• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Bugun ck contradiction kullanicam yillardir gunluge kullanip bi turlu vazgecemedigim kokumm:KK73:

Bugün Victoria's Secret Love Spell vücut spreyi sıktım. Vücut spreyi olmasına rağmen silajı ve kalıcılığı beni çok şaşırttı.
Ayrıca kokusuyla aşk yaşıyoruz, erkek arkadaşım bunu ne zaman duysa oh mis gibi diyor:KK53:

contradiction kullanıcam dedim ama moschino pink bouquet kullandım nedense böle cicek bahcesi gibi koktum kendime gün boyu :KK71:

canm adı üstünde contradiction zıtlık: sıcak soguk kokuların çarpışması gibi okaliptus sandalağacı musk var içinde benm favori günlük parfumlerimden ilk 3 te

ismi ustunde olsa da icindekini bilmedigimden neler var bilmek zor sanirim bu koku ayni armani midnight rose ile evet her koku farkli degisik siselerde ve tenlerde :)

ismi ustunde olsa da icindekini bilmedigimden neler var bilmek zor sanirim bu koku ayni armani midnight rose ile evet her koku farkli degisik siselerde ve tenlerde :)

evet aynen tenden tene cok farkedio canım ben de senin dediklerini bilmiyorum denemek lazm

Back