bugün için temizlik arkadaşı arıyorum:(

Yaaa :KK66: yoksa biizzzzz :rolleyes:

Bu arada şimdi böyle söyleyince bir hoşoldum keşke bir kız kardeşim, ablam falan olsaydı ne güzel olurdu düşünmesi bile güzel. En güzelide işleri beraber yapardık . Yada ben hep ona mı yaptırırdım acaba :KK73:
sizinde inşallah kız kardeş kadar sevıp guvenebıleceğiniz dostluklarınız olsun,onunlada yaparsınız aynı şeyleri:cool:

benı temızlık bugun bıtmez,yarında ben sana arkadaş olurum yaparık:)

kalk hadı kalk,valla ınsanın yattıkca yatası gelıyor.gozumda buyudu ışler benımde.pskolojık olarak detek olalım:)

yok kız daha neler:)sadece ben su ısı yapıcam dıcem sen sunu bıtırcem bugun dıceksın herkes ıse koyulacak:)bı kaç saat sonra da yaptıklarımızı yazarız mesela.tabı once pc basından kalkmam lazım:) :)

aynen:)ya inş.oturtucam bu temızlık olayını.mıllet dedıgın gıbı sabahtan evını pırıl pırıl yapıo,oğleden sonra gezmelere gıdıolar,al işte benım temızlığe baslamam bıle 3 u buluor.gun bıttı zaten:KK12:

Bugünü es geç artık hava da serinledi cam mam derken hasta olursun :KK70:yarın sabahtan besmele çek başla hayal et mis gibi tertemiz aydınlık ferah bir evi bitirdiğin için kendinle gurur duyduğunu düşün :-) ya da çağır bir bayan dip köşe temizlesin :KK73: biz de sana kahveye gelelim ne dersin? :confused:

Hemen simdi kalksan yaparsin. Ben 3 gun once yaptim. Aksam kalktim yaptim valla. Cok useniyordum. Ama biriktirmemek cok onemli. Yarin makina aticam silicem supurucem tamamdir. Zaten 2 odam tertemiz. Kapilari kapali. Mutfak belki azcik tozlanmistir. Onu da is yaptigimda hemen temizleyip topluyorum.
Siz de öyle yapin bence..

Şimdi başlarsan bitirirsin, ben akşam 5'30. Da işten gidip bitiriyorum. Bilgisayar başında oturunca olmuyo maalesef

Hadi bakalım nekadar sürede neler yapacaksınız Temizlik bitince yaz bakalım...
Akşam 7 de evde oluyorum benimde yapılacak çok işlerim var okadar üşeniyorum ki anlatamam....
Evimde çok çabuk kirleniyorum
Anlamıyorum gitti...
Sürekli tozlarr uçuşuyor....
Pufff puffffff

temizliği seven bi ben mi varım ki :KK43: valla evimdeyken ( evliyken ) evim dağınık, tozlu, pisse; ne uykum gelir, ne acıkırım, ne oturabilirdim. isterse saat gece 3 olup yarın iş olsun :) ahh ahh benim güzel evim :/

Temizliği bitirdinizmi merak ettim öğleden sonra başladınız ya bende yarın başlayacam bugün gecti diye yapmadım bugün cok üşendim

Temizliği bitirdinizmi merak ettim öğleden sonra başladınız ya bende yarın başlayacam bugün gecti diye yapmadım bugün cok üşendim
mutfağım çok dağınıktı onu hallettim,yıkanacak perdelerim vardı onları yıkadım,oturma odamı toparladım,kociş geldi onu doyurdum:)
şimdilik bu kadar ama yapabıleceğım işeri yapıcam daha,dolabımı falan toplama niyetındeyım..

mutfağım çok dağınıktı onu hallettim,yıkanacak perdelerim vardı onları yıkadım,oturma odamı toparladım,kociş geldi onu doyurdum:)
şimdilik bu kadar ama yapabıleceğım işeri yapıcam daha,dolabımı falan toplama niyetındeyım..
Tebrikler

go go go kalkın gençler :)
elbise dolabındakileri takım elbiseleri çıkardım havalandırıyom şimdide dolabı silmeye kova hazırladım içinede parfüm bile damlattım sonra yakası sararmış gömleklere asprin sıkıp nevresimleri değişip mobilyaların tozunu alıcam en son camını silip perdelerini asark final

İyiymiş burası banada ön ayak olun kızlar ne iyi olur..şimdi bi kaç iş yapmayı planlıyorum hepsini birden yapamam çünkü :KK43:

evet bugün neler yapıoruz gençler:KK24:
ben anca kahvaltı soframı kaldırdım,hiç bişey yapmadım:)
acil başlamam lazım:)

Banyoyu iyice temizledim iki makine çamaşır astım akşam yemegi ve sonrasında mutfak topladım..benim pilim bitti ama anca oturdugumyerden çamaşır katlarım..

X