bugun evlilik yıldönümümüz..biz ne mi yapıyoruz

kişisel temizlik apayrı bi konu her şeyden önce özsaygı, örnek yerinde olmamış bence

dizilerdeki kutlamalara atıf yapınca nasıl bi kutlama istediği az çok canlanıyo kafada belki gondol değil ama romantik yemek mücevher belki keman, istemem diyemez heralde konu sahibi

yani bu kadar detaylı şunu isterim bunu isterim şu restorant olsun demek bilmiyorum yaa kulağa tuhaf geliyo

Konu sahibi hayalindeki kutlamayı yazarsa belki daha anlaşılır olur

insanın hayali de azcık kendi gerçekliğine uymalı, konu sahibini tenzih ederim asgari ücretle yaşam savaşı veren adamın eşi boğazda yemek hayali kurarsa hayal olarak kalır

beklentin neydi konu sahibi

prenses006 Kesinlikle !! Erkekleri anlayın biraz Gene eşim ne yapacakta altında ezilicem diye düşünüyorum , aklıma hiçbir fikir gelmiyo. Sonra bu kadar stres çektiğim yetmezmiş gibi bide küser bana, biraz özen diye kızar.... neler çekiyorum

Valla biz konuşuyoruz nereye gitsek ne yapsak diye. Hediyeyi söylemedim hiç, kendi alıyor. Ama konu sahibesininki hediye de almıyormuş, alıştırması lazım böyle her özel gün üzülmektense. Bence hediye alımına yönelik fikir almakta bir şey yok. Zaten direkt değil, ağızdan laf alma şeklinde. Karşı taraf anlıyor ama anlamazdan geliyor. Bence asıl her şeyin sürpriz olmasını beklemek dizilere özenmek oluyor. Konu sahibesi demiş zaten o dizi olayı işin esprisi diye. Sonra devam etmiş beraber çekirdek çıtlasak o bile bana yeterdi diye.Diziden kastettiği oradaki romantizm, karısını özel günde ihmal etmeyen kocalar... Konu sahibesini rahatsız eden adamın evlilik yıldönümünde karısına tek güzel söz söylemeyip bütün gün tabletinde oyun oynaması. Sarılıp TV izleseler 1 saat o bile yeterdi konu sahibesine.
Kıl konusuna gelince bacaklardaki kılın hijyenle pek alakası yok. Hele her 3 haftada bir alıp, minicik bir tüy bile bırakmama çabamız yine hijyenle değil estetik kaygıyla alakalı. Kol kılları keza. Bir zararları yok. Olsa zaten erkekler de almak zorunda kalırdı.

Çekirdek çıtlasak o bile yeterdi demiş. Konu sahibesinin tek hayali kocasının ona vakit ayırması. Zaten hediye almamasına bozulmamış, asıl bozulduğu şey adamın bütün akşam boyunca elinde tablet oyun oynayıp yüzüne bakmaması.

ha tüm bunlar ona yetecekti ise bilemem evliliğin ilerleyen yıllarında gönlüne göre olur umarım

biri telefonda diğeri tablette...

ha tüm bunlar ona yetecekti ise bilemem evliliğin ilerleyen yıllarında gönlüne göre olur umarım
Yani zaten kadının öyle büyük beklentileri olsa o gün kocası gelmeden hazırlanır, saçını başını yapardı, önceden plan program yapardı. kadın hergün gibi adamı karşılamış, adam yıldönümümüz kutlu olsun demiş sonra kafasını tablete gömmüş. :))

Siz bir adım atıp,ekstra bir hazırlık yapmadınızmı? İkinci yılınızmış geçen yılda mı böyle geçti?
Şayet siz yapmadiysanız hazırlik,eşinizin yapmaması gayet normal nedenmi erkekler genelde (istisnalar kaideyi bozmaz) evlenince özel günleri çok önemsemiyorlar,önemsemesini istiyorsaniz biraz siz dürtmelisiniz.
Çocuk olunca romatizm çok kalmıyor,çocuk olunca musmutlu aileler olmuyor herdaim. Çocuk ciddi sorumluluk ve bütün zamanınızı ona indeksli değerlendirmek durumundasınız,uyku saati,yemek saati vs. Dolayısıyla boş vaktiniz yok denecek kadar az kalacak. Bugünleriniz gibi olmayacak yani.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada.

Öneriler güzelde herkesin eşi bir değildir
Her erkek bunlara aynı tepkiyi vermez
Misal benim eşim ; ona böyle bir dayatma yap evlilik yıldönümünde eve gelmez =))
Yani tabii düşünseler çok güzel olur ama maalesef erkek mantalitesi her zaman böyle işlemiyor
Benim eşime beni şuraya götür, şunu al bunu desen alır ama sonra kendisini bulamazsın
İstediğin hediyeyi aldım, istediğin yere götürdüm gönlün oldu hadi eyvallah gecenin kalanı da bana ait demesi kuvvetle muhtemeldir=))) Öyle trip atma, burun sürtme her adama yemiyor maalesef, bu taktikleri verirken biraz dikkatli olmak lazım, evde harp çıkmasın sonra =))

işte belki de adam baktı kadın da her günki halinde, kutlu olsun dedi geçti

Düşünen erkek düşünür herseye akılları yetiyo bi kırmızı Gül bes tl biz kadınlar böyle ufak şeylerle mutlu oluyrz bi sigara parası bile degul kutlu olsun demeyi biliyo bi cicek mi alamıyo sanki yılın 365gunu kutlanacak bi sey var bi evlilik yil dönümü bi doğum günü bence tavrını ortaya koy en azindan yemekten sonra bi yere çıkarp pasta falan yiyebilirdnz

keşke sen yemeğe biraz özenip mum falan yaksaymışsın. bekleme kardeş erkekten bekleme. kk dan öğrenimim bu oldu benm ve işe yaradı gerçekten

Ben mi tuhafım acaba Bu tarz günler özeldir. Özellikle d.günü ve evlilik yıldönümü. Nasıl sıradanlaştırılabilir ki? İlla şaşalı bir şeye de gerek yok. Dışardan papatya toplayıp gelse deli olurum mesela. Şu an evli değilim ama evli olsam bozulurm şahsen.

Bizim de bu pazar evlilik yıldönümümüz.
2 gün önce dedim özel bir hediye bekliyorum diye (beklediğim şey de köpek almama izin vermesi). Ne özel bir şeyi ya sen hep unutuyorsun, önemsemiyorsun ben neden bir şey yapayım dedi. Düşündüm düşündüm hakikaten ne hediye aldım ne plan yaptım. Ben de böyle bir öküzüm işte

Beklentim ne miydi

Oyle luks bi yer degil ki hic hir zaman oyle yerlerde gozum olmadı ama en azindan kucuk bi hediye toka bile mutlu ederdi beni

Beklentim ne miydi

Oyle luks bi yer degil ki hic hir zaman oyle yerlerde gozum olmadı ama en azindan kucuk bi hediye toka bile mutlu ederdi beni

gecti bittii... simdi onumuzdeki maclara bakacagiz. senin dogum gunun mu once yoksa onunki mi.eger seninkiyse ona aldirabilecegin en pahali hediyeyi aldiracaksin, ama bunu lux duskunlugunden degil ceza olsun diye yaptigini soyleyeceksin. onun dogumgunuyse de en guzel hediyeyi alip ellerinle bir pasta hazirlayip evlilik yildonumunu basina kakmadan muhtesem bir gun gecirteceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…