• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

645103_G5IQ8ISBH38JI2E7AP3FUO84JANCT3_lempicka04_H141754_L.jpg

ben internetten aldım. çok tatlı adı gibi lolita kokusu

Eşimin hediyesi burberry body intense bugün elime ulaştı,çok kalıcı sabahtan beri hala kokusu burnumda bayıldım

Bvlgari Jasmin Noir kullanıyorum hep şu sıralar.
Bitireceğim bu parfümü. Kafaya taktım. =S
Ve bir daha ya hiç ya da çookkk uzun bir süre almayacağım.

Burberry London kullandım yine uzunca bir süre de bu parfümü kullanıcam gibi görünüyor dün akşam itibari ile orjinalinede kavuştum caanımm parfümümün :KK36: ama günlük dp den aldığımı sıkıcam orjinali sıkmaya kıyamıyorum :oops:

Burberry London kullandım yine uzunca bir süre de bu parfümü kullanıcam gibi görünüyor dün akşam itibari ile orjinalinede kavuştum caanımm parfümümün :KK36: ama günlük dp den aldığımı sıkıcam orjinali sıkmaya kıyamıyorum :oops:
Güle güle kullan canım,bende dün itibariyle burberry body intense ime kavuştum insan hakikaten kullanmaya kıyamıyor

London un orjinali ni nerden aldınız acaba
Bi de aldığınız dolum orjinaline yakın mi.alkol kokusu çok geliyor mu

London un orjinali ni nerden aldınız acaba
Bi de aldığınız dolum orjinaline yakın mi.alkol kokusu çok geliyor mu
Canım inan hiç bilmiyorum eşim getirtmiş arkadaşına yurtdışından :) bende beklemiyodum hiç süpriz oldu :oops:dolum olarak da dp den kullanıyorum B17 kodu orjinaline çok çok yakın olmuş cidden tavsiye ederim kesinlikle :) orjinali daha kalıcı tabi ki ama dp versiyonuda gayet başarılı olmuş :KK19: biraz alkol kokusu geliyor ne yalan söliyim ama uçup gidiyor 5 dk sonra :)

Back