- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Aynen katılıyorum. Ağzına sağlık. Bu kadın gelip de eğer " Her tarafımda kıl var, kocam rahatsız oluyor. Ama ben ağda yapmak istemiyorum. Sonuçta onu seviyorum daha ne?" deseydi bir Allahın kulu da çıkıp kadına " Evet kardeşim haklısın sevmen yeterli " demeyecekti.
Sevgi yetmez arkadaşlar. Sevgi dediğiniz şey kaktüs gibi değildir, orkide gibidir. Emek, özen ve ihtimam ister canlı tutulması için.
Bir kadının yıl dönümü kutlaması istemesi ekstrem bir istek değil, özentilik de değil, şımarıklık hiç değil. Yani bizim kültürümüzde neden özel gün kutlamalarına çok külfetli, ekstrem, böyle çok abartı şeylermiş muamelesi yapılıyor halen daha anlamıyorum ben.
Hayat dizilerdeki gibi değil deniyor, yani gören de sanacak kadın Venedikte gondolda keman sesleri eşliğinde kırmızı şarap içerek kutlamak istemiş.
Hah işte, bunu diyorum. Bunun neresi abartı? Dizi özentiliği nerede?
Konuya gelince kocana iyi bir trip at sonra karşısına geç konuş, onun senden isteklerini yerine getirme bir süre burnu sürtsün. Bir sonraki özel gün önceden hatırlat özel hissedilmek istediğini söyle. Ve emrivaki yap. Beni şu restaronta götür, bana şu hediyeyi al, krizantem çok severim muhakkak isterim bir demet vs. Bunlar örnek tabi sen bu dediklerimi kendi isteklerine göre uyarla. Mesela özel gün yaklaştıkça eşini yokla hediye alımı ne durumda diye, bak hayatım şu ayakkabı ne güzel alırsın bana artık doğum günümde falan de.
Valla biz konuşuyoruz nereye gitsek ne yapsak diye. Hediyeyi söylemedim hiç, kendi alıyor. Ama konu sahibesininki hediye de almıyormuş, alıştırması lazım böyle her özel gün üzülmektense. Bence hediye alımına yönelik fikir almakta bir şey yok. Zaten direkt değil, ağızdan laf alma şeklinde. Karşı taraf anlıyor ama anlamazdan geliyor. Bence asıl her şeyin sürpriz olmasını beklemek dizilere özenmek oluyor. Konu sahibesi demiş zaten o dizi olayı işin esprisi diye. Sonra devam etmiş beraber çekirdek çıtlasak o bile bana yeterdi diye.Diziden kastettiği oradaki romantizm, karısını özel günde ihmal etmeyen kocalar... Konu sahibesini rahatsız eden adamın evlilik yıldönümünde karısına tek güzel söz söylemeyip bütün gün tabletinde oyun oynaması. Sarılıp TV izleseler 1 saat o bile yeterdi konu sahibesine.kişisel temizlik apayrı bi konu her şeyden önce özsaygı, örnek yerinde olmamış bence
dizilerdeki kutlamalara atıf yapınca nasıl bi kutlama istediği az çok canlanıyo kafada belki gondol değil ama romantik yemek mücevher belki keman, istemem diyemez heralde konu sahibi
yani bu kadar detaylı şunu isterim bunu isterim şu restorant olsun demek bilmiyorum yaa kulağa tuhaf geliyo
Çekirdek çıtlasak o bile yeterdi demiş. Konu sahibesinin tek hayali kocasının ona vakit ayırması. Zaten hediye almamasına bozulmamış, asıl bozulduğu şey adamın bütün akşam boyunca elinde tablet oyun oynayıp yüzüne bakmaması.Konu sahibi hayalindeki kutlamayı yazarsa belki daha anlaşılır olur
insanın hayali de azcık kendi gerçekliğine uymalı, konu sahibini tenzih ederim asgari ücretle yaşam savaşı veren adamın eşi boğazda yemek hayali kurarsa hayal olarak kalır
beklentin neydi konu sahibi
Valla biz konuşuyoruz nereye gitsek ne yapsak diye. Hediyeyi söylemedim hiç, kendi alıyor. Ama konu sahibesininki hediye de almıyormuş, alıştırması lazım böyle her özel gün üzülmektense. Bence hediye alımına yönelik fikir almakta bir şey yok. Zaten direkt değil, ağızdan laf alma şeklinde. Karşı taraf anlıyor ama anlamazdan geliyor. Bence asıl her şeyin sürpriz olmasını beklemek dizilere özenmek oluyor. Konu sahibesi demiş zaten o dizi olayı işin esprisi diye. Sonra devam etmiş beraber çekirdek çıtlasak o bile bana yeterdi diye.Diziden kastettiği oradaki romantizm, karısını özel günde ihmal etmeyen kocalar... Konu sahibesini rahatsız eden adamın evlilik yıldönümünde karısına tek güzel söz söylemeyip bütün gün tabletinde oyun oynaması. Sarılıp TV izleseler 1 saat o bile yeterdi konu sahibesine.
