiz benim annemde hep aynı cümleyi söylerde
benı temızlık bugun bıtmez,yarında ben sana arkadaş olurum yaparık:)
kalk hadı kalk,valla ınsanın yattıkca yatası gelıyor.gozumda buyudu ışler benımde.pskolojık olarak detek olalım:)
yok kız daha neler:)sadece ben su ısı yapıcam dıcem sen sunu bıtırcem bugun dıceksın herkes ıse koyulacak:)bı kaç saat sonra da yaptıklarımızı yazarız mesela.tabı once pc basından kalkmam lazım:) :)
aynen:)ya inş.oturtucam bu temızlık olayını.mıllet dedıgın gıbı sabahtan evını pırıl pırıl yapıo,oğleden sonra gezmelere gıdıolar,al işte benım temızlığe baslamam bıle 3 u buluor.gun bıttı zaten
öyle biri varsa bizede gelsin.zar zor evimin dörtte birini temizleyebilmiş bulunuyorum an itibariylekızlar ya bugun evdeyim,her yer berbat durumda.biri gelse rezil olucam.ama temizlik yapmaya mecalim yok,hiç içimden gelmiyor.
bugun için temizlik yapması gereken varsa destek olalım da yapalım şu işleri