sizinde inşallah kız kardeş kadar sevıp guvenebıleceğiniz dostluklarınız olsun,onunlada yaparsınız aynı şeyleriYaaayoksa biizzzzz
Bu arada şimdi böyle söyleyince bir hoşoldum keşke bir kız kardeşim, ablam falan olsaydı ne güzel olurdu düşünmesi bile güzel. En güzelide işleri beraber yapardık . Yada ben hep ona mı yaptırırdım acaba
benı temızlık bugun bıtmez,yarında ben sana arkadaş olurum yaparık:)
kalk hadı kalk,valla ınsanın yattıkca yatası gelıyor.gozumda buyudu ışler benımde.pskolojık olarak detek olalım:)
yok kız daha neler:)sadece ben su ısı yapıcam dıcem sen sunu bıtırcem bugun dıceksın herkes ıse koyulacak:)bı kaç saat sonra da yaptıklarımızı yazarız mesela.tabı once pc basından kalkmam lazım:) :)
aynen:)ya inş.oturtucam bu temızlık olayını.mıllet dedıgın gıbı sabahtan evını pırıl pırıl yapıo,oğleden sonra gezmelere gıdıolar,al işte benım temızlığe baslamam bıle 3 u buluor.gun bıttı zaten
mutfağım çok dağınıktı onu hallettim,yıkanacak perdelerim vardı onları yıkadım,oturma odamı toparladım,kociş geldi onu doyurdum:)Temizliği bitirdinizmi merak ettim öğleden sonra başladınız ya bende yarın başlayacam bugün gecti diye yapmadım bugün cok üşendim
Ayyyy lütfen arada yorum yapın gaza geleyim temizlik konusunda.Bu aralar cok tembelim.temizlik konusunda çok çabuk gaza gelebiliyorum ,
böyle temizlik arkadaşı lazım olunca beni bul
Tebriklermutfağım çok dağınıktı onu hallettim,yıkanacak perdelerim vardı onları yıkadım,oturma odamı toparladım,kociş geldi onu doyurdum:)
şimdilik bu kadar ama yapabıleceğım işeri yapıcam daha,dolabımı falan toplama niyetındeyım..
benım temızlık bıtmedi yarın da beraber devam edelım mı o zaman:)Ayyyy lütfen arada yorum yapın gaza geleyim temizlik konusunda.Bu aralar cok tembelim.
bende bugun banyoyu halletme niyetındeyım bakalım:)Banyo yıkıcam ütü yapıcam çamaşır asıcam yetmez ama anca bunlar olur sanırım :)