• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

M&S- New York.. ama nedense kışın durduğu gibi kalıcı olmadı .. güneş etkiliyor sanırım bu kokuyu..

bugün parfum kullanmadım aylar sonra :53:
nasıl unuttum bende bilmiyorum :60::60:dolmuş beklerken aklıma geldi birden ama çok geçti:60::60::60:

bende küççük tester parfümlerden almaya karar verdim çantam için:60::60::60::60:

M&S- New York.. ama nedense kışın durduğu gibi kalıcı olmadı .. güneş etkiliyor sanırım bu kokuyu..

evet belli bir sicakligin uzerinde bozulur parfumler, ama dereceyi hatirlamiyorum sonra arastirir yazarim, siz her ihtimale karsi yazin parfumlerinizi buzdolabinda saklayin..

Gucci -Guilty

parfümlerle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim çünkü bu konuda bir uzmanım:89::12:

beyaz tenliyim dkny delicios , jadore , cool water echo ,avon incadessence , rock' rose couture (kırmızı) kullandım ..
addidas florarl dream i de kullandıgımda erkekler cok begenıyor

tavsiye adebileceğiniz hafif çiçek .. sabun .. fresh herkesin kullanmadıgı kokular var mı ?

:10:

Hypnotic Poison..

ama bi daha da bu aylarda sürersem 2 olsun..

kendi kokumdan boğuldum yahu.. güya da 2 fıss yapmıştım.. öldüm resmen öldüm büyük hataydı yaz günü sürmek..

Back