Kıl konusuna gelince bacaklardaki kılın hijyenle pek alakası yok. Hele her 3 haftada bir alıp, minicik bir tüy bile bırakmama çabamız yine hijyenle değil estetik kaygıyla alakalı. Kol kılları keza. Bir zararları yok. Olsa zaten erkekler de almak zorunda kalırdı.
Çekirdek çıtlasak o bile yeterdi demiş. Konu sahibesinin tek hayali kocasının ona vakit ayırması. Zaten hediye almamasına bozulmamış, asıl bozulduğu şey adamın bütün akşam boyunca elinde tablet oyun oynayıp yüzüne bakmaması.
Yani zaten kadının öyle büyük beklentileri olsa o gün kocası gelmeden hazırlanır, saçını başını yapardı, önceden plan program yapardı. kadın hergün gibi adamı karşılamış, adam yıldönümümüz kutlu olsun demiş sonra kafasını tablete gömmüş. :))ha tüm bunlar ona yetecekti ise bilemem evliliğin ilerleyen yıllarında gönlüne göre olur umarım
Siz bir adım atıp,ekstra bir hazırlık yapmadınızmı? İkinci yılınızmış geçen yılda mı böyle geçti?Kızlar bugun ikinci yilimiza girdik biz ne mi yapiyoruz hic bisey normalmbigun gibi hergun gibiyiz esim aksam geldi evlilkk yildonumumuz kutlu olsun dedi yemek yedik oturduk o telde takiliyo ben tablette keske cocugum olsaydi belki boyle olmazdi bence esim kendini henuz aile gibi hissetmiyor nerde o dizilerdeki kutlamalar pehhhhhh
İşte ben de o yüzden konu sahibesine sayfalardır " Sen ilk adımı at, programı sen yap, sen de çaba göster." diye tavsiye veriyorum ya.biri telefonda diğeri tablette...
Hah işte, bunu diyorum. Bunun neresi abartı? Dizi özentiliği nerede?
Konuya gelince kocana iyi bir trip at sonra karşısına geç konuş, onun senden isteklerini yerine getirme bir süre burnu sürtsün. Bir sonraki özel gün önceden hatırlat özel hissedilmek istediğini söyle. Ve emrivaki yap. Beni şu restaronta götür, bana şu hediyeyi al, krizantem çok severim muhakkak isterim bir demet vs. Bunlar örnek tabi sen bu dediklerimi kendi isteklerine göre uyarla. Mesela özel gün yaklaştıkça eşini yokla hediye alımı ne durumda diye, bak hayatım şu ayakkabı ne güzel alırsın bana artık doğum günümde falan de.
Yani zaten kadının öyle büyük beklentileri olsa o gün kocası gelmeden hazırlanır, saçını başını yapardı, önceden plan program yapardı. kadın hergün gibi adamı karşılamış, adam yıldönümümüz kutlu olsun demiş sonra kafasını tablete gömmüş. :))
İşte biz de kadına diyoruz ya sen ön ayak ol diye :)işte belki de adam baktı kadın da her günki halinde, kutlu olsun dedi geçti
keşke sen yemeğe biraz özenip mum falan yaksaymışsın. bekleme kardeş erkekten bekleme. kk dan öğrenimim bu oldu benmKızlar bugun ikinci yilimiza girdik biz ne mi yapiyoruz hic bisey normalmbigun gibi hergun gibiyiz esim aksam geldi evlilkk yildonumumuz kutlu olsun dedi yemek yedik oturduk o telde takiliyo ben tablette keske cocugum olsaydi belki boyle olmazdi bence esim kendini henuz aile gibi hissetmiyor nerde o dizilerdeki kutlamalar pehhhhhh
Beklentim ne miydiKonu sahibi hayalindeki kutlamayı yazarsa belki daha anlaşılır olur
insanın hayali de azcık kendi gerçekliğine uymalı, konu sahibini tenzih ederim asgari ücretle yaşam savaşı veren adamın eşi boğazda yemek hayali kurarsa hayal olarak kalır
beklentin neydi konu sahibi
Beklentim ne miydi
Oyle luks bi yer degil ki hic hir zaman oyle yerlerde gozum olmadı ama en azindan kucuk bi hediye toka bile mutlu ederdi beni
Beklentim ne miydi
Oyle luks bi yer degil ki hic hir zaman oyle yerlerde gozum olmadı ama en azindan kucuk bi hediye toka bile mutlu ederdi beni